Şimdi Ara

Logitech Z607 5.1 Bluetooth ses sistemi | İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Optik ( optical ) ve Koaksiyel ( coaxial ) baglantilari yok!

    Ses donanimsal olarak DTS minimum cozucusu olmalidir.

    Bu cihaz belli ki en az 20 yillik eskimis teknolojiler barindiriyor...

    Bence alinmaz. Elde kalmis cop teknolojilerin 2020 de ne isi var ?

    Oyun icin ibaresi ile kurtulamazlar :) . Oyun icin bile vasat ...

  • tırt yıl 2020 olmuş optic coexsiel hdmi bunlardan biri bile yok. Oyunlar Dolby atmos desteklerken şu ürünleri mükemmelmiş gibi inceliyorsunuz ya tilt oluyorum.

    Ben valla gerek görüntü gerek sesle oyunları yaşıyorum. Böyle oyuncak ürünlerle bir şey yaşayamazsınız.








  • ‘salonuma kurabilecegim ses sistemleri arasinda demissin de’ gec hocam bunlari. 5 metrekare salonda ancak etkili olur. Kalite zaten premierden hallice duruyor. Nerede universite yillarimin x530 u nerede bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam z906 dan memnun musunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bluetooth olduğunu duyunca hoparlörler arası bağlantı da kablosuz sandım
  • Tasarımı olsun, ekranı olsun, logitech yapmamış da başka marka yapmış gibi duruyor. Hiç yakıştıramadım kendilerine doğrusu.
  • 1990 lardan kalma sacma bır ses sistemi ben bu ses sistemleri tükendi saniyordum heni versiyonları cıkıyormus. Bunların babası Swen marka olarak yurt dısında satılan yanılmıyorsam Rus malı hoperlorlerdi. Türkiyeye Sov marka hoperlor olarak gelmıstı. o donem için bir hayli iyiydi millet dandik hoperlör onlar alınmaz derken ben o setlerden tam 3 adet farklı amaclarla kullanmak üzere aldıydım halada kullanıyorum hatta haberi bu hoperlörden dinliyorum modelin adı "ihoo-mt 5.1" google a yazınca cıkar o donemde sunrupıdlerın dev hoperlorlerı falkan vardı cok ozenırdım param yetmemıstı ama bu benı hala ıdare edıyor fakat etknolojı cok ama cok eskı gunumuzde hıc bır ıse yaramaz gıbı. Bunlar alınacagına gırıs sevıyesı AVR ve basıt bır hoperlor setı yada sagdan soldan toplana eskı muzık setı hoperlorlerı ıle acaıp ıyı bır ses sıstemı olusturulabılır. Sahsen evimde bende sony nın gırıs sevıyesı bır AVR sini kullnıyorum bu kadar memnun kalacagımı bılseydım dah onceden alırdım derım hep.





  • emroohh E kullanıcısına yanıt
    Eylül diyebilirsiniz. z906 5+1 destekleyen oyunlarda iyi. Müzik konusunda iyi değil, dts müzik ise iyi diyebilirim. Cs go da susturuculu tabancanın ateş sesini çok iyi veriyor. Bazı seslerde çok iyi yani.
  • Pardon Eylül , anladım bende şuan creative inspire 5+1 var PC de takılı bazen TV ye alıp film de izliyorum. Gayet kaliteli ses veriyor hepsinde ,optik çıkış v.s olmamasına rağmen. Geçen gün Media Markt de bu z906 yi test ettik ,baya beklediğim sesi alamadım,o kaliteyi alamadım diyebilirim ,anlam veremedim yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    G500'de sert bass var mı?,bende Creative T6060 var,bass'ı kafa ütülüyor'du baya zaman önce aldığım anakartta via ses ile tanıştım, şimdiki anakart'ımda via vt 2021 ses var,bass management kısmından enable'yi işaretleyip boos kısmını 12db yaptım T6060'ın odun bass'ı yumuşadı, ileride realtek'e geçersem bass yine kafa ütüleyecek çözüm bulabilir miyim?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 27 Ocak 2020; 21:17:35 >
  • selamlar öncelikle; sizin iyi ses almanız için öncelikli olarak iyi bir harici ses kartı almanız gerekir dip notta belirtmiştim; sonrasında g500 son kullanıcı için baya üst düzey bir sistemdir temiz kullanılmışını bulursanız hiç kaçırmayın derim

    anakart üzerinde gelen hiç bir ses çipini harici satın aldığınız bir ses çipi ile kıyaslamayın çünkü harici ses kartı içerisinde harici ses kartına özel bir ses işlemcisi var ve ses sinyallerini daha iyi işliyor yani anakarta dahil olan ses çiplerini dahili işlemci yani cpu işlediği için sesin verimli işlenmesi ihtimali daha düşük kalır o yüzden siz önce bir harici bir ses kartı alın sonra elinizdeki hoparlör nasıl ses veriyor ona bakın sonra g500 alıp kullanın tavsiyem: benim daha önceleri kullandığım bir ses sistemindeki ses devrimim öyle olmuştu ilk etapta anakartın ses çipi ile verim almaya çalışmıştım sizin de belirttiğiniz gibi boğuk ve yetersiz ses almıştım ama sonradan aldığım dahili ses kartı ile ses sistemim evrim geçirdi ve müzik dinlemek film izlemek eğlenceli hale geldi




  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam, ses kartının farkı illa vardır, t6060 tan memnunum sadece bass'ı sert vuruyor'du via vt 2021 bass ayarı ile baş ağrıtmayacak hale geldi,realtek'te bass yumuşatma ayarı yok bildiğim kadarı ile,ses kartından çok ses sisteminin kalitesi önemli olduğunu düşünüyorum,şimdilik ses kartına gerek duymuyorum, iphone x ile ismini unuttuğum bir çinli telefon markasının video karşılaştırmasında iphone x bariz bir şekilde kaliteli video ses kaydı var,çinli marka'da cılız ses çıkıyor, yani kalitesiz sesi direk fark edebiliyorum,2+1'e geçsem 5+1 ses sistemini aratır mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 28 Ocak 2020; 20:39:40 >
  • ses kalitesi kişiden kişiye değişir mesela ben sony nin ses berraklığını diğer firmalarda bulamıyorum! ha şöyle bir durum var kullandığım kulaklık mdr 750 ama kullandığım hoparlor t7900 ses kartımda omni sound 5.1 gayet bana yetiyor ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir kriterler
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    T7900'ü direk bağladığınızda sert bass var mı?
  • Hocam creative için ne dersin?, T6060 5.1 var tek sıkıntısı sert bass veriyor onuda via vt 2021'in bass ayarı ile hallettim, ileride realtek'e geçersem yine sert bass verecek,ses kartı düşünmüyorum!.

  • Valla alıp evde sesi doya doya açıp kullanamadıktan sonra 5+1 7+1 boşuna para tuzağı.Hele apartmanda olup açında görelim. Adam gibi kulaklık almak daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 1 Şubat 2020; 17:42:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Creative in yetkili servisi yok. Ve garantisi bittikten sonra bass ın beyni bozuluyor, bozulduğu gibi de elinde kalıyor.Kesinlikle creative alma hocam.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Hocam 2007'de aldığım T6060 çalışıyor bozulursa elektronikçi yapamaz mı?,ses kalitesi iyi bass'ı sert idi via vt 2021 yazılım bass ayarı ile yumuşadı,ileride yeni sistem toplarsam bunların hepsi realtek ses bass yumuşatma olayı yok!,kulaklık var ama hiç bir zaman bu 5+1 zevkini rahatlığını veremeyeceğini düşünüyorum!,creative bass'ta kötü,logitech ses'te kötü!,yeni sistem alacak olursam bass ses kablolu kumanda'da olsun istiyorum, hangi marka 2+1 veya 5+1 önerirsin?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 1 Şubat 2020; 23:18:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloody Roar

    Hocam 2007'de aldığım T6060 çalışıyor bozulursa elektronikçi yapamaz mı?,ses kalitesi iyi bass'ı sert idi via vt 2021 yazılım bass ayarı ile yumuşadı,ileride yeni sistem toplarsam bunların hepsi realtek ses bass yumuşatma olayı yok!,kulaklık var ama hiç bir zaman bu 5+1 zevkini rahatlığını veremeyeceğini düşünüyorum!,creative bass'ta kötü,logitech ses'te kötü!,yeni sistem alacak olursam bass ses kablolu kumanda'da olsun istiyorum, hangi marka 2+1 veya 5+1 önerirsin?.
    Astarı yüzünü geçiyor. Kulkaklıktan aldığım keyfi özellikle ses yalıtımı oyunun filmin içine alma hissi 5+1/7+1 den ben alamadım.Tamamen zevk meselesi tabiki.

    Yan komşu ve evde yalnız olsam dahi çevresel ses sistemlerinin beni kulaklığın üstüne çıkaracağını zannetmiyorum.




  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Kulaklık bir süre sonra rahatsız edici geliyor bana, hangi marka 2.1 veya kuılaklık önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.