Şimdi Ara

logitech vx nano mouse sağ tuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üç yıl önce falan satın almıştım. o dönem bu mouse'un fiyatı da kendisi gibi güzeldi. şimdi bakıyorum da aynı mouseu satan hiçbir mağaza yok?

sağ tuş çalışmıyor bugün itibariyle. aslında çalışıyor ancak üç dört kere sertçe dokunduktan sonra. bu böyle kullanılmaz tabii.

vx nano'dan daha iyi hangi mouse modeli var logitech'in? gerçi ben aynısından almak isterim ancak bulamadım dediğim gibi.

bu tuş sorunu başına gelen ve çözebilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam,

VX Nano uzun sure once uretimden kalkmis bir model. Onun yerine uretilen model ise Anywhere Mouse MX. Ancak bazi VX Nano kullanicilari M705'i tercih ediyor Anywhere MX'dense.

Sag tus sorununa gelince, buyuk ihtimalle sag tus altindaki switch kirilmis veya arizalanmistir yani bence donanimsaldir. Bunu kesinlestirmek icin, Windows ayarlarindan mouse'a girip sol-sag tus yerini degistirin ve sag tusu sol tus gibi sol tusu da sag tus gibi kullanin. Bu defa da ayni tusta sorun oluyorsa, o zaman dedigim gibi kesinlikle donanimsal.

Ne zaman aldiniz, faturasi duruyor mu ? PID numarasi nedir ?
  • vx nano'yu hiçbir mousea değişmek istemesem de, belirttiğim sağ tık probleminden dolayı (ki içini açmayı denedim ama farklı bir mekanizması var bu aletin, açılmıyor bir türlü) yeni mouse tercihimi yine logitech'ten anywhere mx 2 sipariş ederek kullandım. vx nano'ya yanılmıyorsam 100-130 tl arası bir şey ödemiştim seneler önce, anywhere mx'in fiyatı da 130 ve civarı. fiyat böyleyse vx nano kadar memnun bıraksın kendinden anywhere mx yeter de artar bile :)

bir de;

1. anywhere mx kullanan var mı? memnun musunuz?
    2. vx nano'yu kullanıp daha sonra anywhere mx'e geçiş yapan var mı?

bonus: vx nano sahibi olup bunun içini açabilen var mı yahu? :)

teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vx nano'nun arkasında bulunan 3 adet altında plastik parçanın altında vidaları gizelmişler. bir de pil yatağında 2 adet vida var... ben daha önce açmıştım içini...
  • aynı sag tus sorunu bende de var..

pilin altındaki vidaları buldum 2 tane ama diger 3 tanesi nerede tam goremedim.
  • Beyler bende de aynı sorun vardı sağ tıkın altını azıcık açıp üfledim düzeldi baya cidden...
  • arkadaşlar bu maustan elinde olan varsa bana birtane lazım, bozukta olabilir, benim mausun sol tık iflas etti calışmıyor, bozuk olursa ikisinden bir maus cıkaracagım, saglam olursada daha cok işime gelir, lütfen bana özelden yazın elinde olan arkadaşlar varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G300s sağ tık sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasik logitech kalitesi, 2 yıl içinde ya scroll bozulur, ya sağ tuş bozulur ve firma bunu üretim bandı hatası deyip garantiye dahil etmez.
    Evde 4 tane logitech var 1'i hariç hepsi sorunlu. A4 alırım yine de almam Logitech.
  • Bende var bır kac sene oldu son 6 aydır sol tık ya tıklamıyor ayda çift tıklıyor online oyun oynuyorum ve bu benım ıcın cook buyuk bır sorun maalesef yapacak bir şey yok
  • Ben bir de Microsoft deniycem, Logitech'ten ağzım yandı.
    Aşağıdaki fareyi alıcam
    http://www.hepsiburada.com/liste/microsoft-wireless-mobile-3000-mouse-2ef-00003/productDetails.aspx?productId=bd00005&categoryId=52
     logitech vx nano mouse sağ tuş sorunu

• http://www.youtube.com/watch?v=LH0TBrEo6eg

Burda sağ tuş değişimini göstermiş. Logitech destek hattı iyi. Benim fare 2 sene geçtikten sonra çift tıklama sorunu başladı. Logitech turkeyi aradım anlattım durumu anywhere mx gönderdiler ücretsiz.
  • Hocam aynı sorun benimde başıma geldi. Ben garantiye yolladım ücret iadesi yaptılar. Bende onun yerine mx anywhere aldım. Eldeki hissiyatı Vx nano ile aynı. Kalite olarakta bence vx nanodan daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckutahyali

http://www.youtube.com/watch?v=LH0TBrEo6eg

Burda sağ tuş değişimini göstermiş. Logitech destek hattı iyi. Benim fare 2 sene geçtikten sonra çift tıklama sorunu başladı. Logitech turkeyi aradım anlattım durumu anywhere mx gönderdiler ücretsiz.

Hocam iyi günler. Acaba hangi numarayı aradığınızı söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: genckutahyali

http://www.youtube.com/watch?v=LH0TBrEo6eg

Hocam iyi günler. Acaba hangi numarayı aradığınızı söyleyebilir misiniz ?

00800 44 882 5862 bu numara türk temsilci cıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.