Şimdi Ara

Lolskill Sıralaması Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lolskill siralamasi neye gore olusturuluyor?Nasil siralamaya girerim?Normal game de siralamaya etki eder mi yoksa sadece ranked mi?Kafamda deli sorular beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce soruna cevap verdim buraya yazdım yaklaşık 2 satır yazı yazdım yazı bittikten sonra nickine baktım bu benim riven main oldugum için dalga geçen adam dedim 2 satır yazıyı taslaklara ekledim ve blok bb bunu gönderme sebebim de post xd

Orijinalden alıntı: Lynxou

Sadece ranked sayılıyor olması lazım. 3v3 vs buna dahil. Yüksek miktarda oynamanız gerek. Örnek verirsem dünyadaki 1.Kha'Zix oyuncusunun 1.100 küsür oyunu var. Hesaplaması sana kalmış.

O Kha'Zix Elwind'in karşısına geldi.Bizim egowind lanede ezildi tabi bütün gankları da kha counterlayınca en sonunda havada 3 tane e ile penta attı cidden insan dışı oynuyor o eleman.
    O şekilde oynaması çok normal. Sonuçta heronun sınırlarını ve yapabileceklerini tamamiyle biliyor. Haliyle iyi bir oyun sergiliyor. Zaten Kha'Zix oyuncuları ikiye ayrılır. Suikastçi olanlar ve ayrık ittirenler. O maçta taktiği neydi o arkadaşın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalandan Korkan Adam -- 24 Eylül 2015; 1:23:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O şekilde oynaması çok normal. Sonuçta heronun sınırlarını ve yapabileceklerini tamamiyle biliyor. Haliyle iyi bir oyun sergiliyor. Zaten Kha'Zix oyuncuları ikiye ayrılır. Suikastçi olanlar ve ayrık ittirenler. O maçta taktiği neydi o arkadaşın?

Ayrık ittirme.
    Bizim elwind ve elemanları tf girerken kha toptan inhiye dayanınca yeter abi adam toptan çıkmıyo psikopatmıdır nedir elwind çıldırdı o oyun

Son olarak,konu burada kalsın,1000 rengar ranked spamlayayım bu konuyu hortlatacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Max Teabag kullanıcısına yanıt
    Bekleyeceğim.

Bekleyeceğim.

60 ranked atmışım zaten.Ya normallerin sayılmayacağını bilsem hep ranked atardım.300+oyun olacaktı şimdi :D
    Neyse ne var 1000 oyunda bak şimdi bir yıl 270+90 gün. 270 günde iki rengar oynasam 540 eder.Geriye kaldı 90 gün tatil olduğundan no life takılıyorum günde 4 de oradan 360
    360+540=900 60 oyun da bende var.Bil bakalım geriye kaç kaldı.

40 yapar

Orijinalden alıntı: Max Teabag

quote:

Bekleyeceğim.

60 ranked atmışım zaten.Ya normallerin sayılmayacağını bilsem hep ranked atardım.300+oyun olacaktı şimdi :D
    Neyse ne var 1000 oyunda bak şimdi bir yıl 270+90 gün. 270 günde iki rengar oynasam 540 eder.Geriye kaldı 90 gün tatil olduğundan no life takılıyorum günde 4 de oradan 360
    360+540=900 60 oyun da bende var.Bil bakalım geriye kaç kaldı.

40 yapar

40. Yılı h.o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece spamlamaya bakmıyor.78 ahri oyunum var lss 5447.Anlıycağın yetenek+lig+kda(ölüm oranını düşük tutmaya bak)

• Rengarla rankedda 300 küsür oyunla sıralamadayım şu an tabi 811.yim çok iyi bi sıralama değil ama amacımda sıralama değildi zaten farkında olmadan girmişim Normal gamelerde sayılıyor olsa çok daha iyi bi sıralamada olurdum rankeddan çok normal game atmışımdır rengar ile.Ayrıca olay çok oyun atmak,spamlamak değil.Win rate,kda,lige göre lss puanın yükseliyor.Sıralamada o heroyla en düşük lss puanı olan arkadaşın puanını geçersende girersin sıralamaya böyle olur diye tahmin ediyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.