Şimdi Ara

Lol oynarken ekran kartı gecisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabala benim laptopumda goruntu bagdastiricisinda iki tane ekran karti gozukuo ATİ Radeon 7400M ve İntel HD Graphics ben lol oynarken ATİ Radeona gecis yapmak istiyorum bu nasil olacak? CClear da ekran kartim İntel HD Graphics gozukuyo yani bu Radeonu nasil aktif edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cc yi açtığında o aktif olduğu için olabilir sanırım
  • Bide İntel HD Graphics i devre disi birakinca pc zoomlaniyor boyle ekrana sigmiyor masustu acaba ekran kartimda bir sorun mu var 1-2hafta once guncelledim ? Cclear programi bilgisayar sistemi hakkinda bilgi veriyo ve cerezleri temizliyo sanirim ekran kartini pc okumuyo uyum sorunu mu var cözemedim :S

• quote:

Orijinalden alıntı: NoTs

cc yi açtığında o aktif olduğu için olabilir sanırım

+6051
  • Updullah

• sag tikla lole grafik bagdastirici sec

• Ekran kartı driver'ın son sürümdemi güncel olup olmadığına bak eğer güncelse kendisi otomatik geçer.
  • hocam pc açılırken f2 ye bas orda ekran kartını seçebiliyorsun fakat manuel olarak yani otomatik yapabilecek birşey varmı bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    Malesef laptobum hp gibi dandik bir üretici mahsulu olduğu icin o secenek biosta yok .s

• AteistKedi kullanıcısına yanıt
    Gekran kartımı yeni güncelledim zaten fakat İntel HD Graphics gozukuyor hala bunu devre disi birakinca ekran zooomlaniyor snasil anlatsam masaustundeki 4 simge yi gosterebiliyor ekran mouse imleci hayvan gibi oluyor

• Harici programlarda ekran kartı olarak dahili ekran kartı yani intel hd ekran kartları görünür. oyuna bi kere gir çık ondan sonra masaüstü sağ tık yap değiştirilebilir grafikleri yapılandırdan LoL'le alakalı ne varsa yüksek performans yap harici ekran kartıyla oynarsın
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.