Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.621
Cevap
6
Favori
96.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Ben oyunu bıraktıgımda 47 lvl rune-keeper karakterim vardı.Ama oyunu bıraktım.1,5 2 sene olmuştur.Bu aralar tekrar oynamak için oyunu indirdim.Ama karakterim hangi server da oldugunu da unuttum.Bende tek tek bütün serverlara baktım ama benim 47 lvl karakter yok.Yani karakterime ne oldugunu bilmiyorum.Eskiden oynarken aylık paket almıştım.Karakterimi nasıl geri alabilirim veya yanlış yaptıgım bir şeyler mi var yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Oyunu oynayan kimse kalmamış herhalde. Laurelin deyiz haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynayan varda eskisi gibi çok değil. Millet başka oyunlara yönelmiş durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tekrar download ediyorum, yeni neler gelmis merak ettim. Oyundan 2 sene falan uzak kalmisimdir, ozlemeye basladim orta dunyayi.
  • 3 yıldır dönem dönem oynuyorum oyunu. Geçen hafta tekrar bir dönüş yaptım. Snowbourndayım.

    Bu arada oyunda her hafta ya da 3-4 günde bir Lotro Store dan bir item veriyorlar bedava. Kodu resmi siteden alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 5 Eylül 2014; 17:15:56 >
  • Arkadaşlar "expansion pack"lere indirim geldi. Başlamayı düşünenler ve bu fırsatı bekleyenlerin haberi olsun.
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım. Kayıt olup indirdim sorun yok oynuyorum. Ancak VIP olmak istediğimde activation key soruyor bana.
    https://myaccount.turbine.com sitesinden yapıyorum işlemi.
    Bu nedir acaba bununda bir paketi filan mı var box ın üzerindeki numarayı yazın diyor.
    Bu oyun bedava bir oyun değil mi? Yani paket mi satın alınması gerekiyor.
    Birde paketleri inceledim bir sürü ayrı paket var. Yeni başlayanlar için önceki paketlerin bir toplam seti filan yok mu acaba?
    Hepsini mi almak gerekiyor?

    Yanıt verenlere şimdiden teşekkürler.
  • oyuna başaldım bu gün pek bişey anlamadım 5 lwl oldum hayvna kesip kasılcaz m ısadece bide türkler genelde hangi sw de bende orda açayım ben ilk baştaki sw de açmıştım yardımcı olursanız sevinirim :)
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    Oyun görev üstüne kurulu zaten bi yerden sonra hayvan kesmek bi işe yaramayacaktır. Sen görevleri yap. Bi zamanlar snowbourn de çok Türk vardı ama şu sıralar bilemiyorum.
  • cp1369 kullanıcısına yanıt
    snowbourn de bi hesap açtım ama b igörevde takılı kaldım yapamayıncada oyun sıkıcı geldi bi an pek oynayan yok heralde artık zaten. bende hayvnaalrda 7 lwl oldum sonra kapattım oyunu oynamam oyunu galiba artık
  • Oyunu aktif olarak oynayan Oyuncular halen mevcutmudur ?
  • rohan32 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki Laurelin deyim nickim alruin oyunda eklersin takılırız
  • snowbourn da oynayan varmı ?
  • oyun setup olarak 14gb yazıyor. İndirmek baya uğraştıracak gibi. Sizce oynanmayacak kadar azmıdır player sayısı?
  • Tabiki değer dostum player sayısı biraz az ama ortam olduktan sonra rahat olursun oyunda yanlız para vermeden 30 lvl den sonra zor olur kasılmak
  • Arkadaşlar oyunu bende bayağıdır oynamıyorum her sene ara ara dönüşler yaparım. Farkına vardım ki bazı sorular asla değişmiyor (:

    -10 levele kadar kastım kimse yok.
    -20-30 oldum hala kalabalık değil^^
    -Türk yok mu?

    Bu sorular oyun çıktığından beri hiç değişmedi. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki oyun aslında oldukça kalabalık sadece farkına vardıysanız oyunun haritaları oldukça büyük olduğu için npc'lerin çok olmadığı yerler haricinde birileriyle karşılaşmak zor oluyor gerçekten. Bu konuda hak veriyorum ama siz görmüyorsunuz diye kimse yok diye bir şey yok. Belki siz orada bir yaratıkla mücadele ederken arkanızdan geçen kişiler vardır. Yani ilk başladığım da bende kimse bulamamıştım ama daha sonraları aslında oyunun yeteri kadar kalabalık olduğunun farkına vardım. Şimdi erken seviyelerde kimseyle karşılaşamayıp oyunu bırakan arkadaşlara sesleniyorum arkadaşlar 10-15 olun oyun asıl o zaman online olacak. Örnek vermek gerekirse, ilk büyük merkez olan Bree'ye gitmek istiyorsunuz. Oraya en yakın yerde oyuna başlayan İnsan ırkıyla oyuna başlasanız bile oraya gidemiyorsunuz. İçinde GTA yada NFS Most Wanted oynayanlar vardır ve hatırlarlar. Görevleri yapmadan bazı yerlere gitmeniz engellenir. GTA da köprüler de engel vardır denizden geçerseniz 5 yıldız olur ölürsünüz (: NFS de üzerinde kilit bulunduran bir şerit vardır ve sizin ilerlemenizi engeller. Lotro da oyun başında böyle bir sisteme sahip belli bir seviyeye gelmeden diğer insanlarla karşılaşamıyorsunuz.(sadece sizin gibi yeni karakter açmış olanları görebilirsiniz). Diyelim ki bu seviyeleri aştınız ama hala kimse yok chat bomboş değil mi? Arkadaşlar siz oyunda chat kanallarına kendiniz katılacaksınız. Şimdi sallayacak olsam da mesela /join globalff tarzı bir şeyler yazıp chate gireceksiniz yoksa oyunda konuşan diğer insanları göremezseniz(parti,kinship,says hariç) Türk var mı? Çok yok ama var eskiden Snowbourn Türk Sw si diye anılsa da şuanda her sw de mevcut. Yine de Brandywine ve Snowbourn şuanda hem genel oyuncu hemde Türk sayısı açısından fazladır. Bir şekilde global chate girip Türk aradığnızı söylerseniz o sırada birisi görürse mutlaka size ulaşır.

    İşsiz bir vaktimde konuştum yine ama olay bu yani.
  • oyuna yeni başladım 10 level oldum görevler ve mekanlar gayet güzel vanillia wowu hatırlatıyor acıkcası
  • Oyunu indirdim ve başlayacağım. Merak ettiğim tek bir şey var o da orjinal orta dünya haritası üzerinde mi oynanıyor oyun. Yani mekanları gezebiliyor muyuz (rivendell, erabor, rhun vs)
  • evet orjinal harita ve mekanlar
  • Oyun zevklimi ya bi heves indirdim girmemle cıkmam bir oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.