Şimdi Ara

Logitech z5500 'ü bir amfi ile kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    İlk önce ilgilenen ve okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Benim asıl sıkıntım Z5500'ün kontrol panaeli. 2010 yılında almıştım. Uzun bir süre problemsiz bir şekilde kullandım. Özellikle son iki yıldır kontrol panelinin optik girişini kullanamıyorum. Şu an sadece 3,5 mm stereo jak ile kullanıyorum. Coax girişini kullanacak uyumlu tv pc vb. cihazım da yok.
    Geçenlerde kontrol paneli için araştırma yaparken bir ilanda aynı problemden muzdarib birinin sistemi amfi ile kullandığını okudum. 2. el ağırlıklı olmak üzere Logitech Z-5500 ile kullanabileceğim amfi tavsiyenize ihtiyacım var. Amfi konusuna yabancıyım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Z5500 kendi içinde TDA7294 entegresi üstüne kurulu amfi bulunduruyor. Kontrol poduna giden soketi analog 5.1 giriş olarak ayarlamak mümkün. Gördüğünüz cihaz muhtemelen bir pre-amfi veya pre-amfi çıkışı olan bir amfidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeronics

    Z5500 kendi içinde TDA7294 entegresi üstüne kurulu amfi bulunduruyor. Kontrol poduna giden soketi analog 5.1 giriş olarak ayarlamak mümkün. Gördüğünüz cihaz muhtemelen bir pre-amfi veya pre-amfi çıkışı olan bir amfidir.
    "Kontrol poduna giden soketi analog 5.1 giriş olarak ayarlamak mümkün."
    Hoşgörünüze sığınarak bunu biraz daha açabilir misiniz?
  • arreb A kullanıcısına yanıt
    Z5500'ün subwooferının içinde amfi ve güç kaynağı bulunuyor. Kontrol podunda ise geriye kalan giriş seçici, efektler, ses ayarı ve açma kapama özellikleri bulunuyor. Kontrol podu olmadan Z5500ün sürümüne göre (benim bildiğim 2 sürümü mevcut ve pin sıralamaları farklı) uygun pbir kablo yaparak ve araya potansiyometre koyarak analog 5.1 ses sistemi olarak kullanabilirsiniz.
  • Eğer 5500 kontrol parçasının sadece optik girişinde sorun varsa optik - koaksiyel dönüştürücü alıp optik çıkışı olan tv yada pc’yi 5500’e koaksiyel girişimden bağlayabilirsiniz.



    http://s.aliexpress.com/AZfEJZJv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeronics kullanıcısına yanıt
    Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim, ama anlattıklarınız benim bilgi ve becerilerimin üzerinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu55

    Eğer 5500 kontrol parçasının sadece optik girişinde sorun varsa optik - koaksiyel dönüştürücü alıp optik çıkışı olan tv yada pc’yi 5500’e koaksiyel girişimden bağlayabilirsiniz.



    http://s.aliexpress.com/AZfEJZJv
    koaksiyel girişin çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, linkte verdiğiniz parçayı Türkiye' de bulabilirsem deneyeceğim. Olmazsa Z5500' i satacağım galiba :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.