Şimdi Ara

Lol ü kaç günde tam anlamıyla öğrenebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hali hazırla mobilde lol mobile oynuyorum. Mobil basit ve sade. Fazla hero yok ve 4-5 tane özellik ancak kullanabiliyorsun. Fakat pc versiyonunda çok fazla özellik ve karakter var. Sürekli fareyle basman ve yönlendirmen gerekiyor. Mobildeki gibi anlık yönlendirme imleci yok. Bilgisayara setup indirdim 60 mb falan.


    Neyse merak ettiğim başlarsam bu pc versiyonunu kaç günde tam anlamıyla öğrenirim ? Pc aşağıdaki linkteki, oyunda kasma donma vesaire yapar mı ? Oyun bilgisayarı değil maalesef ufak tefek şeyleri ancak oynatıyor.


    https://www.atombilisim.com.tr/urun/dell-latitude-e6220-i5-2520m-4gb-ddr3-128gb-ssd-12-5-o-b-vga-dizustu-bilgisayar-2el








  • Valla pc nin pek oynatacağından emin değilim fakat lolü hemen 1 haftada 1 ayda öğrenirsin diye bir durum yok yeteneğin sabrın ne kadar iyiyse o kadar iyi öğrenirsin bir süre ile kısıtlanabileceğini düşünmüyorum ben.

  • Ben tam anlamıyla toplamda 1 yılda öğrenmişimdir herhalde (neredeyse her heronun skillini bilmek gibi) o da az buz düzenli oynamayla.


    euw da oynamanı tavsiye ederim ingilizcen varsa çok daha iyi olur.

  • pc açar ama sürekli ısınmasıyla uğraşırsın muhtemelen. öğrenmekse sana kalmış, 3-4 ayda da öğrenebilirsin 1 yılda da. fakat bir pratikte öğrenmek var bir de teoride. elin alışır, mekaniğin gelişir ama oyun bilgisi olmadan tamamlamış olmazsın olayı. veya tam tersi, proların yayınlarını izlersin, rehber vesaire izlersin oyun bilgini geliştirirsin ama bu sefer de kolsuzluk baş gösterebilir. alışma seviyene bağlı anlayacağın.

  • Hiçbir zaman 'tam anlamıyla' öğrenemezsin, 8 senedir oynuyorum elmas2 yim her gün yeni taktikler vs. öğreniyorum. Bütün heroların skillerini vs. öğrenmen bir 6 ayı bulur gibi benim zamanımda bu kadar hero yoktu 1 ayda kapmıştım.

  • o bilgisayarla lol oynayamazsın lol artık eskisi gibi değil iyi bir işlemci istiyor

  • Oyunu öğrenmek ayrı oynayabilmek ayrıdır.

  • Geç olacak ama sezon 2 den beri oynuyorum tam anlamıyla öğrendiğimi düşünmüyorum.

  • oyunu tam anlamıyla bilmek zaten esporcu düzeyidir. Oyunu tam anlamıyla bilmek tüm heroların skillerini, itemlerin özelliklerini vs. bilmek değildir. Oyunun mantığı, nerde ne yapmak gerektiği, nereye ne zaman gideceğin ve vermen gereken kararlar sebebiyle bir anda öğrenebileceğin hatta tamamen öğrenebileceğin bir oyun değil. Oynaya oynaya tecrübeleniceksin ve eski maçlarını izleyip hatalarını çıkarıcaksın veyahut oynadığın koridorda oynayan esporcuları izleyip analiz yapacaksın. Bu oyun böyle öğrenilir ama dediğim gibi asla tam anlamıyla öğrenemezsin

  • Ben hala son vuruş yapamıyorum minyonlara farm için çok geri kalıyorum  

  • benim öğrenmem 6 ayı 'buldu .. çevrende oynayan varsa daha çabuk öğrenirsin.. video izlemek işine yarayacaktır...


    ben lolün eşyalar ve hero'lar sayfasında çok takıldım.. itemlerin pasif aktif özelliklerini heroların yeteklerini vs.. öyle öğrendim.


    6 aydır oynamıyorum bıraktım sinirlerime iyi gelmiyor.. 2 gün önce 1 oyun attım niye bıraktığımı daha iyi anladım :)



    lol'de sadece kendi heronu bilmek yetmez; karşı takımın herolarını da bileceksin.. itemleri ve pasif yetekleri bileceksin...



    hiç bilmiyorsan başlama değmez bu oyuna..


    şu sıralar vakit bulursam Dark Souls Remasreted'da ng+1'den kaldığım yerden devam ediyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.