Bildirim
Lol 2. refund sizce alırlar mı bu mesajla?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
alıp almayacaklarını bilemem ama ben 2 defa champ geri verdim _____________________________ You Mistake the Stars Reflected in a Pond for the Night Sky -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylvânas
alıp almayacaklarını bilemem ama ben 2 defa champ geri verdim
nasıl verdin ben her zaman 2. refund için denedim denedim olmuo almıolar ne dedin de aldılar
bu arada mesaj sayımız aynıymış :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardodiaz -- 6 Eylül 2012; 19:52:40 >_____________________________ -
hemen cevap geldi kabul etmediler 

_____________________________ -
bende türkçe olarak gönderdim bakalım
çok istersen verirler. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Dünyanın En İyi 6. Vayne Oyuncusu -
quote:
Orijinalden alıntı: ricardodiaz
quote:
nasıl verdin ben her zaman 2. refund için denedim denedim olmuo almıolar ne dedin de aldılar
I have bought Swain last week.Unfortunately I did not like this skin. it is not the champ which i am searching for.
I would like you refund 975 RP that i paid to it.I look forward to hearing from you.
Yours Sincerely_____________________________ You Mistake the Stars Reflected in a Pond for the Night Sky -
Hangi champ ? Nerflendiyse nerften sonra beceremiyorum de. _____________________________ -
KBT serverında ip&rp bugdan dolayı gitti ip&rp verin demiştim bana champion refund için form yollamışlardı
quote:
quote:
quote:
I have bought Swain last week.Unfortunately I did not like this skin. it is not the champ which i am searching for.
I would like you refund 975 RP that i paid to it.I look forward to hearing from you.
Yours Sincerely
Swain = skin abooo sen türk bi supporta denk gelmişsin galiba_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihatb
quote:
quote:
quote:
Yours Sincerely
Swain = skin abooo sen türk bi supporta denk gelmişsin galiba
daha önceki aynı yazı ile skin veriyordum o yüzden kopyala yapıştır yapmıştım fakat yeni farkediyorum support bunu anlamış
_____________________________ You Mistake the Stars Reflected in a Pond for the Night Sky
-
türkçe supporta refund isteği attım, yerler mi lan? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler