Şimdi Ara

lpg takırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • annemle biz taktıralım diyorum babam hayır taktırma aracın orjinalliğini bozulmasın en fazla ne olabilirki 1 aydır kararsızım araç nisan qaşqai 2009 1,6 tekna benzinli ee benzinin litresi 5 tl yi geçiyor lpg ise 2,50 2,90 arası (fiyatları tam bilmediğimden genelleme yaptım) satarken üzerine koyarız fiyatının lpg diyorum babam illa taktırma diyor simit tüp stepne yerine konan cinsten alırız bagajda kalabalıkta yapmaz gene istemiyor aracı 57 bin km alında şuan 63 binde sizce taktırmaya değmez mi ? arac yakıyor üstüne benzin zaten pahalı performanstan mutlaka kayıp olur ama bu gözle görülür seviyede olacağını sanmam yanlışmı biliyorum ?



  • sat dizel al. lpg ile ugraşılmaz. sinir stres sahıbı olursunuz. ayarıdır kuru yanmasıdır muayene sorunudur kapalı otopark rezalitidir segman dagıtmasıdır tüp kokusudur performans azalmasıdır benzine göre fazla yakmasıdır.. uğraşılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix1212

    sat dizel al. lpg ile ugraşılmaz. sinir stres sahıbı olursunuz. ayarıdır kuru yanmasıdır muayene sorunudur kapalı otopark rezalitidir segman dagıtmasıdır tüp kokusudur performans azalmasıdır benzine göre fazla yakmasıdır.. uğraşılmaz.

    hocam araba gerçekten çok temiz aldığımız adam dükkan sahibimiz oradan biliyorum kapalı garajda saklıyordu bukadar temizini bulmak çok zor olur netice alıcağım kişi tanımadan etmeden alıyoruz ben lpg yi az yakar diye taktırayım diyorum siz lpg nin beniznden çok yakması değişmiş tam anlamadım ben çevredeki birkaç analayana danıştım hocam işini gerçekten sağlam iyi yapan yere verilirse hiçbir sorun olmadan kulanılabilir dediler birde ek olarak haftada 1 kez benzine alıp 1 kaç kilometre yapara kurum yapmasını v.s önlersiniz dedi bunlar nekadar doğru hiç bir bilgim yok sadece bana söylenenler fakat mazot fiyatı 4,50 4,55 arası hocam oda benzin fiyatına dayanmış
  • taktır gitsin eski araba zaten motoru dayanıklıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Aracına göre değişir. Benim yariste vardı bu dediğiniz sorunların hiçbirisini yaşamadım. Ayarı 1 kere yapıldı, her otoparka girdim sorun yaşamadım. Tüp kousuda olmadı zaten o dediğiniz karbüratörlü araçlarda oluyor. Performans kaybımda olmadı. Ama dediğim gibi aracına göre değişir, tabi ustasına göre de değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik beşli

    taktır gitsin eski araba zaten motoru dayanıklıdır.

    2009 model eski mi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berke_17.


    quote:

    Orijinalden alıntı: fantastik beşli

    taktır gitsin eski araba zaten motoru dayanıklıdır.

    2009 model eski mi oluyor

    2009 u gözünde çok büyütme ben 2011 arabamı bile eskidi gözüyle bakıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.