Şimdi Ara

Lole başladıktan sonra yaşadığım ibret verici olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Direk yaşadığım olayları anlatacağım.

    Maçta oyunun sonlarındayız herkes öldü geriye ben kaldım. Oyunu bitirecektim ama sevgili takım arkadaşlarım beni sağır edecek şekilde pingleyip " -o kadar kastık bitirme penta atcaz " tarzı şeyler söylediler. Bende bir bildikleri vardır herhalde diyerek bitirmedim, geriye döndüm. Ardından 1 dakika sonra oyunu kaybettik ve hepsi birden bana küfür etti. " -Yok bu ....... oyunu bitirmedi, bunun yüzünden kaybettik vs. " Ben bu kadar yüzsüz insanları bir arada görmedim, gerçek hayatı geçtim filmlerde bile bu kadar şerefsizi yok.

    İkinci olarak, saat sabaha karşı 4 civarı tartışmalı bir seçim ekranından sonra oyuna girdik. Herşey iyi güzel karşı ormana baskın attık adamları yakaladık 2 kişiyi kestik. Support poppy oynuyordum, killerden biri bende diğeri midde kaldı. Bizim adc sövmeye başladı "-neden kill salmıyorsunuz .................. " tarzı konuşmalardan sonra oyundan çıktı. Neyse oyunu yeniden kurarız dedik, sonra bunlara bi özgüven patlaması geldi hepsi reddetti. 5 dakika sonra herkes ragequit attı ve TEK BAŞIMA kaldım.

    Daha çok var da uzun uzun hepsi yazılmaz. Bu gibi olaylardan sonra kendimi single oyunlara verdim. Psikolojim iyi duruma geldiğinde tekrar başlamayı düşünüyorum.

    İnsanı hayatı sorgulamaya iten bu iki olay hakkında duygu ve düşünceleriniz neler ? Sizler de böyle şeyler yaşıyor musunuz, yoksa ben mi çok şanssızım ?

    Lole başladıktan sonra yaşadığım ibret verici olaylar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-023BD6D30 -- 18 Şubat 2017; 16:4:28 >







  • Oyunu kazanmak için oynasaydın bitirirdin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci olay gerçekmiş gibi gelmedi nedense.s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kafa dağıtmak ve eğlenmek için oynuyorum. Benim için kazanmak kaybetmek önemli değil, insanlar kendilerini rekabete kaptırıyorlar. En azından bronz için söyleyebilirim diğer ligleri bilmiyorum. Benim arkadaşım psikolojik rahatsızlıklar yaşadı cs go ve lol yüzünden hep stres yapıyor kendini şartlıyor. Oyun oynamak için oynamıyorlar, sırf rekabet. Zaten kaybettiğimden falan bırakmadım oyunu. İnsanların davranışları, bu denli bir b.k çukurunda olmaları beni rahatsız etti.
  • 2. olay imkansız. Adam item alıp baseden çıkınca sur verilmiyor defalarca başıma geldi ticket bile attım bu konu hakkında. İlkinde ise kendi hatan late gamede en ufak fırsatın bile varsa oyunu bitireceksin hata affetmez. Bi katliama oyunu alır rakip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam oyundan düstükten sonra süresini bilmiyorum, o verilen süre icinde oyuna geri girmez ise yeniden kurma yapabiliyorsun. Bronzda her mac afk var o isleri detayli bi sekilde ogrendim onlar sayesinde. Bence insan gibi anlattigim icin inanamadiniz. Oyun umrumda olsaydi, cok agir sekilde yazardim bu olaylari. Sizde bambaska sekilde cevaplar verirdiniz. Insan psikolojisi garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aogirikenji

    Adam oyundan düstükten sonra süresini bilmiyorum, o verilen süre icinde oyuna geri girmez ise yeniden kurma yapabiliyorsun. Bronzda her mac afk var o isleri detayli bi sekilde ogrendim onlar sayesinde. Bence insan gibi anlattigim icin inanamadiniz. Oyun umrumda olsaydi, cok agir sekilde yazardim bu olaylari. Sizde bambaska sekilde cevaplar verirdiniz. Insan psikolojisi garip.

    Arkadaş herhalde çok siniri bozulunca hayali şeyler görmeye başlamış. Oyun başladığı anda afk kalırsa 3 dakika içerisinde oyunu kurabiliyorsun. Aksi takdirde hiç bir şekilde oyunu yeniden kuramazsın
  • dün de biri böyle uydurma bi konu açmıştı amaç ne ki :d
  • singede sardım bu aralar güncel buildi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    singede sardım bu aralar güncel buildi nedir?







    Build muild yok, bam bam bam.

    Konuyla alakalı olarak madem eğlence için oynuyorsun, onlardan beter davran, saçma sapan yazılar yaz. Hem onları çıldırtırsın hem de eğlenmiş olursun. Senin troll olduğunu düşünüp ona göre hareket ederler. İnsan psikolojisi dediğin şey onlarda geçerli değil zaten. Bizim insanımız 30 yaşından önce kolay kolay olgunlaşamıyor. Yenilmeyi hazmedemez. Saçma sapan atarlar yapar. Beyni olan hiç bir canlı bir oyun için açık adresini ve telefon numarasını yazmaz. Türkiye olarak dünyanın en saçma ülkelerinden biriyiz.




  • Bıkmadınız hayal ürünü konu açmaktan derdiniz ne ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • West'e geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    singede sardım bu aralar güncel buildi nedir?







    görkemli zafer, liandry, koruyucu melek, rylai, ölü adamın zırhı, ayakkabı
  • "Ben de bitirmedim bi bildikleri vardır herhalde diyip" bu kısmı okuyunca kahkaha atıcaktım nerdeyse. Ya arkadaş bi bildikleri ne olacak en fazla 50. dk da vahiy mi gelecek oyun uzuyor sadece. Madem kazanmak istiyorsun bitiricektin, madem bitirmedin eğlenmek istedin kaybedince de ağlamaman lazım.

    Vallahi insanımız çok garip koy bunları belgesel diye izlersin.
  • Bir kere adamlar bizim takimi kesmişti, nexus kuleleri falan yikilmisti. Sonra artistlik olsun diye tüm takim bizim base'e '' gg wp easy'' diye atlamisti. Nedense minyonlar da bitiremedi. Sonra biz minyonlari itip bir tf ile oyunu kazanmistik. Karsi takim kudurmuştu bildigin. Senin de buna benzer olmus.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 21 Şubat 2017; 11:16:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun madem eglenmek istiyosn simdi aciyosn chati tam 11 kere /sustur all yaziosn bak bura cok onemlı. Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere kill caliosn ondan sonra eglenebilirsin tek /sustur all yazarak.
  • Asırlık sopa, rylai, koruyucu melek, ölü adam, ruh gömleği, Merkür



    Bu buildle iyi verim alıyorum tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    Asırlık sopa, rylai, koruyucu melek, ölü adam, ruh gömleği, Merkür



    Bu buildle iyi verim alıyorum tavsiye ederim

    eyv ama serverda en iyi verimi ben alıyom :d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdibey1

    singede sardım bu aralar güncel buildi nedir?







    3 dark seal + corruption pot = full build. Gerisi sana kalmış. Tank-ap arası kafana göre, oyunun gidişatına gore takil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.