Şimdi Ara

LoL Bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sefer bitti işte kendi ayaklarına sıktılar rünleri değiştirerek. Yazık oldu.

• pü pü lol bitmiş
  • Noldu beceremedin mi oynamayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Noldu beceremedin mi oynamayı ?

yok la oynamadım bile gelenek devam etsin istedim
  • Günlük doz için geldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rün ile kabiliyeti birleştirip bu kadar az seçenek sunuyorlarsa bu işte bir yanlışlık var. sen böyle bir sisteme geçiyorsun ama çeşitliliği 4 dalda 3 farklı anahtar rünle sınırlıyorsun. açıkçası beğenmedim şu an ki sistemi.
  • Bütün rünlerde bir hasar vereyim kafası var bu pek hoşuma gitmedi. Ayrıca çoğu rün de kabiliyetlerden ve şampiyon yeteneklerinden çalıntı
  • Haftaya cuma da lolü ben bitiricem.
    Sırayı bozmayalım lütfen.
  • oyunu bırakmak isteyen bıraksın bence. hergün bu tarz konular açılmasını saçma buluyorum, oyunu bırakmak için taraftar toplamaya ihtiyaç yok

rünlerle ilgili ciddi yorum yapmak gerekirse bence güzel olmuş. eski rünlerin şampiyonlara eklenmesi ve masteriesin geliştirilerek rüne çevrilmesi hem kolay hem de anlaşılır bir durum. herkes bu oyunu saatlerce oynamıyor, eminim rün ve masteries hakkında hiç bir fikri olmayan yeni oyuncular bu sisteme kolayca alışacaktır.
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Daha oyuna girip denemedim ama bu kadar büyük değişiklik tüm alışkanlıkları bir gecede değiştirmek oyuncuların oyuna adaptasyonunu bozacaktır..
    yeni meta yarattılar ayrıca yeni gelen değişiklikle rp almanın önünü açtılar, isteyen istediği heroyu alamadığı için rp ile hero alacak(bunu tahmin ederekten 35 k ip vardı hepsine hero açtım yamadan önce)..
    yaş 28 1.5 yıldır oynuyorum bu oyunu yeni alışmışken ben yaştaki birine byle köklü değişiklik zor geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.