Şimdi Ara

LoL Türkiye Turnuvasının Detayları ve Ödülleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E-Spor maceramız başlıyor! Riot Games Türkiye olarak E-Spor keyfini ülkemizde de yaşatma ve E-spor kültürünü geliştirme amaçlı çalışmalarımızın ilki ile karşınızdayız. League of Legends’ın resmi Türkiye lansmanı ayrıca sizleri E-Spor coşkusu içerisine sokacak ödüllü bir turnuvaya da ev sahipliği yapacak.

15 Eylül’de başlayacak olan elemelerimizden birinci olarak çıkan sekiz takımı 5-7 Ekim tarihlerinde GAMEX’te yapılacak olan lansmanımız sırasında final mücadelesi için buluşturuyoruz.

Zaman geçirme aracı olarak görünen oyunların aslında bir spor dalı olduğunu ve Sihirdarların League of Legends’a ayırdığı zamana verdiğimiz değeri göstermek için Asus ve Logitech’in sponsorluğunda Türkiye’deki en yüksek para ödülüne sahip turnuvalardan biri ile E-Spor yolculuğumuza başlıyoruz!

Ödüller:
    - Birinci olacak takımı 10.000 TL’lik para ödülünün yanı sıra 5 adet 5000 RP, 5 adet Şanlı Ryze kostümü, 5 adet turnuva sonrası yeni çıkacak olan şampiyon ve beraberindeki kostüm, ASUS’tan 5 adet G55VW-S1042V Laptop, Logitech’ten 5 adet G9x Mouse, 5 adet G19 Klavye ve 5 adet G930 Kulaklık gibi zengin bir ödül listesi bekliyor.
    - İkinci takıma 5.000 TL para ödülünün yanı sıra 5 adet 15.000 RP, 5 adet yeni çıkacak olan şampiyon ve beraberindeki kostümü ayrıca sponsorumuz Logitech’ten 5 adet G500 Mouse, 5 adet G510 Klavye ve 5 adet G35 Kulaklık.
    - Üçüncü gelen takıma 2.500 TL para ödülü yanı sıra 5 adet 5.000 RP, 5 adet yeni çıkacak olan ilk şampiyon ve beraber gelen kostümü ayrıca sponsorumuz Logitech’ten 5 adet G300 Mouse, 5 adet G105 Klavye, 5 adet G330 Kulaklık.
    - Dördüncü olan takıma 5 adet 5.000 RP yanında 5 adet yeni çıkacak olan ilk şampiyon ve beraberindeki kostümü ayrıca sponsorumuz Logitech’ten 5 adet G300 Mouse, 5 adet G105 Klavye, 5 adet G330 Kulaklık.
    - Son dört takımı ise 5 adet 5.000 RP, sponsorumuz Logitech’ten 5 adet G300 Mouse ve 5 adet G105 Klavye ile ödüllendiriyoruz.

Turnuvaya katılım:
    Turnuvamıza ister internet üzerinden isterseniz de oyun merkezlerinden katılabilirsiniz. Ev rahatlığında turnuvaya katılmak isteyen Sihirdarlar için elemelerimiz ESL Türkiye (www.esl.eu/tr) ve Efsaneler Ligi (www.****.com) üzerinden gerçekleşecektir. Turnuvada elde ettiği zaferleri etrafındaki herkesle paylaşmak isteyen Sihirdarlar ise İstanbul, İzmir ve Ankara’da belirlediğimiz internet kafe ve turnuva mekânlarında elemelere katılabilirler.
    İnternet kafe ve turnuva mekanlarındaki elemeler turnuva sunucusu üzerinden yapılacağı için mevcut hesabın hangi sunucuda olursa olsun, elemelere katılabileceksiniz.

ESL Türkiye:
    ESL Türkiye üzerinden geniş katılımlı yapılacak elemelerde East ve West sunucularından birer şampiyon takım GAMEX’teki finallere katılma şansı yakalayacak. Bu maçlarda ESL ve Riot Games’in birlikte geliştirdiği özel turnuva sistemi kullanılacak.

****.com:
    Türkiye’nin League of Legends topluluk sitelerinden Efsaneler Ligi.com'un EU West sunucusunda düzenleyeceği turnuvanın galibi GAMEX’te şampiyonluk için yarışacak.

