Şimdi Ara

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ TAM BURSLU TIP FAKÜLTESİ (YENİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burayı yazmayı düşünen var mı arkadaşlar? ya da okulla görüşmüş olan vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyolokum -- 7 Ağustos 2018; 15:43:04 >

• up
  • upupupup
  • uuupppp
  • Hocam ben gittim tek bina ve kampüs arıyorlarmış

Tobbla eşdeğer tuttum ben genel olarak , 3 kadavraları varmış araştırmacı yetiştiriyoruz dedi labaratuarları var sınıflar güzel geniş
  • nasyonal12 n kullanıcısına yanıt
    Sizce kaç bin civarlarında kapatır tam burslusu? Ben adını şu ana kadar kimseden duymadım, sanki gerilerden kapatabilir gibime geldi ama az önce aradım tıp fakültesindeki hoca %25 burslusu yaklaşık 20 binden kapatır diye tahmin ediyoruz dedi
  • Hocam bence %25 daha geriden kaptır gibi geldi , güzel ama tek bina olduğu için belki tercih edilmeyebilir
  • nasyonal12 n kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler
  • yazılmazsa bu bölüm 40 tam burslu kontenjanla 12k da bile kapatabilir
  • 20k gelme ihtimali 0 di mi yazmayayim boşuna
  • up
  • başka bilginiz var mı hocam bu okulla
  • Okulun akademik kadrosuna bir bak istersen ben biraz bilgi veriyim 7 prof var yalnız #7 (yedi)

Türkiye deki en düşük akademisyen sayısı olabilir .
  • up
  • alig07 kullanıcısına yanıt
    Hocam gitmek istiyorsan yaz belki gelebilir. Açıkçası ben de 25 bindeyim ve bi çorum tıp vakası burda yaşanabilir gibime geldiği için yazmayı düşünüyordum. Ama okul çok derme çatma olmuş kadro açısından bir de özel olduğu için yazasım gelmedi.
    Kadını aradım 25 bindeyim dedi sana gelmez demeye getirdi, ama belli olmaz istiyorsanız şansınızı deneyin hocam.
  • durmanow d kullanıcısına yanıt
    Ben 7 tane bile görememiştim açıkçası ama zaten okulu aradığımda soğudum nedense çok uyuz bi kadınla konuştum hocaymış tıp fakültesinde gereksiz bi iddiaları vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.