Şimdi Ara

Lpg li Auris kullanan varmı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
32.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ncelikle iii bayramlar
    lpg li auris kullanan arkadaşlar varmı aramızda araba sitelerinde baktım enfazla 3 tane lpg li auris var (sahibinden.com) haliyle kafam karıştı demekki lpg li auris pek yok acaba neden kimse lpg kullanmıyor halbuki ben lpg taktırmayı düşünüyorum aracım çok yakıyor şehiriçi 310 kuruş civarı yorumlarınızı bekliyorum



  • anlaşılan bilgi sahibi olan yok heralde
  • abi sen lpgli auris değil lpgli yeni corolla ve auris sahibi varmı diye değiştir başlığı sonuç olarak aynı motor kullanıyorlar ve lpgli corolla sahibi mutlaka vardır ayrıca lpg bölümüne gelirsen daha fazla bilgi alırsın.
  • kerem konuyu lpg blümünede açmıştım verdiğin bilgiler için teşekkür :)
  • Yaklaşık 20 gün önce aracıma lpg taktırdım, şimdilik gayet memnunum, atiker fast sistem takıldı bursa da net oto gazda 990\10 taksit. aracın çekişinde hiçbir problem yok, km de 175 bin yakıyor tek sorun arıza lambasının yanması onuda bayram sonrası halledicez herhalde.
    Şiddetle tavsiye ediyorum.
  • dostum iyi günlerde kullan bende brc yada atiker düşünüyorum depoyuda simit taktırcam stepne yerine ayrıca lpg taktırınca çoğu araçlarda arıza ışığı yanıyormuş 1000 km sonra program yüklenip ışık snüyormuş
  • merhaBA arkadaşlar, hepinize iyi bayramlar, ben de honda civic 2005 sahibiyim, forumları gezerken konuyu gördüm bir yorumda bulunmak istedim. benim kendi arabama da lpg uygulattım, anladığım kadarıyla japon arabaları lpg'ye çok güzel uyum sağlıyor, kendi hondama bakarak ve diğer forum sayfalarında okuduğum yorumlara dayanarak bunu beyan ediyorum. toyota'nın arabalarını da çok severim, özellikle efsane kasanın hayranıyım ayrıca honda ile arasında her zaman tatlı bir rekabet olsa da menşei aynı olduğu için sempatik buluyorum. Bu kadar edebiyattan sonra tüp konusunda ben de hayli araştırma yaptım ve landi renzo marka tercih ettim, fakat anladığım olay şu ki, tüm markalar aşağı yukarı aynı, mühim olan bu işi yapacak ustanın hüneri ve tabi ki delikanlılığı ve esnaflığı, neticede araca dahil olmayan bir sistem sonradan ekleniyor ayarlarının güzel yapılması lazım. Arıza lambası konusunu montaj yaptırmadan önce konuşmanızı tavsiye ederim arkadaşlar, arıza lambası bir problem olduğunu gösterir yani YANMAMALIDIR! bunu diyen benim lpg sistemimi monte eden ustamdır, bu konuda bana çok büyük güvenceler verdi ve arıza lambam montaj esnasında dahil olmak üzere hiç mi hiç yanmadı, aracı gayet yüksek devirlerde sıkıştırarak kullanıyorum ve hiçbir problemle karşılaşmadım. siz de bu konuda bence taviz vermeyin size bunu garanti etmeyen ustaya, suçu yakıta atanlara vs tamah etmeyin, neticede arabalarımız hepimiz için kıymetli. genelde böyle uzun yazılar yazmam ama içimden geldi birden, hepinizi selamlıyorum:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayhakan

    dostum iyi günlerde kullan bende brc yada atiker düşünüyorum depoyuda simit taktırcam stepne yerine ayrıca lpg taktırınca çoğu araçlarda arıza ışığı yanıyormuş 1000 km sonra program yüklenip ışık snüyormuş

    bende simit depo var 1 yıldır hiç artıza ışığı falan yanmadı.
  • arıza ışıgı olayı benimde kafamı kurcalıyo demkki araçta bi sıkıntı varki yanıyo taktırmadan nce ustaya diyeceğim arıza ışığının yanmaması için garanti isteyeceğim ayrıca arıza ışığı yanan aracın 1000 km sonra programla ışığın sndüğünü grmüştüm ... yorumlarınız için teşekkürler
  • ben taktırdım herhangi bir problemim yok taktırdıktan sonra 8bin km yaptım arıza lambası felan yanmadı lpgde önemli olan hangi marka ve nasıl işçilikle takıldığıdır ben BRC taktırdım herkesede öneririm bakıma bile gitmedim 3 ayda 8bin km yaptım ortalama 1 litre gaz ile 10 km gidiyorum tek sorunum simit tank takıldığı için stepne bagajda geziyor ve çok yer kaplıyor... dediğim gibi işçilik çok önemli bende taktırmadan önce çok araştırdım ama taktırdıktan sonra bi sorun çıkmadı...
  • Arıza lambası sorununuda hallettik şimdilik sorun yok ayar yapması biraz zaman alıyor , birde anlayan ustayı bulmak zor. Uzun yolda yakıtta sorun vardı şehir içinden farksız yakıyordu oda ayarlandı bu hafta son yakıt degerlerinide paylaşırım.
  • ben de 2008 auris e brc taktırdım.bir depo lpg ile 330 km gidiyor ilk 3 depoda.depoda 56-57 tl ye doluyor.şu an için hiç sıkıntı yok.öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamidzic

    ben de 2008 auris e brc taktırdım.bir depo lpg ile 330 km gidiyor ilk 3 depoda.depoda 56-57 tl ye doluyor.şu an için hiç sıkıntı yok.öneririm.

    tank kaç litrelik bir de ilk çalışmada ne kadar süre benzinde çalışıyor.
  • 41 lt simit tank..32 lt civarı alıyor..max..lpg ye de hemen geçiyor diyebiliriz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamidzic

    41 lt simit tank..32 lt civarı alıyor..max..lpg ye de hemen geçiyor diyebiliriz..

    hesabınıza göre km'de 170 civarı yakıyor. gayet güzel. (sanırım bu değer ş.içi - tabi lpg nin litre fiyatı da hesaplamaya etki eder.)
  • şehir içi ve şehir dışı..şehirdışında 110 -130 km hız..çok az trafikte kalma vs..biraz daha iyi olabilir..90-100 km ile gitsem farkeder inşallah..farketmesi lazım =)
  • litre fiyatı da 1.82 tl civarı
  • Lpg takilan araclarin bakimlari ayni mi kaliyor?Yetkili servisler bakimlarini yapiyorlar mi gene?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UnreaCHaBLe



    Lpg takilan araclarin bakimlari ayni mi kaliyor?Yetkili servisler bakimlarini yapiyorlar mi gene?

    lpg'li araçları servise sokmuyorlar bildiğim kadarıyla...
  • LPG yi taktırdıktan sonra 2 ayrı servise gittim hiç sorun çıkmadı. Ama yinede servise gitmeden arayıp sormakta fayda var..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.