Arkadaşlar Bu sistemden almayı düşünüyorum.film ve müzik dinlemek için.Fakat müzik ağırlıklı kullanıcam.x230 almayı düşünüyodm ancak aralarında fazla fiyat farkıda yok.müzik olayında stereo çok daha iy olduğu için x530 u alıp 2.1 olarak kullanmak istiyorum.bu sistemi alıp sadece 2 kolonu bağlasam 2.1 den farkı olurmu.yani performans kaybı olurmu.teşekkürler.
5.1 modunda kaynak stereo olduktan sonra iki kolondan gelir ses zaten. Uyduları çıkarmanıza gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Söylev
5.1 modunda kaynak stereo olduktan sonra iki kolondan gelir ses zaten. Uyduları çıkarmanıza gerek yok.
anladım hocam.2.1 modeline göre ses kalitesi farkı falan olmaz değilmi.birde linkteki ses kartından alsam yeterli olurmu.yoksa daha üst model bir şey almalımıym.teşekkürler hocam
anladım hocam.2.1 modeline göre ses kalitesi farkı falan olmaz değilmi.birde linkteki ses kartından alsam yeterli olurmu.yoksa daha üst model bir şey almalımıym.teşekkürler hocam
Bunlar üç aşağı beş yukarı aynı sistemler. Pek fark olmaz. Film izlerken artısı olur. Linkteki ses kartına boşa para vermeyin anakarttaki onboard işinizi görür.
Rica ederim.
x530 Fiyatını hakeden bir ürün. Yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim
x540 x530'dan bir sonraki model olmasına rağmen üretimi durdu fakat x530'u halen görebiliyoruz satılıyor acaba nedeni nedir x540 satılmıyorda bir alt modeli x530 satılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme