Şimdi Ara

lpd de araç gaz kesmesi yapıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
47.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim araçtada benzer bi olay oldu araç bazen 3000 devirde bazen 4000 devirde hız kesti devir artmadı bende hemen lpg taktırdığım yere gittim, işyeri sahibi mak. müh. arkadaşa hemen araca atladı ve gidip 30 ytl lpg aldı ve inanılmaz şekilde araç 8000 devire çıktı, yani benzindki devri aynen buldu. Şaştım kaldım ve öğrendimki depodaki gaz basıncı düşünce yani depoda çok az gaz kaldığında bu gibi durumlar normalmiş. Benim merak ettiğim tüm lpg kitleri böylemidir yoksa benim taktırdığım lpg kitinin bi özelliğimi bu durum????

    LPG kitim: BAYKAN sıralı sistem.(eski adı longas yada kargas mı neymiş :)))
  • Merhabalar arkadaslar konuyu hortlatmak durumunda kaldım.
    benım aradım 1.6 motor 2006 model mazda 3 (1. nesil).
    nternet üzerinde kendi sorunumla alakalı bayaa arastırma yaptım ama aynı konuda sorunlar yaşayanları görüp caresıbı bulan goremedim bulanlarda sorunun neden yada cozumun nasıl oldugunu paylasmadılar. bu konuyu acan arkadasa da pm attım ama cevap vermedı.
    sımdı sorunumu acıklamak gerekırse, aracımda zavolı marka lpg var taktıralı tam 10bın km oldu ama yaklasık bı 3-4bın km dır aracım duz yolda dahıl ama cogunlukla bayır cıkarken gaz kesmesı yapıyor. bu nedenle hem ınsanın canını skıyor hem fazla lpg yıyor hemde arac hızlanmıyor. bır cozumu varmı bılen eden varsa yardım edebılırmı. genel olarak bogaz kelebegınden dıyorlar yada conta ayarlarından dıyorlar ama bunlardan dolayı sıkıntı olsa benzındede azda olsa yapar. vıdeoda gordugunuz bayırı cıkarken 5 kısı hemde kılolo araba dolu halde benzınle hıc bır sıkıntı yapmadan gayet guzel ıvmelenıyor. hıcbır belırtı yok. egerkı bogaz kelebegı yada conta ayarında olsa cok zorlamada azda olsa benzindede yapması gerekmezmı? bılgısı olup yardım edebilecek olan varmı. vıdeoyu eklıyecegım acamayanlar ıcın vıdeo lınkınıde koyacagım. ıyı gorumlar











  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.