Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.538
Cevap
50
Favori
1.183.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NaBuSe kullanıcısına yanıt
    Bir de o kadar çok karakter ve davranış biçimi vardı ki herkes kendinden bir parça bulurdu dizide. Mesele Jack in çocukken pısırıklığı ve babasının üzerindeki baskısı gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sahnede yakmayanda ne bileyim LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) 





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 18 Aralık 2020; 1:26:26 >
  • Danielle Rousseau karakteri, 65 yaşında vefat etti

    https://tvline.com/2021/01/22/mira-furlan-dies-lost-actress-danielle-rousseau-tribute/


    LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Geçenlerde diziye tekrar başlamıştım canlı izledikten sonra ilk kez tekrar yaptım ne var ne yok unutmuşum ilk defa izliyor gibiydim. Dizi hala taş gibi 6 sezonun bir bölümünü bile sıkılmadan izledim ama dizi ilk 3 sezonu ve son 3 sezonu diye malesef ikiye ayrılıyor. Lost'u lost yapan ilk 3 sezonuydu bence. Dizinin bir numaralı adamı Jack'i 4. ve 5.sezonda o kadar arka plana atıp Abrams efendi uzay zaman takıntısınının fantezisini yapması büyük saçmalıktı. Jack'in gerçek hayatta başarısız olup bunu adada liderliğe soyunup kapatmaya çalışması dizide en sevdiğim noktalardan biriydi. Boone delikanlı çocuktu ölümü üzücüydü o sırada Shannon kaşarının işi gücü oynaşta olması sinir bozucuydu tabii. Ana-Lucia ve Libby gibi iki güzel kadının aynı anda ölmesi kötüydü. LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) Jack'ten sonra en sevdiğim karakter Desmond ve Richard Alpert. Desmond-Penny aşkı dizinin en güzel yanlarından biri. Richard ise delikanlı adamdı keşke ona özel daha fazla bölüm izleseydik. Jack önce Kate'i sevdi baktı bu Sawyer ile işi pişiriyor eyvallah ceketimi alır giderim dedi sonra ne oldu gönlünü Juliet'e kaptırdı adaya geri döndü ve gene ne görsün Sawyer efendi hatunu kapmış... Ne cektin be reis günde 4 saat uyku hakkın ödenmez harbiden. Dizinin finali hakkındaki yorumları hatırlıyorum herkes gömüyordu finali zaten böyle leş bir sezonda finalin iyi olmasını bekleyenler kendini kandırmaktan başka bir şey yapmamış. Son sezonda sadece Jack'in babalık hallerini keyifle izledim çok tatlıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 19 Şubat 2021; 2:51:35 >




  • Dizi şüphesiz çoğu anlamda çok iyi. Özellikle ilk 4 sezonu müthişti. Her şeyi çok iyi düşünmüşler,sürekli easter eggler var. Her şey birbiriyle bağlantılı.


    Fakat ben temasını sevmedim.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kaderini değiştiremezsin temasını hiç sevmiyorum.
    Ayrıca olayları değiştirememiş olmaları üzücüydü. Keşke hepsinin birlikte olduğu bir evrenin var olduğunu bilseydik. Ben son sezondaki flash sidewaylerin paralel bir evrende olduğunu sanmıştım. Özellikle bu şekilde düşünmemize yönlendirmişler fakat bir yerden plot twist olması gerekiyor illaki o yüzden farklı bir yola başvurmuşlar. İyi hoş onlara bir şey demiyorum fakat her şeyin gizemli olması hoşuma gitmiyor. Bende "sır sevmem". Adanın gizemi nedense bir türlü gitmedi. Kadınlar neden doğum yapamıyor,adanın iyileştirici etkisi neden,adanın merkezi ne,ada nasıl oluştu,bu gizemini nasıl kazandı... bir sürü soru bıraktı geride. İleride yeni bir dizi çıkar mı bilmiyorum ama umarım bir açıklamasını yaparlar.
    Ayrıca aklımdaki en büyük soru. O sonun nasıl olduğuydu. O sonda belli ki hepsi gerçekten de ölü fakat zihinleri nasıl oldu da böyle bir gerçekliğe bağlandı? Desmond nasıl oldu da bunu görebildi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 28 Şubat 2021; 17:31:9 >




  • Dün diziyi ikinci kez izlemeyi bitirdim,ama ada dışı görüntüleri atlayarak izledim.eğer ilk sezonki kim kimdir dışında ada dışı kısımlar olmasa 4 sezonda bu diziyi bitirselerdi çok daha muhteşem bi dizi olurdu.Gerçekten 2005-2010 arası dizilerin bir çoğu efsane.

