Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.598
Cevap
66
Favori
315.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Sistemin uydu hoparlörlerinden birinde ses özellikle netfilix 5.1 filmlerde bozuk geliyor. Nasıl anlatsam şırıltılı bir ses

    O uydunun fişini çektim yerine yenisini almaktan ziyade boşta eski bir müzik setinin büyük kolonu var onu taksam cihazın çıkışını yakarmıyım tavsiye edermisiniz böyle yapmamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar benim elimdeki z906nın güç kartında sıkıntı var buna başka güç kaynağı takıp nasıl çalıştıra bilirim acaba ?
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    kaç defa yazdık anlattık almayın bu sistemi diye ama insanlar yine bildiğini okuyor bu sisteme verilen her kurusa yazık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IrM1S497

    Z5500 un sifiri nerde satiliyor acaba
    sıfırını tr de bulamassın
  • Merhaba,
    İstanbul anadolu yakasında z906 anakart tamiri yapabilen yer var mı bildiğiniz ?
  • ayın 6'sında teknik servis için penta'ya gönderdiğim z906' bu gün geri dönüş yapıldı ve Logıtech Z906 Speaker Power Kart için 805tl fiyat istediler vay arkadaş
  • daha 1 ayını doldurmamış z906 sistemimde uydulardan birisi arada sesi kesiyor arkadaşlar. yani ne zaman ne neye göre kestiğini anlayamadım ama ses birden gidiyor. elimle 1-2 arka kısmı ile oynarsam geri geliyor. kendi kendine durduğunda da geliyor bir süre.

    uyduların yerini değiştirdim ama ses kesin uydu yine kesmeye devam ediyor yani sorun uyduda kesin olarak. başına böyle bir şey gelen oldu mu acaba daha önce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 23 Mart 2019; 21:50:55 >
  • Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sorunum ile ilgili bir video çektim.





    uydu ile oynayınca daha doğrusu arkada bulunan kablolar hareket edince ses geri geliyor ama bir süre sonra yine gidiyor. bazen saatlerce ses hiç gitmiyor ama bazen oynasam bile 1-2dk içinde yine gidiyor.

    uyduyu başka uydular ile değiştirsem sorun çıkartan uydu aynı sorunu yine yapmaya devam ediyor. kablo temassızlığı gibi duruyor ama maalesef öyle değil sorun. garantiye göndersem bile sorun yok diyerek geri göndermeleri mümkün ne yapsam bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 27 Mart 2019; 22:54:23 >




  • Güç kartı sorunu mide bulandiriyor fakat genede ben soruyum. Bu fiyata tavsiye edermisiniz?



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biyikliadam

    Güç kartı sorunu mide bulandiriyor fakat genede ben soruyum. Bu fiyata tavsiye edermisiniz?


    Tr gonderimi yok hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elimde 3 ay kullanipmis sadece on speakers digerleri posetinin icinde kutusundan acilmamis sekilde saklanmis z906 var. 3 ay bos evde kurulu halde kaldi sonra test edip kutularina yerlestirmistim yirt disina tasindigim icin de yanimda goturemdim garantisi bu ay bitiyor. Ikinci el
    Ne kadar eder sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ohm farklı hoparlörlerle kullanan var mı, sıkıntı yaratır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var. ROG Maximus Apex anakart ile optik bağlantı ses kalitesine çok alıştım. Yeni laptop satın aldım, artık masaüstü kullanmayacağım fakat yeni aldığım Laptop da Optik ses çıkışı yok. HDMI veya Displayport veya USB ses kartı ile bu sorunu çözebilen ve verim alabilen var mı acaba? 24Bit 19200KHz ses almak istiyorum ve DTS v.b. özelliklerin düzgün çalışmasını istiyorum. Bilgisayarım: Monster Tumpar T7 v19.5.1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar önce birkaç defa z5500 kullanıp sattıktan sonra z906la logiteche dönüş yaptım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: live2lift

    yıllar önce birkaç defa z5500 kullanıp sattıktan sonra z906la logiteche dönüş yaptım
    Hayirli olsun ,

    Yillardir sikintisiz kullanmaktayim,hatta TV ye bagli evde her gun calisir vaziyette banamisin demiyor.Umarim sizde uzun yillar ayni keyifle dinlersiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, bakalım z5500 a göre performansı nasıl
  • 2000 TL civarında Z906’ya alternatif amfili bir ses sistemi var mıdır arkadaşlar. Normalde 1.000 TL’ye kadar düşüyor Z906’lar ikinci elde ama garantisiz ürün almak istemiyorum, mazallah 2 güne elimizde kalmasın. O yüzden sıfırını almaya razıyım 2.000’e. Ama buna alternatif bir sistem varsa tavsiye edebilirseniz sevinirim. Çünkü ben bulamadım. Herkes Z906’ya o parayı vereceğine amfili bir sistem al diyor haklı olarak da o fiyatlara bundan daha fazlasını veren amfili sistem bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Not: Bu arada Z906 tercih etmemin nedeni hem 6 kanallı kablosuyla PC’ye bağlayacağım, hem de 2 optik çıkışını hem PS4 hem de Xbox One X’e bağlayacağım. Bu bağlantıları destekleyen alternatif arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 6 Mayıs 2019; 15:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mene

    2000 TL civarında Z906’ya alternatif amfili bir ses sistemi var mıdır arkadaşlar. Normalde 1.000 TL’ye kadar düşüyor Z906’lar ikinci elde ama garantisiz ürün almak istemiyorum, mazallah 2 güne elimizde kalmasın. O yüzden sıfırını almaya razıyım 2.000’e. Ama buna alternatif bir sistem varsa tavsiye edebilirseniz sevinirim. Çünkü ben bulamadım. Herkes Z906’ya o parayı vereceğine amfili bir sistem al diyor haklı olarak da o fiyatlara bundan daha fazlasını veren amfili sistem bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Not: Bu arada Z906 tercih etmemin nedeni hem 6 kanallı kablosuyla PC’ye bağlayacağım, hem de 2 optik çıkışını hem PS4 hem de Xbox One X’e bağlayacağım. Bu bağlantıları destekleyen alternatif arıyorum.
    Hocam tamamen ayni durumdayım Suan Hepsiburada 2000 e sayıyor 9 taksit cok iyi ... yabliz işten anlayanlar amfi vs av tarzı seyler söylüyor 2000 lora bandinda en iyi sistem nedir millet yardım edin lütfen ... bu ev sinema sistemleri var LG vs onlar mi z906 mi bende çok kararsız bi durumdayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 8 yil oldu mu cikali? Ben z5500 ile arasi baya var saniyodum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.