League of Legends başlatmıştı beni bi arkadaşım daha sonra kendi bırakmıştı kendim oynıyım derken bi oyuna girdim herkes aldı adamları bana Singed diye biri kaldı girdim hiç oynayamadım habire öldüm sonra sildim.Oyunu anlatabilcek biri varmı tekrar indirmeyi düşünüyorum
Bu tür oyunlara yabancıysan öğrenmen epey zaman alır hocam bi rehber falan bulabilirsen iyi olur çünkü öğrencek çok şey var.
singed tank championdur.digerleri gibi dalarak deil kaçarak ve ortalıgı karıstırarak iş yapar:D herkez oynayamaz onu :D annie gibi basit champlarla oynasan daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: pegory
singed tank championdur.digerleri gibi dalarak deil kaçarak ve ortalıgı karıstırarak iş yapar:D herkez oynayamaz onu :D annie gibi basit champlarla oynasan daha iyi
Adam oyunu anlatın diyor daha hero isimlerini bile bilmiyor ki
Ben de diyorum geçen maç bot lanede feedleyen singed kimdi.Onun yüzünden quit çektim
quote:
Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu
Ben de diyorum geçen maç bot lanede feedleyen singed kimdi.Onun yüzünden quit çektim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme