Şimdi Ara

LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
4
Favori
6.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçen canım çekti lol yükledim 1 maç atayım diye oyun çok kötü durumda oynanılır gibi degil hiç zevk alamadım

  • Jayce geldiğinde başlamıştım kaç senesi bilmiyorum da o zamanlar orta okul bire gidiyorum, şimdi üniversiteyi bitirdik çalışıyoruz.. O zamanlar bir daha gelmiyor dostlar, oyunun pvpsi çıksa sezon 3,4 clienti gelse yine aynı zevki vermez malesefki. Ama her zaman derim keşke başlamasaydım bu oyuna, 5-6 senemi yedi LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) 

  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt

    lan pvp olmayan lol mü var LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) 

  • Server diyor knk pvp server, sezon 3, sezon 4'deki patchlerle açılmış yeni bir server diyor kısaca LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) 

  • sezon2-3 eu west, tr chat LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) 

  • LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU)
    LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU)youtube
    League of Legends Türkiye,League of Legends Nasıl Oynanır, League of Legends esports, League of Legends karakterler, Esports Lol, Lolesports izle, Lol Türkiye, Charakters lol, Lol oyun Herkese merhaba , ben Hitmonshen. En eğlenceli, en çekişmeli oyunları sizlerle birlikte oynuyorum . Kanalımda Lol karakterlerinden biri olan Shen ile oynuyorum. League of Legends oyununa ilk başladığım zamanlarda bütün karakterleri denedim ve tarzıma en uygun olan Shen ile oynamaya karar verdim. Sonrasında EUW sunucusunda yeni karakter açarak yüksek eloya doğru bir yola başladım. Bu yüzden OTP oyuncularından biriyim. Kanalımda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz, Lol oyunu ile ilgili yeni ve güncel taktikler bulabilirsiniz. Ayrıca League of Legends nasıl oynanır öğrenmek isteyen yeni oyuncular için başlangıç seviyesinden prime gaming seviyesine kadar öğretici videolar hazırladım. Yeni videolardan anında haberdar olmak için abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın. ABONE OL ↭ https://bit.ly/3vAzgvt
    https://www.youtube.com/c/Hitmonshen
  • LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU)

    Bizim çocuklar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 26 Ağustos 2022; 9:34:54 >
  • ruh bekçisi udyr geldiği sıralar başlamıştım (2013 yazı olması lazım) şu aralar sadece tft için giriyorum da özledim harbiden eski ortamları. 5li ekip kurup denemek lazım

  • Sırf TR'nin durumunu merak ettiğimden yüklemek istiyorum TR'de oynayanlar söyleyebilir mi oyuncu sayısı nasıl

  • ekle khanjui.

  • Okumayın zebani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 - 2010 gibi oyun ilk çıktığında bizim arklar oynamaya başlamıltı hemen lol'ü. ben inat ettim bir türlü başlamadım. o zamanlar point blank oynuyordum. LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) (helipad'de helikopter tarayıp seri rütbe kasıyorduk. LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) )


    nese benim oyuna başlamam tee 2015'i buldu keşke bizim bebeler oynadığında 2010 gibi ben de direk dalsaydım. yıl 2024 olduğunda ise tamamen boktan, leş bir oyunla karşı karşıyayız. LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) 

  • nickini kapattığın ss'ten senin çarı bulup ifşa eden kralı hatırlıyor musun LoL 2013'de ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞTIR ! (NOSTALJİ KONUSU) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crystal Prox -- 4 Nisan 2024; 7:50:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.