Şimdi Ara

lol yeni başlayana tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeniden lole başlamayı düşünüyorum bu yüzden tavsiyelerinizi alayım, hangi swda oynayayım, eskiden genelde nişancı şampiyonlar seçerdim, uzakta olmakla güvende olduğumu düşünürdüm ancak kesen yine keserdi. Tank olmayı pek beceremedim, rakip şampiyonlar arasına kendimi atmaktan başka bir şey yapabildiğimi sanmıyorum, bu yüzden takım bana bayağı takardı bende bu duruma çok sinir olan biriyim, oyun yüzünden (lol hariç) nice telefonlar, klavyeler kırdım hatta monitörü de kırdığım oldu
    Yine de bazen şu oyunu bir kurayım da oynayayım dediğim oluyor.



  • Yol yakınken dön
  • ceks oyna cok guclu çilingir olursun raad
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bence de başlamayın biz bir hata yaptık sen yapma kardeş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş stresi atayim kafam dağılsın diye oyuna giriyom daha çok stres basıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JordaNN

    ceks oyna cok guclu çilingir olursun raad
    Kesinlikle katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KiraZero

    iş stresi atayim kafam dağılsın diye oyuna giriyom daha çok stres basıyor.
    Bende o yüzden düşünüyordum, herkes başlama diyorsa bildiğiniz var demek ki başlamamak daha iyi belki teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şampiyonla en az 3-4 oyun oyna. Haftalık ücretsiz rotasyonun şampiyonlarını oyna, faydalan.

    Botlarla bol bol antrenman yap ama normal oyun sayın bot oyunundan fazla olsun. Botlarla çok oyun oynarsan normal oyundan soğuyabilirsin. (rekabetçi olması sebebiyle) Normal oyundan uzaklaşırsan gelişmekten de uzaklaşırsın.

    Öndeki minyonlara kule 2 kere vurduğunda 1 vuruş,
    arkadaki minyonlara önce sen 1 vuruş, sonra kule 1 vuruş, sonra sen tekrar 1 vuruş yaparak son vuruş altını kazanabilirsin.

    Karşındaki şampiyonu tanırsan, sana sersemletme nasıl atacağını, sersemletme skillinin bekleme süresinde olup olmadığını takip edebilirsen oyuna daha hakim oynarsın. Sersemletme sadece bir örnek, mesafe kapatma (gap-closer/dash) skilleri, diğer sersemletme gibi hareket kısıtlama skilleri, ya da en basit vuruş skillerini bile geliştikçe takip edeceksin.

    Orman kamplarını tanı: 2 tane sana güçlendirme(buff) veren kamp dışındaki kamplar sadece exp ve gold kazanmak için. Bu buff kampları mana yenilenmesi, ekstra hasar gibi özellikler de veriyor.

    Eşyaları tanı: Kanasusamış ve Vahşi Hidra, ikisi de can çalma verir. Can çalma kasmış bir yakıncıyı öldürmek için yapılacak bir strateji, can doldurma efektlerini yarıya indiren "ağır yara" özelliği. En kolay ağır yara açma yöntemlerinden birisi de tutuştur spelli atmaktır. (oyun başında seçtiğiniz, şampiyon bağımsız 2 büyü)

    Eşyaları tanı: Can çalma sadece bir örnekti. Sadece can veren eşyalar kasmış bir rakibe, azami(maximum) canına göre vuran eşyalar alınabilir. Örnekler çoğaltılabilir.


    Oyunu tek başına öğrenmek zorlayıcı olabilir, beraber başlayabileceğin arkadaşlar bulmanı öneririm.




  • 2 aydır oynayan birisi olarak şunu söyleyebilirim,

    en rahat oynayabileceğin şampiyonu bulana kadar botlarla oyna. o karakter hakkında ayrıntılı bilgi edinebilmek için youtube üzerinden oynayanları izle...

    stres atmak için giriyorum sadece ve gerçekten atıyorum. çünkü oyundaki asıl olayı "kill" almak sanan kişiler çok fazla.
    top lane de sakin sakin farm yapıyorum ben mesela. arada sırada da rakibe vurup kaçıyorum. sanırım "trade" diyorlar buna. :)

    minyon farkını açmaya başlayınca daha sık rakiple trade yapıp ilk açığını bulduğumda (mesela 1-2 yeteneğini minyona kullandığında ya da canı %10-%25 gitmiş olduğunda) yapıştırıyorum.

    Jax ve Tryndamere en çok kullandığım 2 şampiyon bu arada.
    sinirlenmeden, kendime düşen görevi yapıyorum. yenilsem de çok fazla koymamaya başlıyor bir yerden sonra.
  • Saygılar ağabey. Bir konuda senin yorumunu gördüm. Lisede motor okumuşsun. Danışmak istedim bi iletişime geçsek süper olur nasıl yaparız? İstersen instagram: Bol_jerbetli_jojuk
  • Sana bu kadar zararı varsa tekrar yükleme bence
  • Ya oyunu bırak yada annie al Flash+R combosu ile midde terör estir. Takım oyunu zamanını geldiğinde takımın kötü bile olsa iyi bir Flash+R ile oyunu döndürebilirsin.

    Yalnız şunu söyleyeyim, annie mid den sonra hiçbir ap hero midde zevk vermiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 1 Şubat 2019; 0:37:41 >
  • TR serveri başlı başına primatlardan oluşuyor , gerçekten 2 gram oyun ve build bilgisi yok bunlarin Master eloya kadar durum bu

    West geçeyim rahat ederim derseniz orasida aynı primat topluluğu zaten adı Avrupa orasının oynayan gerçek Avrupalı çok az , west tek farkı flame ve troll biraz daha az aynı 5 IQ oyuncular oradada var , başka oyun deneyin LoL vakit kaybı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiplere gel.Allahın kolsuzları herkes kendini çok iyi sanıyor.Tr yi geçmiş weste kolsuz diyor.Ee seni Kore'ye götürelim orası paklar seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaş sıkıntılı sanırım ciddiye almayınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Master yi mainleyen birisinden normal olduğum kesin.Yazın benim konumda iyi rencide etmiştim seni nasıl içine oturduysa her konuda bana giydiriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok yeniyim henüz botlara karşı oynuyorum ve bir sorum olacak. Siz lol oynarken yaklaşık olarak kaç hero ile oynuyorsunuz. 100 tane heronun tamamını bilemezsiniz. İyi oynamak için 5 tane hero ile pratik yapıp kendimi geliştirmem yeterli mi yoksa sayı çok mu az olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.