İnternet Kafe ve Oyun Merkezleri:
    Bu noktalardaki elemeler ise Riot Games tarafından sağlanacak turnuva sunucusu üzerinden yapılacak. Böylece hem East hem de West sunucusundan elemelere katılan takımlar birbirlerine karşı oynayabilecekler. Her bir eleme noktasının birincisi GAMEX’e katılma hakkı kazanacak.
    Elemelerin düzenleneceği tarih, şehir ve mekanlar şöyle:

15 Eylül - İstanbul - GameEkstra**
    15 Eylül - İzmir - Milky GameArea
    22 Eylül - Ankara - Chatlak Cafe
    22 Eylül - İstanbul - Beşiktaş Adeks**
    29 Eylül - İstanbul - Kadıköy Adeks (Zoccos)**

**- Turnuvaya katılım ücretsiz olacaktır. Ancak işaretli internet kafeler ekstra ücret talep edebilirler. Ekstra ücret ödemek istemeyen Sihirdarlar online elemelere katılabilirler. Elemelerin kayıt prosedürleri ve ücretler ile ilgili sorularınızı eleme noktalarıyla paylaşabilirsiniz.

Eğer turnuva ile ilgili bir sorunuz varsa Sıkça Sorulan Sorular forum başlığını ziyaret edebilirsiniz. Eğer sorunuza hâlâ cevap bulamazsanız, bize iletisim@riotgames.com adresinden ulaşabilirsiniz. Şimdiden bütün Sihirdarlara Adalet Meydanlarında bol şans!

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/riot-games-ulusal-league-legends-turnuvas%C4%B1

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Ne yazık ki takım bulamadığım için turnuvaya katılım gerçekleştiremiyorum fakat finallere gamex e izlemeye geleceğim şimdiden herkese başarılar...

finallerin ne zaman olacağı belirtilecek mi ?

Orijinalden alıntı: srknn

quote:

Ne yazık ki takım bulamadığım için turnuvaya katılım gerçekleştiremiyorum fakat finallere gamex e izlemeye geleceğim şimdiden herkese başarılar...

Finaller Gamexte Ekimin 1-5i arası yada 2si-5i arasıda olabilir ama o tarihlerde bir gün.

Orijinalden alıntı: Hünerli

Gameextra ya gidin beyler. Nub kaynıyor orası rahat ezersiniz. 3 kişi daha bulabilsem bende katılırım.

ben katılmak isterim sizinle beraber

quote:

quote:

Finaller Gamexte Ekimin 1-5i arası yada 2si-5i arasıda olabilir ama o tarihlerde bir gün.

takım bulursam katılacağımda neyse bende finallere izlemeye giderim o heyacanı görmüş olurum

quote:

quote:

quote:

takım bulursam katılacağımda neyse bende finallere izlemeye giderim o heyacanı görmüş olurum

Dostum bende takım arıyorum hiç çoktan bi deneme olur yani..

• beyler hiç çoktan 5v5 oynama zevkimiz olur ad carry mid oynarım elimden geleni yaparım baya lol bilgim var eu westte oynuyorum isteyen öm atsın takım kuralım kirlilik olmasın :D

Donanımhaber Ordulular Derneği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanali16

beyler hiç çoktan 5v5 oynama zevkimiz olur ad carry mid oynarım elimden geleni yaparım baya lol bilgim var eu westte oynuyorum isteyen öm atsın takım kuralım kirlilik olmasın :D

>bayağı lol bilgim var
    >ad carry mid oynarım

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: Hasanali16

beyler hiç çoktan 5v5 oynama zevkimiz olur ad carry mid oynarım elimden geleni yaparım baya lol bilgim var eu westte oynuyorum isteyen öm atsın takım kuralım kirlilik olmasın :D

>bayağı lol bilgim var
    >ad carry mid oynarım

bayağı lol bilgim var = harass,leash,dive vs gibi terimler.Lol oynayıp bu terimleri bilmeyenler var
    ad carry mid oynarım = ad carry yada mid oynarım demek
    Nedir bu laf sokma çabaları anlamıyorum hadi sen animeni izlemeye devam et

Donanımhaber Ordulular Derneği
  • quote:

Gameextra ya gidin beyler. Nub kaynıyor orası rahat ezersiniz. 3 kişi daha bulabilsem bende katılırım.

Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci / GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3 DDR3 / KINGSTON 4GB (2*2) HYPER-X DDR3 1600MHZ CL8 / GIGABYTE HD5970 GDDR5 2GB 512BIT (256BIT*2) DX11 / COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER / Xslince 750W / XIGMATEK DARK KNIGHT AMD 754/939/940/AM2/AM2+/AM3 Cpu Cooler
    .

• hey bir dakika bu turnuvalarda oynanan oyun nasıl işliyor ? herkes kendi hesabıyla girmiyor mu? custom düzenleyordur ? peki west east olayı ne olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • Takımına tank arayanlar pm atabilirler :)

eastteysen kayılabilirim size hocam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.