Şimdi Ara

LOL support

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu support cok sevdim nautilius ve diana almısıtm maksimum 1 ay filan önce hiç kullanmadım ama diana biraz oynadım sonra sıkmaya basladı boş boş duruyodu burdaki ark iade filan deyince dedim bende bi sansımı deneyim hemen 1 saat gecmeden cevap geldi ve hesabıma yükleniş iade almıslar lol daha fazla sevmeye basladım 14k oldu syndra gelsede alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

İpe dizeceksin bunları

neden pampa ya aynı konudan diyosan sonradan gördüm

Orijinalden alıntı: XxHEROxX

arkadaşlar bu support cok sevdim nautilius ve diana almısıtm maksimum 1 ay filan önce hiç kullanmadım ama diana biraz oynadım sonra sıkmaya basladı boş boş duruyodu burdaki ark iade filan deyince dedim bende bi sansımı deneyim hemen 1 saat gecmeden cevap geldi ve hesabıma yükleniş iade almıslar lol daha fazla sevmeye basladım 14k oldu syndra gelsede alsam

supportun adını alsaydın iidi
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

arkadaşlar bu support cok sevdim nautilius ve diana almısıtm maksimum 1 ay filan önce hiç kullanmadım ama diana biraz oynadım sonra sıkmaya basladı boş boş duruyodu burdaki ark iade filan deyince dedim bende bi sansımı deneyim hemen 1 saat gecmeden cevap geldi ve hesabıma yükleniş iade almıslar lol daha fazla sevmeye basladım 14k oldu syndra gelsede alsam

supportun adını alsaydın iidi

Kiede miş pampa almazmıyım sıcak fırsatlara yazacagım bu adamın ismini

• konuya girince beynim durdu pampalar panpalar iyi yerine ii yazmalar 1 harfi yazmak zormu geliyor auuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyy

paçi paçi paçi paçi maşrum maşrum oh its sineeeeeeyk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

konuya girince beynim durdu pampalar panpalar iyi yerine ii yazmalar 1 harfi yazmak zormu geliyor auuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyy

öğretmenim öğretmenim zormu değil zor mu diye yazılır ayrıca "auuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyy" nasıl bi kelimedir, bize laf atana bak
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot tr support rezilliği.
    12 yıl önce açıldı
    CS:GO
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

konuya girince beynim durdu pampalar panpalar iyi yerine ii yazmalar 1 harfi yazmak zormu geliyor auuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyy

pampa niye kızdın şimdi ayrıca sen edebiyat hocasımısın benim ne yazdıgımdan ister a yı e yazarım ister i yi z yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 9 Eylül 2012; 2:45:39 >

quote:

pampa niye kızdın şimdi ayrıca sen edebiyat hocasımısın sanane benim ne yazdıgımdan ister a yı e yazarım ister i yi z yazarım kurallardada görmedim alfabeye uyun diye bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

öğretmenim öğretmenim zormu değil zor mu diye yazılır ayrıca "auuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyy" nasıl bi kelimedir, bize laf atana bak

zormu yazmak ii yazmaktan iyidir

paçi paçi paçi paçi maşrum maşrum oh its sineeeeeeyk
  • dün supportalara söven biri vardı nerde o
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.