Şimdi Ara

logitech x530 vs edifier x600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logitech x530 ve edifier x600 arasında kaldım ağırlıklı olarak müzik ve film için kullanılacak.şuan creative inspire 2500 kullanıyorum , ürün güzel ama yüksek seste bassta çok fazla boğulma oluyor. basslarda bozulma olmadan derin ve yüksek basslar çıkarabilecek bir ürün arıyorum ne önerirsiniz?

• 2 gündür x600 kullanıyorum sesi aşırı hoşuma gitti. forumdakiler abartıyor sanıyordum ama cidden müziğin hakkını veriyor. birde sanılanın aksine 30 w değil. subwoofer 20 w uydular da 10 ar watt=40 w tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lj94

2 gündür x600 kullanıyorum sesi aşırı hoşuma gitti. forumdakiler abartıyor sanıyordum ama cidden müziğin hakkını veriyor. birde sanılanın aksine 30 w değil. subwoofer 20 w uydular da 10 ar watt=40 w tavsiye ederim

Tesekkurler peki bass az vuruyor yazilmis internette bass performansi nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan arkadaşım ya gayet tatlı bir bassı var ben yarıdan biraz fazla açık kullanıyorum sistemin bass tiz mid performansı harika. özellikle tweeter'lar çok güzel bir hava katıyor.
  • quote:

yalan arkadaşım ya gayet tatlı bir bassı var ben yarıdan biraz fazla açık kullanıyorum sistemin bass tiz mid performansı harika. özellikle tweeter'lar çok güzel bir hava katıyor.

teşekkürler x600 sanırım x600 alacağım
  • Doğru seçim olacaktır. ben de sizin gibi tereddütteydim. Fiyatın 99 tl olduğunu görünce hemen kaptım. Ürüne n11 den ulaşabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lj94 -- 4 Ocak 2014; 3:03:18 >
  • x530 5.1 değil mi ya? kıyas kabul ediyor mu bunlar?
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    arkadaş ikisinin arasında kalmış. ben müzik ağırlıklı kullandığım için edifier dedim. filmlerde de iyi ayrıca. ama ben 5+1 sistemlerin müzik konusunda 2+1 kadar zevk verdiğini düşünmüyorum.
  • logitech x530
  • bugün bir arkadaştan aldım x530u, bakalım ne olacak :)

ayrıca kurulumu ile ilgili hoparlör mesafesi konumu vs ile ilgili bilgiyi nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

bugün bir arkadaştan aldım x530u, bakalım ne olacak :)

ayrıca kurulumu ile ilgili hoparlör mesafesi konumu vs ile ilgili bilgiyi nereden bulabilirim?

x530 bas canavarı ama tiz sesler için aynı şeyleri söyleyemem bas önemliyse tercih edebilirsin
  • yahu arkadaslar insan kullagı bu bi gün hoşgelir bi gün elmez ben 20 tl lik ses sistemlerinden 7-8 bin tl lik sistemlere kadar ciktim durum vahim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgame123

quote:

2 gündür x600 kullanıyorum sesi aşırı hoşuma gitti. forumdakiler abartıyor sanıyordum ama cidden müziğin hakkını veriyor. birde sanılanın aksine 30 w değil. subwoofer 20 w uydular da 10 ar watt=40 w tavsiye ederim

açıklıyayım sana inspire 2500 de kullandım x530 umda vardı aralarında en iyisi tartışmasız x600 çok berrak sesi var x530 bass a boğar seni çok net ve berrak ses bekleme inspire 2500 çok daha iyidir ondan ses netliği konusunda x600 un bassları çok fazla değil ama çok net ve dolgun

x600 üstün bir sistem x530dan yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

quote:

Orijinalden alıntı: hardgame123

quote:

açıklıyayım sana inspire 2500 de kullandım x530 umda vardı aralarında en iyisi tartışmasız x600 çok berrak sesi var x530 bass a boğar seni çok net ve berrak ses bekleme inspire 2500 çok daha iyidir ondan ses netliği konusunda x600 un bassları çok fazla değil ama çok net ve dolgun

x600 üstün bir sistem x530dan yani.

teşekkürler x600 aldım gayet memnumun çok dengeli bir sistem

• x600 bulacağım bir yer var mı acaba günlerdir arıyorum ne ikinci el ne de sıfır olarak bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.