  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

    hiç üşenmeden geçen yıl tamamını tekrar izlemiştim.

  • Diziyi iki kez bitirdim hiç sıkılmadım. Vaktim olsa bir daha bitircem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane diziye tekrar başlamak için disney plus ın gelmesini bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitales -- 3 Haziran 2022; 0:24:11 >
  • Disney + gelse de izlesek ya valla senelerdir hiçbir platformda bulamıyorduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR de yabancı dizi furyasını başlatan demek doğru olur mu bilmiyorum ama en azından majör kitlelere ulaşmasını sağlayan bir numaralı dizi. İzlemek gözümü kesmiyor ama bir bakar çıkarım en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3-4 kere izledim yine izlerim yani ilk 3-4 sezon özellikle çok çok iyiydi.

  • tekrar izliyorum diziyi 5. sezondayım, bazı yerleri unutmuşum şimdi izleyince görülüyor ki Dark dizisi de Lost un zaman döngüsü yapısını birer bir temel olarak almış aslında, daha önce Dark dizisini bir çok yapıma benzettik ama en yakın gözümüzün önünde Lost varmış halbuki :) Ve bu zaman döngüsü konusunda Lost daha vurucu daha dramatik bence en az 12 Maymun kadar


    Lost un tek eksisi, sanırım bu zaman döngüsü olayına 4. sezonda falan karar verildi, baştan beri yapsalar çok daha güzel göndermeler ve tutarlılıklar olurdu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Ağustos 2022; 14:22:2 >
  • İrfan 3448 İ kullanıcısına yanıt

    Güzel diziydi ve hala bu türde iyisi gelmedi ...

  • Kısa sürede tüm sezonları bitirdim. Keşke 5 sene önce izleseymişim, her karşıma çıktığında fırsat bulamayıp ilk bölümde bırakmıştım.


    Kesinlikle efsane bir dizi. Bir arkadaş olur eş olur kardeş olur alacaksın, çerez ve kolayla 1.5 hızda her gün iki bölüm izleyeceksin. Maksimum keyif için.


    Final sezonu dahada etkili olabilirmiş.


    Kate ve Juliet inanılmaz güzel kadınlar.


    Puanım 10/9.0


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez 2006da tanıştığım diziye 3. kez tekrar başladım, ilk bitirdigimde favori karakterim Jack, Hugo, Sawyer karakterleri olmuştu ama şimdi Locke daha mantıklı geldi. demekki yaşla alakalı.

    bu arada, devamlı butona basma işi için neden bir yazılım ya da sistem geliştirilmedi ? kaçırdığım bir durum mu var ? 3. sezondayım, hala cevabını bulamadım, belki vardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 23 Haziran 2023; 15:14:29 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Bilmiyorum ama o cihazın yapıldığı dönem baya bir eski zaman olduğu için sanırım teknoloji olarak yetersiz kalınmış olabilir, Sonuçta o dönemin en büyük şirketleri değiller bunlar finanse edilmiş şirket ve derneklerden bahsediyoruz.


    Yalnız ben 5 kere filan izlemişimdir her izlediğimde başka bir detay fark etmiştim, Çok acayip bir diziydi gerçekten.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    en düz açıklama bu olabilir ama bilgisayar yapılmışsa, bilgisayara bir işi düzenli yaptırabilecek kodlama da yapılabilir, mesela cobol ile. 1962de geliştirilmiş bir yazılım dili.

  • şu diziyi beğenmeyen herkese dizney veriyorum tekrar izletiyorum ağzı açık kalıyor sonra klasik muhabbet "aslında ilk izlerken hiçbişey anlamadık"

    Dizi kendi türünde top 1 dir, mystery thriller fiction. buna en yakın Dark 2 numara olabilir.

    kendi içinde herşeyi tümevarım tarzında bütüne bağlamıştır, adanın ilk yıllarından sonunda kadar.

    ilk sezonu da çok iyidir, son sezonu da. kimi karakteri seversin kimini sevmezsin zaten başarı burada. ilk zesonlar flashback vardır, sonra flashforward olmaya başlar. Son zezonda farklı bir anlatıma gider.

    Asıl hikaye adada geçen kısım da hikaye lineer akar.

  • hitman kullanıcısına yanıt
    İlk üç ve son üç sezon olarak ayırıyorum ben hocam. İlk üç benim için ayrı bir efsaneydi. Üzerine bundan daha iyi diyebileceğim beni böyle kendine çeken bir dizi izlemedim henüz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20232024202520262027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.