Şimdi Ara

Lokma Kuyruğunda Yığılma Geçirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bugün evimizin yanında lokma dağıtılıyordu.Görevliler standın önünde bekleyip bizi sıraya aldılar iki türlü sıra vardı 1-100k arası 100-200k arası ben 2. gruptaydım.Lokmalar 1.gruba göre özen hazırlanıyordu bize ise biraz daha alt sınıf lokmalar dağıtılıyor.1.grubun ön sıraları şen şakrak kahkalar atıyor bizim grupta ise birbirimize efsane lys çekişleri anlatıyorduk hava güzeldi biraz kapalıydı ama olsun gene iyiydi.(Herkes sıralamasına göre kuyruğa geçmişti.)Sonra lokmanın olduğunu görünce etraf kalabalıklaştı en sonunda 2 gruptada yığılma gerçekleşti ve sonra dedim k bakın dedim 160kdada yığılma var 20kdada herkes güldü yarıldı lokmamı alıp uzaklaştım.

AAh vurmayın vurmayın canım yandı
  • okumayın ağzının payını almak için sıra beklemiş
  • Hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. Baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. Bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. Fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar Mahmut bu kadar komik değil. Hahaha. Ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. Hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. Hahaha. Ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. Hahaha. Sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. Ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. Yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. Sen bu espriyi yap Afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...

• Beğenmeyen çıkabilir

AAh vurmayın vurmayın canım yandı
  • Beğenen çıksın beyler kasıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.