Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.798
Cevap
80
Favori
2.200.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19261927192819291930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadyMM

    https://krsk.au.ru/5402865//


    burada var gibi ama emin olamadım.

    Benim elime de düşüyor ara ara.Hatta şu an var fakat birinin kağıdı yırtık olduğu için önüne şu şekilde tozluk koydum.Size gelir mi bilmem






  • Z5500'ün sağ ve sol hoparlörlerini değiştirip yerlerine linkteki iki hoparlörü bağlasam sorunsuz kullanabilir miyim?

    https://www.goodgearguide.com.au/review/sharp/ht-dv50h/312893/


    Bilen arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    Nereden buldunuz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadyMM

    Nereden buldunuz ?

    Müzik setinden söktüm.

  • Taşıyıcı ayak lazım. Kim ne kullanıyor? Vakti zamanında aldığım ayaklar çok eğreti duruyor.
  • Z5500 ler ampülü sallıyor  


  • quote:

    Orijinalden alıntı: high end

    Arkadaşlar bu cihazların kitapçıklarında yazan Hz. Khz değerleri maalesef gerçekleri yansıtmıyor.
    Başka bir cihaz üzerinden örnek vereyimde hır çıkmasın. Mesela sony bir çok fontopid kulaklığına utanmadan 20 Hz. - 20 khz yazar. ( Aklınız alıyormu bir nokta kulaklığın bu frekans aralığını karşılayacağı ) Stüdyo kulaklığı bile zor karşılıyor. High end markası olmaya aday yada olmuş koss ve sennheiser ise dürüstçe 35 hz. 16 khz yazar ve tüm test labratuarları bu değerlere itiraz edemez. Bu gerçek watt gücü yerine yine sony nin ortaya çıkardığı pmpo watt aldatmacasının başka bir şeklidir. O kulaklık o frekansı veriyor ( 20 hz-20 khz değerini ) ama hangi test kriterlerine bağlı olarak benim kulağımın duymayacağı bir kritere göre verilmiş bu tam aralığı ben ne yapayım. Bu birazda markanın dürüstlüğü ve pazarlama taktiği durumlarıdır. Aynı wofer kullanılıp 5 10 hz farklılık bunu besleyen driverlerin magnet ve elekronik bileşen kalitesine bağlıdır. Şayet logitech klavye ve mouse teki kalitesini buraya taşımız ve gerçek değerleri 33 hz bir bass çok iyi bir değerdir. bunun altındaki değerleri 10" bir driverden alınması zordur. ( Alırsın 8" bir woofer sisteme ek bağlarsın 15hz inip apartmanı sallarsın o başka ) Saygılar sevgiler

    teşekkkürler





  • Arkadaşlar selam.

    Z5500 kontrol panelim arızalandı. Hiç bir şekilde panele görüntü gelmiyor cihazda elektrik var fakat görüntü yok cihazın sub arkasındaki sigortası da sağlam. Tanıdığınız bildiğiniz cihazınızı tamir ettirdiğiniz yer varsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Saygılar
  • [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/625488/(69fc519b-5260-4bde-93e0-c462700f3e14.jpeg, 1053, 1248, ACC9E4)[/simage]


    Merhaba arkadaşlar elimde 2 takım 4 lü Z5500 hoparlör standı var ilgilenen olursa iletişime geçebiliriz
    Ürünler hiç kullanılmamıştır
  • Merhaba, 7.1 ses kartına logitech 5500 bağladığımda, ses kartı ayarlarında 5.1 seçiyorum, cihaz üzerinde hangi modu seçersem seçeyim arka iki hoparlörden ses alamıyorum. Sadece surroundu aktif edince arka taraflara ses dağıtıyor, sanırım sanal olarak dağıtıyor. ben 5.1 ses olarak değil stereo olarak alsam da razıyım ama alamadım. bir ayarı falan mı var acaba gözden kaçırdığım?

  • Linuxxer L kullanıcısına yanıt

    Baglantiyi 3lu analog ses kablosundan mi yapiyorsunuz yoksa optik kablo mu kullaniyorsunuz?


    bir de ses olarak nasil bir kaynak sesinden bahsediyoruz? Stereo muzik (youtube, mp3 vs) mi yoksa dolby, dts bir film gibi bir ses kaynagi mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 14 Şubat 2021; 2:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdorado

    Baglantiyi 3lu analog ses kablosundan mi yapiyorsunuz yoksa optik kablo mu kullaniyorsunuz?


    bir de ses olarak nasil bir kaynak sesinden bahsediyoruz? Stereo muzik (youtube, mp3 vs) mi yoksa dolby, dts bir film gibi bir ses kaynagi mi?

