Şimdi Ara

Logitech Momo ile oynana en iyi oyun hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 Sene kadar önce Logitech Momo direksiyon almıştım, Sonra rafa kaldırmıştık şimdi onu yeniden çıkarttık, bu direksiyonla oynanan en iyi oyunlar nelerdir bilgi verirseniz sevinirim.

    İyi günler.



  • Race Driver Grid ve DiRT 3'ü denemelisin.
  • Konu kırlılıgı olmasın dıye buradan sorayım Logitech Driving Force Gt Direksiyon 941 sıparısı verdım. Pztesı elımde olucak. Dıreksıyonun performansı nasıl bılen varmı? Pcde surus oyunlarında uyumsuz olan oyunlar var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    Race Driver Grid ve DiRT 3'ü denemelisin.

    NFS nasıldır? bu oyun için momo direksiyonlarının biraz sıkıntılı olduğunu okumuştum doğrumudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parcequil

    quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    Race Driver Grid ve DiRT 3'ü denemelisin.

    NFS nasıldır? bu oyun için momo direksiyonlarının biraz sıkıntılı olduğunu okumuştum doğrumudur?

    Denemediğim için o konuda net bir yorum yapamam maalesef.
  • Momo ile grid oynamak zor gelmişti belkide ayarlarını tutturamadım.
    CMR Dirt serisi, Nfs Shift, Live For Speed, Race07, GTR2, vb. oyunları tavsiye ederim.
    NFS için sadece Shift'te momo kullanılır diğerleri için klavye fazla bile.
  • Benim tercihim Test drive unlimited 2 çok güzel bir oyun demelisin
  • Şu an Logitech G25 kullanıyorum fakat bundan önceki direksiyonum Momo idi. Çok kaliteli ve dayanıklı bir direksiyondur, G25'i alacağım vakit bana çok yardımcı olan yakın bir dostuma Momo'yu hediye etmiştim o da uzun süre kullandı ama direksiyonda hala bir problem vs yok. Oyun kısmına gelince pc deki çoğu araba yarışı Momo ile problemsiz bir şekilde oynanabilir. Eskiden Nfs III Hot Pursuit oynardım Momo ile (ondan önceki direksiyonum olan Sidewinder FF'den çok daha iyi bir yarış tecrübesi sunmuştu hemen hemen her oyunda) ve aldığım hazzı tarif edemem o derece iyiydi. Midtown Madness ise bir başka favori oyunumdu onuda uzun yıllar oynamaya devam ettim, Nfs serisinden gidersek Porsche 2000 Momo ile çok uyumlu idi keza Most Wandet ve Undergraund 1-2'de öyle... Yeni oyunlardan TDU 1 oldukça zevk veriyordu fakat bir şeylerin eksik olduğunu hissetmeye ve Momo'nun bana yetmediğini anlamaya başladığım oyun idi TDU. Direksiyon Ps2 uyumlu olmadığı için o zamanlar Gran Turismo 3 ve 4'ü game pad ile oynuyordum ama Momo Ps2'ye bağlansaydı GT serisi de zevkli oynanmayacaktı diye tahmin ediyorum. TDU gibi debriyaj desteği olan arcade ve simülasyon arasında kalmış oyunlar veya tamamen simülasyon oyunları (LFS, Rfactor, GTR, GT vs vs...) Momo gibi 240 derecelik dönüş açısı olan ve debriyajı bulunmayan direksiyonlarda cidden oynanmıyordu bende bunun üzerine G25 aldım 2007 de yanlış hatırlamıyorsam. Arcade tarzı oyunlarda pek problem hissetmezsin ama simülasyonlar için çok iyi bir performans beklememek lazım Momo'dan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    Şu an Logitech G25 kullanıyorum fakat bundan önceki direksiyonum Momo idi. Çok kaliteli ve dayanıklı bir direksiyondur, G25'i alacağım vakit bana çok yardımcı olan yakın bir dostuma Momo'yu hediye etmiştim o da uzun süre kullandı ama direksiyonda hala bir problem vs yok. Oyun kısmına gelince pc deki çoğu araba yarışı Momo ile problemsiz bir şekilde oynanabilir. Eskiden Nfs III Hot Pursuit oynardım Momo ile (ondan önceki direksiyonum olan Sidewinder FF'den çok daha iyi bir yarış tecrübesi sunmuştu hemen hemen her oyunda) ve aldığım hazzı tarif edemem o derece iyiydi. Midtown Madness ise bir başka favori oyunumdu onuda uzun yıllar oynamaya devam ettim, Nfs serisinden gidersek Porsche 2000 Momo ile çok uyumlu idi keza Most Wandet ve Undergraund 1-2'de öyle... Yeni oyunlardan TDU 1 oldukça zevk veriyordu fakat bir şeylerin eksik olduğunu hissetmeye ve Momo'nun bana yetmediğini anlamaya başladığım oyun idi TDU. Direksiyon Ps2 uyumlu olmadığı için o zamanlar Gran Turismo 3 ve 4'ü game pad ile oynuyordum ama Momo Ps2'ye bağlansaydı GT serisi de zevkli oynanmayacaktı diye tahmin ediyorum. TDU gibi debriyaj desteği olan arcade ve simülasyon arasında kalmış oyunlar veya tamamen simülasyon oyunları (LFS, Rfactor, GTR, GT vs vs...) Momo gibi 240 derecelik dönüş açısı olan ve debriyajı bulunmayan direksiyonlarda cidden oynanmıyordu bende bunun üzerine G25 aldım 2007 de yanlış hatırlamıyorsam. Arcade tarzı oyunlarda pek problem hissetmezsin ama simülasyonlar için çok iyi bir performans beklememek lazım Momo'dan.

    Hayallerimdeki direksiyondu ve hala da öyle g25. Ama anne babanın yorumu o paraya git motorsiklet al :D

    Oyun konusunda eski snopymi lfs oynayarak parçaladım. Ve zevkini hiçbir 2012 oyundan alamıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thestell



    Hayallerimdeki direksiyondu ve hala da öyle g25. Ama anne babanın yorumu o paraya git motorsiklet al :D

    Oyun konusunda eski snopymi lfs oynayarak parçaladım. Ve zevkini hiçbir 2012 oyundan alamıyorum :)

    Umarım G25 veya G27'ye kısa süre sonra kavuşursun. Cidden bu direksiyon ile araba yarışlarını oynamak sizi bambaşka bir boyuta geçiriyor. Daha önce ki direksiyonları bir anda unutuyorsunuz ve oyunlardan aldığınız keyif dörde katlanınca 'neden daha önce almadım' diye söyleniyorsunuz kendi kendinize
  • flat out 2 kesinlikle denemelisin
  • G27 satışı var mı halen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

    G27 satışı var mı halen?

    Vatanda 900 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim GRID diyorum başka birşey demiyorum...
  • mrb arkadslar g25 dirver cdsini yüklüyorum sonda done tıklıyorm kayboluyor yüklenmiyor pcde aradm taradm yok bulamdm logitechin sitesndn indirdm ondada kurulmadı sebebi ne olabilr nasıl kurabilrm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.