Şimdi Ara

LOL Stream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pendragon - Riot ekibinden saygı duyumlası gereken abimiz,"one man,one choose"sözleriyle ünlüdür,Film fragmanlarını seslendirecek ses var,gaza geldiginde bol bol duyabiliyoruz.

    nicosharp

    solomid - Asyalı bi arkadaşımız,değişik playerlarıda görebiliyoruz.

    CLGaming - pek çok turnavayı kazanarak sükse yapmış takımın sitesi (hotshot,bigfat,elementz,kobe ve chauster)

    bigfatjiji

    HotshotGG

    Guardsman Bob - ioia vs noxus maçında udyr ile harikalar yaratmış player (şivesi ilginç dogulu oldugunu düşünüyorum (hindistanlı mı acaba ?))

    dipnot:konu altına yazarsanız gülcelleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 27 Aralık 2010; 12:45:43 >







  • bunların çoğunu daha hiç göremedim aktif değiller.
  • o siteyi uzun süredir takip ediyorum şimdiye kadar rastlamadıklarım; anthill, voyboy ve meatcrew, bunların dışındakiler stream yapıyor, zaten sitenin dahilinde bir stream olmuyor, bu site bu kişilerin own3d.tv deki kanallarını izliyor ve orada streame başladıklarında burada da otomatik olarak başlıyor, çoğu kişinin streamine own3d.tv den bakmak, kimler stream yapıyormuş araştırmak yerine böylesi bence daha kolay.
  • bob (http://www.own3d.tv/live/6415/SoloMid__League_of_Legends___2_) vs hsgg (http://www.own3d.tv/game/League+of+Legends#/live/214)
  • clgaming.net den hepsine ulaşabiliyosunuz bunların, bunların dışında bisürü low elo adamın da streami var, sadece high elo izlemek istemezseniz. Solomid in kinden daha iyi bi görüntüsü olduğu kesin menü olarak en azından. Teamliquid den sonra baya çoğaldı bu tarz stream list tarzında şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.