Şimdi Ara

LOL oynarken cpu ısısı 123 derece oluyor ve pc kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sorun daha önce 1 kere oldu gönderdik düzeldi dediler simdi tekrar oluyor kasa kapalıyken 20 30 dk sora kapaniyor ama kasanin içini açınca oyuna girmedigim sürece kapanmıyor lütfen yardım edin 16 yaşındayım babam yaptırmam diyor ( tanışmak istemiyiceğiniz bir tiptir ) nerden biliyorsun 123 derece olduğunu derseniz CORE TEMP diye bir program buldum onda öyle yazıyor suan 31 de sorun yok ama oyuna girince %100 oluyor ve dank bilgisayar kapanıyor lütfen yardım edin

• bilgisayarda 4 tane fan var 1 i kasanın arkasında büyük biri ekran kartının kendi fani biri ram in orda küçük digeri küçük bi kutunun içinde. söylemeyi unuttum bana pow lar yetersizdir dediler ama 400 w oldugunu gördüler sorunu anlayamadılar ( antalyada doğru düzgün tamirci kalmadı galiba ) isterseniz lol a girer cpu nun ısıyı çeker fotoğraf atabilirim
  • sşstemı bu sekılde sureklı acarsanız fızıksel arızaya neden olabılr ..123 derece korkunc bır rakam..hatta sanmıyorum o kadar dayanabılecegınız ..programlarda fazla gorunuyordur o ayrı ..

.. işlmeciye trmal macun gerekebılr .. sorun yazılımsal degılse ..ama sıstemı bu sekılde uzun sure acık tutmanız ıyı degıl ..oncelıkle wındowsdan calısan programlara bır bakın sıstemı yuk altına sokacak arkada calısan bırsey varmı ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cpu sicaklığı 80 dereceyi gecergeçmez anakarttan otomatik olarak kapatılır..123 dereceyi bulman imkansız...123 derecede işlemcin ereimeye başlar :)
    ayrıca 123 derece oldu diyelim hiç bişey yapamazsın pcde sıcaklığı ölcen programı nası calıştıracak...
  • Şimdi yapabileceğin şey bilgisayarın yan kapağını aç görebileceğin yerde dursun daha sonra oyunu aç cpu fanına bak herhangi bir yavaşlama yada hızlanma oluyor mu ? fan cpu üzerine tam oturmuşmu oturmamış mı bir bak
  • coretemp cekirdeklerin ısısıni gosterir, islemci okadar derece yoktur. Once kasani balkona bahceye biyere cikar, sac kurutmanin SOGUK devrinde, heryere tut, fanlarda falan toz kalmasin hic. Daha sonra termal macun al ve netten nasıl suruldugunu arastırarak sur. Heryerde ıslemcı sokup takma, termal macun surme videoları falan var. Kolay gelsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.