    3 farklı kablo var stereo kablo onlar da bildiğimiz aux kablosu. tek kablo değil yani.

    Flac açtım şarkı olarak. Hani 5.1 sesten vazgeçtim hepsini stereo olarak almak istesem de olmuyor. surroundu artırınca oluyor ama yapay oluyor ses.

    ses kartım creative audigy zs2




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 15 Şubat 2021; 14:26:19 >
  • uzun zamandan sonra tekrar dayanamayıp yine z5500 aldım, sistemi mi box s 4k + panasonic at6000 projeksiyon ile kullanıyorum hafta sonu hoparlörleri tavandaki kartonpierlere monte edip öyle deneyecem. Ama projeksiyonda film keyfi bir başka oluyor, matrix serisini 4k olarak indirdim akşam deneyim bakalım. Mi box s için sesi optikten vermek için çevirici asparatda aldım artık mi box tan z5500e sesi optikten aktarcağım.

  • garuda kullanıcısına yanıt

    mi box ste optik çıkış yok sanırım,

    av çıkışı optiğe çeviren aparattan bahsediyorsan 5.1 surround ses alacağını düşünmüyorum

  • Mi Box S Mini Optikten 5.1 Ses aktaramıyor.Decoder de DD Logosu görmen muhtemel fakat ses Gerçek 5.1 Değil.

  • Arkadaşlar merhaba ikinci el bir z5500 aldım fakat bir arızası var daha önce başına gelmiş olan yada fikri olan var mıdır? Ön sol hoparlöre sinyal gelmiyor.hoparlörün bağlandığı kırmızı konnektörde sıkıntı olabilir diyerek arka kısmı açtım. ona bağlı olan yolu takip ettim sol ön kırmızı konnektör arkada sarı kablodan sinyal alıyormuş.hoparlörün kırmızı ucunu sarı kabloya değdirdiğimde ses gelmiyor ama resimde soldaki yeşil kabloya (sağ ön sinyal) değdirdiğim de sağ hoparlörün sinyalini alabildim .sarı kablonun olduğu kısımdaki kondansatör e baktığımda bir sıkıntı görmedim.sorun hakkında bir fikri olan var mı yada kadıköyde oturuyorum tamirini yaptırabileceğim güvenilir biryerde olabilir teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selomax -- 23 Şubat 2021; 15:57:38 >




  • Arkadaşlar bu ilk nesil ile ikinci nesil olayı nedir z5500 alıcam 2. Elden ne gibi kronik sorunları düzeltildi ve 2. Nesil çıkış tarihi bakımından günümüze daha mı yakın ? Bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanks55

    Arkadaşlar bu ilk nesil ile ikinci nesil olayı nedir z5500 alıcam 2. Elden ne gibi kronik sorunları düzeltildi ve 2. Nesil çıkış tarihi bakımından günümüze daha mı yakın ? Bilgilendirirseniz sevinirim

    Selam. Z5500 için sıklıkla bahsi geçen kronik sigorta ve kontrol paneli sorunlarının 2. nesilde düzeltildiği söylenebilir. Ayrıca ilk versiyonda kontrol panelden cihazı tamamen kapatabilirken, 2. nesilde aynı tuşa bastığınızda cihaz stand-by durumuna geçmekte. Hangi versiyon olduğunu kontrol panel üzerindeki açma kapama düğmesinden basitçe ayırt edebilirsiniz. Güncel versiyonda bu düğmenin üzerinde kulaklık simgesi bulunuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 2 Mart 2021; 13:33:10 >
  • Selamlar.

    Doctor.Strange.2016.2160p.BluRay.x265.10bit.SDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos


    Yukarıdaki örnekte görüldüğü gibi TrueHD ses özelliğine sahip filmleri z5500 üzerinden dijital ses alarak izlemek mümkün mü codec yardımıyla. Yoksa artık acı gerçekle yüzleşmek mi gerekiyor uzun yılların birlikteliğinden sonra?

    Turknet in yeni hizmeti olan Gigafiber sağolsun artık yüksek görüntü kalitesinde filmleri dakikalar içerisinde indirebiliyorum ama sesler analog olarak çözüldüğpünden dolayı bir dts ya da dolby digital kalitesi alamıyorum seslerden hali ile.


    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 19261927192819291930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.