Şimdi Ara

LPG Firmaları Satış sonrası hizmet araştırmam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar,
    Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi Türkiyede distribütörlüğü bulunan 11 ayrı LPG dönüşüm sist. firmasına mail attım. "Satış sonrası hizmet" başlığı ile gönderdiğim mailin içeriğinde ise bir adet stepne kılıfına ihtiyaç duyduğum ve piyasada bulamadığımı yazmış ve markaya ait stepne kılıfı talep etmiştim. Bu arada tüm firmalara da aracımda o firmanın LPG kitinin olduğunu yazmıştım. 16.02.2016 Salı günü mail gönderdiğim firma listesi şu şekildedir;
    -Atiker
    -BRC
    -Zavoli
    -Prins
    -Lovato
    -Tartarini
    -Landirenzo
    -Tomasetto
    -OMVL
    -Vialle
    -Teleflex


    Geri bildirimler ise şu şekildedir. (Gönderi adresi olarak İzmir verilmiştir.)

    ATİKER: 5 dk. sonra mail yoluyla cevap geldi ve İzmir bölge bayiinin adı, adresi, harita ve iletişim bilgileri verilip istediğim zaman gidip alabileceğimi yazmışlar. Ardında yarım saat sonra ilgili bayiiden Nurullah usta cep telefonumdan aramış, beni isyerlerine davet etmiş ve ellerinde mevcut olduğunu istediğim zaman gelip hediye kılıfımı alabileceğimi söylemiştir. (Söylenen yere gitmedim ama eminim gitmiş olsam güzel diyaloglar yaşanacaktı. Telefonda müşteriye verdikleri değer hissettirildi.)

    LOVATO: Aynı gün saat 16.30 da Lovatodan bir bayan personel arayıp istemiş olduğum stepne kılıfını kargo işlemlerinin şu an gerçekleştiğini ve güle güle kullanabileceğini söyledi. Ertesi gün Sürat kargodan 6.60 TL ödemeli kargoyu teslim aldım. Deri stepne kılıflarının çok kaliteli olduğunu söylemeden edemeyeceğim.

    BRC: Ertesi gün BRC İzmir bayii 2A mühendislikten aradılar. Arayan kişi ısrarla birkaç defa LPG kitinin BRC olup olmadığını sordu hatta plakamı istedi zannedersem kendi sistemlerinden sorguladılar. Arayan kişi çok şaşkındı muhtemelen tüm montajlarında kılıf veriyorlar da "size nasıl vermedik, nasıl da unuttuk" gibi bi ses tonu vardı. Adreslerini verip beni davet etti. Buyrun gelin siz çayınızı içerken biz aracınızın LPG bakımını yapalım stepne kılıfımızı da size hediye edelim dediler. (Adrese gitmedim, esasen adres çok yakındı gitmek isterdim fakat aracımdaki kit BRC değildi)

    ZAVOLİ: 2 gün sonra mail atıp ellerinde kılıf olmadığını ve isteğimin not alındığını en kısa zamanda gerçekleştireceklerini belirttiler. (Not: Edindiğim bilgiye göre Zavoli tüm bayilerine toplu kılıf yaptırıyormuş fakat 2-3 yıldır kılıf yaptırmıyorlarmış, bayilerin taleplerini sürekli erteliyorlarmış)

    TARTARINI: Sürat Kargodan 6 TL ödemeli kargodan Tartarini Türkiye distribütörünün göndermiş olduğu kırmızı, şık ve su geçirmeyen stepne kılıfını teslim aldım. Gerçekten çok şık bir kılıfları var.


    Bu başlığı ilk mail attığım günden 6 gün sonra açtım. Diğer firmalardan herhangi bir geri dönüş almadım. Geri bildirim geldikçe sizlerinde LPG firmalarının satış sonrası destek anlayışları hakkında bilgi sahibi olmanız adına yazıma eklemeler yapacağım. Cümleten iyi forumlar.



  • atiker in müşteri hizmetleri iyi çalışıyor kutlamak lazım,böyle ayrıntılar önemlidir
  • Gayet guzel bir calisma olmus.Markalarin satis sonrasi ilgisine isik tutan bir calisma olmus.Elinize saglik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.