Şimdi Ara

LOGITECH SAHİBİ OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech derken üst seviye modelleri kastediyorum. Z5500, Z2300 veya sonrasında çıkan Z906 ve Z623 gibi..

150 liraya ikinci el Z623 aldım ve uyduları iptal ettim. Aktif subwoofer olarak kullanıyorum. Çünkü hali hazırda mid ve tizleri gayet iyi olan ses sistemim var. Bass gerektiği an Z623'ü aktif ediyorum ve ses tam istediğim gibi oluyor. Bass'lar inanılmaz yumuşak ve kafa şişiren cinsten değil. Şuan ses çıkışı oldukça kaliteli olan televizyonumda kullanıyorum. Z623 üzerinde ses yarım, bass yarım ve tv'den de ses %1'de iken evet sadece %1'de iken bile camlar resmen dalgalanıyor.

En beğendiğim özelliği ise bass'ların son derece temiz olması. Daha önce birçok marka sub kullandım ama çoğunda hava çıkışından pörtleme sesi geliyor sesi açınca. Bunda ise öyle bir şey kesinlikle yok gerçi sesi daha %50'nin üzerinde kullanamadım. %50 bile 3-5 saniye ama gerçekten çok temiz bassları var.

Mid ve tiz hakkında konuşmaya gerek yok. Müzik dinleyecekseniz iptal etmeniz şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Mart 2016; 11:42:45 >

• Ben dunyanin parasini harcadim o camlari dalgalandiramadim sen logitecle yapmissin bravo sana buyuk basari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sallamissin cevabida camlarin titremesi gibi :)Frekans 25 30hz gibi sinirlarda titresimi yogunlastirir(senin bahsettigin cihazin inemedigi freq degerleri bunlar) ve hoparlör çapi gibi etkenlerde var konuya merakli insanlari yanlis yonlendirme derim giderim :)

Daha Fazla Göster
  • Z623'ün ses ve bass i fulledim, mid ve tizleri aldigim cihazin ise sesini epey kistim. Yani %5 civarina indirdim. Ardindan televizyonun sesini %40 a getirdim. Amacim muzik dinlemek degil sadece gücü hissetmekti. %40 da sese 10 saniye falan dayanabildim. Tum esyalardan anormal sesler geliyordu. Ortalik cehennem gibiydi. Cigerlerimde ve nefes borumdaki titresimden bahsetmiyorum bile. %40 boyleyse sonrasini dusunemiyorum. Bir gun de kismet olursa Z5500 deneyecegim.

• ben uzun zamandır Z5500 kullanıyorum subwooferi aşırı güçlü. oyun ve filmlerde çok iyi müziklerde biraz zayıf kalıyo ses ama yinede iyi oluyo. amacın gücü hissetmekse Z5500 biçilmiş kaftan denediğinde odadaki dolapların kapakları çekmeceler v.s titrettiğini görürsün

Z5500 de almak istiyorum ama Z906 da gordugum yuksek sesteki distorsiyondam sonra acaba Z5500 de oyle mi diye dusunuyor insan.

Orijinalden alıntı: Angelica

Hocam bende de z623 var aslinda bu bile yetiyor cunku ses %50 deyken 10 saniyeden fazla durulmuyor icerde. Komsular yuzunden acamiyorum..

Z5500 de almak istiyorum ama Z906 da gordugum yuksek sesteki distorsiyondam sonra acaba Z5500 de oyle mi diye dusunuyor insan.

Z5500 ve Z906 hemen hemen aynılar sadece sub farkı var distorsiyonda olabilir ama son sese kadar açtığında olur. zaten o kadar ses açık fazla tutulmuyor. ben bazen boost 11 yapıyorum o halde anca bozulma yapıyor. tabi normal kullanımda bas 9dilimde 3-4 de oluyo film ve oyunlarda açıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdemir1 -- 21 Mart 2016; 3:52:52 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 22 Mart 2016; 1:03:09 >
  • Logitech ci arkadaşlar kendinize yakın bir Hi-Fi mağazasına gidip bir Sub dinleyin yada iyi bir Subu olan Forumdaşlara müsait olanlara rica edin gerçek bir Sub sesi duyun ne olursunuz,sonra Logitech Sub hakkında yorum yapın.

Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • bowers wilkins kullanıcısına yanıt
    Ideal sub capi 20 cm dir arkadasim.

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Logitech ci arkadaşlar kendinize yakın bir Hi-Fi mağazasına gidip bir Sub dinleyin yada iyi bir Subu olan Forumdaşlara müsait olanlara rica edin gerçek bir Sub sesi duyun ne olursunuz,sonra Logitech Sub hakkında yorum yapın.

Sıkistiginiz an hemen hi-fi dersiniz zaten.

Yok Hocam ben niye sıkışayımBizde zamanında Sub dinliyor diye kendimizi çok avuttuk İstanbuldaysan buyur gel misafirim ol ne demek istediğimi anlarsın,bu güne kadar Logitechin Subu hakkında yazdıklarını tekrar bir gözden geçirmen gerektiğini hissedersin

Stereo: Marantz PM-14MK2 KI Signature / Analog Players: Thorens TD321 MKII Turntable, SME 3009 II Arm, Sumiko Blue Point Special EVO III Cartridge & Teac V-8030S Cassette / Digital Players: TEAC DAT R9 / JVC XL-Z611 AV Receiver: Onkyo TX-NR818 / Projection & Screen: Panasonic AT-6000, Specta Tensioned Contrast Grey 110'' / Blu-Ray & DAC: Oppo BDP-105D / Equalizer: Jvc Sea-M770 / Speakers: Dynaudio Contour s5.4, Dynaudio Focus 200C Center, Aon 2, ForceField 4 Subwoofer / Power Conditioner: Monster HTS5100 Signature / System Cables: Furukawa Elect. by Oyaide Power Cords (3pcs) / CVT Terminator 2 by MIT Speaker Cable, MIT Terminator 2 (3pcs) &; Oyaide Tunami Terzo XX V2 XLR, Audioquest King Cobra Interconnect's
  • Hi-fi sistem mi var sizde? Varsa modelini yazar misiniz?

Türk halkının multmedya anlayşını hastayım. Tabi çok doğal olarak bütçe ya da ilgi olarak herkesin seviyesi farklıdır, kimse kimseye bu konuda yorum yapamaz.

Ancak bu işe yeni başlayanları veya yorumlara göre hareket edenleri yanlış etkilemeyin en azından.

Burada Focal sub falan peşinde koşanlar işten hiç anlamıyor, Logitech varken neden kasıyorsunuz bu kadar?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.