Şimdi Ara

Logitech X540 5.1 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen yıl
  • Cevaplayan Üyeler 1
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Toplam Okunma Süresi 6
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • SadorSkyWalker (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (1 mesaj)
  • @
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Çavuş
    71 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Merhaba, Logitech X540 5.1 ses sistemini bilgisayarımda kullanmaktayım. Anakartım; MSI B150 Gaming M3 modeli. Realtek ile test ettiğimde tüm hoparlörler doğru biçimde çalışıyor.Bu sayfada bulunan Surround testini de yaptım hepsi doğru çalışıyor. Ancak internet üzerinden 5.1 destekli film izlediğimde sadece stereo olarak ses alabiliyorum buna youtube üzerinden 5.1 testler de dahil.Hoparlör üzerinde bulunan matrix tuşu tüm kolonlara aynı sesi yolluyor 5.1 olmuyor. Yapmam gereken ek bir şey var mıdır acaba ?






    |
    |
    _____________________________
    İşlemci : Intel® Core™ i5 7400 RAM: 16 GB 2133 Mhz Ekran Kartı: MSI GTX 1060 GAMING X Bağlantı: Uydunet 50 Mbps İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 Sakarya Üniversitesi - Metalurji ve Malzeme Mühendisliği




Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Bitcoin
Sohbet
bankalar.org
Canlı Tv izle
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR6
0,133
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.