Şimdi Ara

LoL Transfer // Your account has transferred to another re... hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben riot yetkililerine mesaj attım benim hesabım Türkiyedeydi ..

Benim transfer olayından haberim yoktu oyun aara vermiştim gittim onlara izah ettim ve onlarda sağolsun anlayışlı karşıladılar ..

Dün gibi yaptım dünden beri girmeye çalışıyorum ve " Your account has transferred to another region. Please try logoin into approite region " yazıyor ..

Türkey serverinde girince yanlış şifre diyor çünkü East'e attı . Atarken bir hatamı yaptılar acaba?

Riot'un bana attığı mesaj ..

"Merhaba Ibo19211,

Hesabını incelediğimde ücretsiz transfer dönemi olan 20 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında aktif olmadığını görüyorum. O nedenle hesabını eski sunucun olan Avrupa İskandinav&Doğu sunucusuna geri transfer ettim.

Adalet Meydanlarında görüşmek üzere!

Lyanna
    Riot Games Oyuncu Destek"

Yardım ederseniz sevinirim iyi günler ..

• ibo
  • :)) ibo19211'de Kaısmpaşa ayıqqqqqqqs

neyse konu gevşemesin sorunun çözümü bir bulamadım ya
  • up
  • sorununu anlamadim easte girmeyi dene oraya atmis seni . tr ye niye girmeye calisiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bekle düzelir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

sorununu anlamadim easte girmeyi dene oraya atmis seni . tr ye niye girmeye calisiyorsun?

Bir tek ben mi böyle düşünüyorum derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla önceden East'te olduğu için hesabın aynı yere transfer etmişler. Sende benim gibi West'e geçmeyi istiyorsun anlaşılan .

Edit:Yanlış anlamışta olabilirim, birde West'te hesabına girmeyi dene oradada yanlış şifre derse beklemen lazım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoneOfBreak -- 17 Ocak 2013; 23:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

Anladığım kadarıyla önceden East'te olduğu için hesabın aynı yere transfer etmişler. Sende benim gibi West'e geçmeyi istiyorsun anlaşılan .

Edit:Yanlış anlamışta olabilirim, birde West'te hesabına girmeyi dene oradada yanlış şifre derse beklemen lazım sadece.

sanırım beklemem lazım hesabım east'te idi Türkiyeye geçti Riot bana easte attım seni dedi öbür bölgelerde giriyorum şifre yanlış diyor çünkü eastte hesap east üzerine kayıtlı yani ama bir girmiyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97C95DF50 -- 18 Ocak 2013; 0:17:08 >
  • up
  • şifreyi değiştir
  • lyanna<3
  • Bro bak burda kendinde demişsin
    Türkey serverinde girince yanlış şifre diyor çünkü East'e attı . Atarken bir hatamı yaptılar acaba?

Riot'un bana attığı mesaj ..

"Merhaba Ibo19211,

Hesabını incelediğimde ücretsiz transfer dönemi olan 20 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında aktif olmadığını görüyorum. O nedenle hesabını eski sunucun olan Avrupa İskandinav&Doğu sunucusuna geri transfer ettim.

Adalet Meydanlarında görüşmek üzere!

Lyanna
    Üyeliğin nordic/eastte eastte hata veriyorsa ticket at

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 18 Ocak 2013; 15:58:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.