Şimdi Ara

LPG Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bmw 3.25 97 model e36 cabrio aracımda KME marka süper kitli sıralı sistem lpg var.

yaklaşık 1 haftadır sorun yaşatıyor. araç gaza geçmiyor. geçince de belli bir süre gittikten sonra benzine atıyor, kapatıp açmamla tekrar gazda ilerleyip benzine atıyor. birkaç kez böyle yaptıktan sonra birdaha ne yapsamda gaza geçmiyor.

bulgaristanda öğrenciyim ve orada yaşıyorum ve en yakın kme servisi edirne de olduğu için 3 gündür aracın gaza geçmemesi üzerine bugün edirneye servise gittim.

araç yolda gaza geçti. servise vardığımızda araç gaza geçmişti. şikayetlerimi anlattım ve usta kendinden emin şekilde hiçbir araştırma yapmadan bakma gereği duymadan araca aldığım gazın katkılı olduğunu ve problemin, pisliklerin tıkanıklık yapması sonucu olduğunu, şu an bir sorun olmadığını sistemin saat gibi çalıştığını söyledi ve bidaha aynı problemi yaşamıyacağımı söyledi.

herşey iyi güzel edirnede baya gezdik. bu süre zarfında en ufak problem olmadı. sınırı geçtik ve problem tekrar nüksetti. önce gazdan benzine attı. tekrar gaza aldım tekrar benzine attı ve birdaha geçmedi. şimdi bu problem hakikaten ustanın dediği gibi pisliklerin tıkanıklık yapmasından mı yoksa araçta başka bir sorun mu var?

anlayan bilen daha önce bu tarz problem yaşayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    pislikten midir? eğer pisliktense bu pislik nasıl temizlenir. yok pislikten değilse neden olabilir ?

dipnot: filtreyi 5000 km önce değiştirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.