Şimdi Ara

Logitech X540 (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar logitech x540 performansı kalitesi nasıldır? kullanan veya test etme şansı bulan arkadaşlardan tavsiye ve yorumlarını bekliyorum.not:creative x fi ses kartına takılacaktır.



  • arkadaşım x 540 kullancısıyım yaklaşık 2 yıl kadar önce aldım gayet memnunum ama basları tizlerinden daha fazla bu durumu pcden equalizer'dan hellediyorum tizleri yükselttimmi sorun halloluyor.. düzgün açılar ile yerleşim yaparsan güzel bi ses alabilirsin creative x fi ses kartı kullanıcam demişssin fark ne olur bilemem ama x540 aldıktan sonra creative sound blaster 5.1 ses kartı aldım ve çok küçük bi fark yaşadım ama tabikide daha kaliteli bir ses kartı ile çok güzel ses alınabilir.. kalite bakımından creative x fi 'nin durumu nedir bilemiyorum..
  • x-fi kart ile kullanacaksan çok memnun kalırsın. Bende de x-fi card var ama notebookta. EAX, 3D, EQ, sourround gibi birçok ayarlamaya 5.1 efeklere sahip kaliteli bir karttır. Kesinlikle pişman olmazsın.
  • Çok kullanılan ve yaygın bir settir.Fİyat / performans ürünüdür.İkinci elide sağlamdır
  • teşekkürler arkadaşlar tek bir sorum daha olacak volume 10 kadar ben 8 kadar açtım ses bozulurmu yani kısık sesde kullanmayı sevmeyenlerdenim(evim müstakil komşu rahatsız olcak derdim yok:)
  • bozulcağını sanmam ama genede dinlediğin müziğe göre değişebilir.
  • sesi sonunakadar açsan bile pek bozulacağını zannetmiyorum,bass test dosyalarını(müzik demiyorum onlara) dinlersen garanti veremem.
  • sonuç olarak ben x540 alsam pişman olurmuyum olmazmıyım pc takılı olan ses kartım iyi çünkü hi-fi cihazlara takıp stereo olarak kullanıyorum ama hi-fi sistemin bana göre yeri ayrı bu yüzden pc ayrı olarak 5.1 almak istiyorum,x540 odayı sallarmı?önemli olan ses benim için ör:şuan heryerde dinlediğim boom boom boom şarkı var bass çok güzel seside 10/9 açtınız sonuç ne olur?fısssss mı?yoksa 10 numaramı?tşk.
  • x-fi ses kartı ile 1 senedir kullanıyorm, metal türevleri dinliorm genelde ama prodigy hastalıgım var ve sana bu sistemi al pişman olmazsın diorm. ben winampte extradan bass sesleri derinleştiren plug-in kullanıyorum ona ragmen son ses actıgımda (prodigy'lerden bahsediorm..) hiç bir cızırdama yada sorun yaşamadm. ses kalitesi creative'in bu fiyattaki sistemlerinden cok cok daha iyi. pişman olmazsın
  • Arkadaşım o kadar büyük beklentielr içine girme istersen.Bende dün megaworks aldım daha tam deneme şansım olmadı ama benim ondan bile böyle bir beklentim olmadı.Odayı sallamaz yani.
  • mrh kardeşim odayı sallarmı derken pasif anlamda sordum sonuçta 4 tane jbl bi de 1000 power koydunmu odayı sallar ki biz 150 tl kabinden bahsediyoz maksat pc aldığım ses kartı işe yarasın bunun için arayış içindeyim marka çok herangi birini alayım kısık seste hepsi güzel çalar x540 için yorumlar iyi fiyatta iyi açtınmı aldığıma deysin yüksek sesde temiz ses versin bozmasın yeter arkadaşımda creative 5.1 var biraz önce gidip test ettim sesi yarıya kadar açtım seste bozulma olmadı biraz daha yüklendim ses iptal birazdan gidip x540 alacam takıp görecez,olumlu olumsuz buraya yazıcam.saygılar
  • Kısık seste hepsi iyi çalmaz yanlış düşünüyosun.Ben pek çok ses sistemi kullandım hiçbirinden istediğim gibi kısık seste net bass ve hoş ses alamadım.Ama megayı kısık seste deneyebildim şimdilik çok hoşuma gitti gece denedim çünkü.Bu gün daha iyi test etme şansım olucak akam.Dinlediğin creative modeli giriş seviyesidir ve büyük ihtimalle 5200 dür oda güzel setti ama ZAMANINDA.Yükseks seslerdede bozulma yapıyor.X-540 ona göre yükseks seslerde çok daha az bozulma yapar.
  • selam herkese evet x540 alıp takıp olumlu veya olumsuz yazacam demiştim,almaktan vaçgeçtim çünkü hem x540 hemde ses kartımda dts olmadığı için gerçek 5.1 alamıyacağımdan vaçgeçtim sanal 5.1 oluyo onuda ben benimsemedim şimdilik pc için düşünmüyorum ev sinema sistemiyle devam etmeyi düşünüyorum,değişik fikirleri olan varsa buraya yazabilir tşk. saygılar
  • x5xx serisi gerçekten çok fazla bass sesi veriyor ilk başta güzel gibi gelebiliyor ama bi süre sonra başağrısı yapıyor...
  • Bende bu ses sistemini düşünüyorum parasına göre en iyisi galiba. Şuanlık ses kartı yok ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.