Şimdi Ara

Low level healing hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar geçen bir hevesle 3 tane guild cloth heirloomu aldım ve alt karakter olarak bir holy priest açtım. 62 levela kadar normal ilerledim ancak daha bu levelda healing sorunu baş gösterdi. Çok fazla mobun olduğu packlerde tanka hiç durmadan flash heal spamlamama ve tankın üzerinde renew kullanmama rağmen tankın yediği damage benim healimden yüksek geliyor ve tank ölüyor. Bu benim beceriksizliğimden dolayı mı yoksa üzerimde full heirloom olmadığından mı oluyor? Sırf bu yüzden oyundan soğudum. Daha bu levelda böyle oluyorsa 100 levelda ne olacak diye düşünmeye başladım. Eğer benim beceriksizliğim ise flash heal spamlamaktan başka ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrael356 -- 18 Ocak 2015; 14:39:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Relnus

Öncelikle merhaba arkadaşlar geçen bir hevesle 3 tane guild cloth heirloomu aldım ve alt karakter olarak bir holy priest açtım. 62 levela kadar normal ilerledim ancak daha bu levelda healing sorunu baş gösterdi. Çok fazla mobun olduğu packlerde tanka hiç durmadan flash heal spamlamama ve tankın üzerinde renew kullanmama rağmen tankın yediği damage benim healimden yüksek geliyor ve tank ölüyor. Bu benim beceriksizliğimden dolayı mı yoksa üzerimde full heirloom olmadığından mı oluyor? Sırf bu yüzden oyundan soğudum. Daha bu levelda böyle oluyorsa 100 levelda ne olacak diye düşünmeye başladım. Eğer benim beceriksizliğim ise flash heal spamlamaktan başka ne yapabilirim?

Absorblarınla tutabilirsin.

Az mana yiyen heal skillerini kullanmaya özen göster. Fazla mana yiyen skillerini kullanırsan elbette manan biter fight boyunca manasız kalmak zorunda kalırsın.

Burada tankların işi bilmemeleri de büyük etken. 3 tane mob çekebilecekken 8 tane mob çekerlerse sen değil, ben değil, ilah gelse o tank yatar.

Holy Priest oldukça başarılı işler çıkartıyor, raidlerimizde onlarla yarışıyorum ben. Umutsuzluğa kapılma yani :)

Not: Ben Holy Paladin oynuyorum

• http://www.noxxic.com/wow/pve/priest/holy/heal-rotation-and-cooldowns
    Tek skille yapamazsın ki zaten, ayrıca levelling aşamasıyla end game durumu farklıdır.
    Birde Disci priest'i denemeni tavsiye ederim bence daha basit kullanımı var.
  • disc oynarsan daha rahat edersin ancak tank iyi değilse istediğini yap tutamazsın. healing eskiye göre zorlaştı millet hala eskisi gibi 10 mob çekeyim nede olsa healer healler zannediyor.
  • Abi senden değil tanktan kaynaklanıyor, şu oyunda cok ama cok leveling yaptım herşeyi gördüm. End game den çok mid game i biliyorum hemde çok çok iyi ezbere yani. Adam tank cloth giyiyor ne biliyim dodge itemı olmuyo falan. Anında eriyor. Özellikle monk yada ayı ise low lvl da çok çabuk ölüyorlar. Senle ilgili tek sorun yok emin ol. Yaklaşık 30-40 dan sonra rahat edersin. Birde şuan oyuna çok yeni baslamış insanlar var bilmiyorlar, heirloom tanka denk gelirsen zaten ölmüyor onlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Abi senden değil tanktan kaynaklanıyor, şu oyunda cok ama cok leveling yaptım herşeyi gördüm. End game den çok mid game i biliyorum hemde çok çok iyi ezbere yani. Adam tank cloth giyiyor ne biliyim dodge itemı olmuyo falan. Anında eriyor. Özellikle monk yada ayı ise low lvl da çok çabuk ölüyorlar. Senle ilgili tek sorun yok emin ol. Yaklaşık 30-40 dan sonra rahat edersin. Birde şuan oyuna çok yeni baslamış insanlar var bilmiyorlar, heirloom tanka denk gelirsen zaten ölmüyor onlar

Adam level 60 oldum yazmış yuh be.

@Konu
    Woddan sonra dungeonların dengeleri tamamen değişti. Woddan önce tank bütün dungeonu çekse ölmezdi şimdi 2 pack aynı anda çekse ölum kalım mücadelesi oluyor. Hala millette kaldı alışkanlık çok çok çekiyorlar. O yüzden hata muhtemelen sende değil gönlün rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Clmöşdöşd görmedim demek ki iyi okumamışım c:

Ama healer paladin ciddi çöpmüş az önce onayladım. Özellikle low lvl dg lerde tank da loom yoksa paladin healer ile olmuyor. Bir priest bir druid olamıyor. End game , bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı
    Adam level 60 oldum yazmış yuh be.

@Konu
    Woddan sonra dungeonların dengeleri tamamen değişti. Woddan önce tank bütün dungeonu çekse ölmezdi şimdi 2 pack aynı anda çekse ölum kalım mücadelesi oluyor. Hala millette kaldı alışkanlık çok çok çekiyorlar. O yüzden hata muhtemelen sende değil gönlün rahat olsun

Evet bu konuda çok haklısın, adamlar habire mob çekiyor, sonra healer kurtarsın beni

Disc priest oynuyorum, şu anda hangi tank gelse oh içim rahat heallerım diyemiyorum... Mop zamanında bu böyle değildi, şimdi heal yapmak zorlaştı.

Gelen tank birde taktik bilmiyorsa o zaman vay haline oluyor işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.