Şimdi Ara

Logitech mi, Philips mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben PC için bir ses sistemi almak istiyorum. Bilgisayarımda onboard 5.1 ses kartı war. Benim önem verdiğim şey ses şiddeti değil. Daha çok ses kalitesine önem veriyorum.

Sorularım şöyle...

1- Dolby Prologic II gibi özellikleri hoparlör mü destekler yoksa kullanılan amfi veya ses kartlarımı bu özelliğe olanak sağlar?

2- Sizce Philips HTR5000 mi alayım yoksa Logitech X-530 ve yanında bir de creative ses kartı mı?

3- Logitech X-530 alacaksam hangi creative ses kartını almalıyım? Ya da almalı mıyım?

Not: Bu kuracağım sistem 10m2 lik bir odada olacak. Ses kartını müzik yapmak için değil sadece kaliteli müzik dinlemek için soruyorum. Her hoparlörlerden ayrı ses gelmesini istiyorum.

Linkler:

Philips HTR5000

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=XBgwU1S-ppsPjjcVlscCTw

Logitech X-530

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=k3cl5p9kWFOso0aI4ZBauQ

• arkadaşım werdiğin linkteki philips bence daha iyi hem bir sürü hediyeside var komple set sana daha ne istiyon 400ytlye dvd ve uydu setide yanında hediye
  • Philips in renkli dünyasına hiç kanma derim tabiki logitech!!!
  • philipste güzel marka fakat logitechin adı yeter!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: devils_1907

philipste güzel marka fakat logitechin adı yeter!!!

quote:

Orjinalden alıntı: s_unf

Philips in renkli dünyasına hiç kanma derim tabiki logitech!!!

ikinizede bir çekmek istiyorum. ne kadar yapıcı ve açıklayıcı yorumlar bunlar! şuraya post atmak için yazmayın böyle saçma sapan yazılar!

gelelim asıl konuya, bana göre 10m2 lik bir oda için philips çok fazla ve gereksiz olur. zaten bu sistem ev sinema sistemi. salon için uygun olabilir ancak. bu durumda logitech bence senin ilk tercihin olmalı. ama şunuda belirteyim linklerdeki setleri aynı sınıftaymış gibi karşılaştıramayız çünkü çok farklı yapılardaki setler bunlar.

istersen x.530 dışında alternatif olabilecek set düşünürsen philips mms460 a bir göz at derim. forumda kısa bir aramayla her iki set hakkında dünya kadar bilgiye ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheR -- 17 Temmuz 2006; 13:12:15 >

• Birinci ve üçüncü sorularım içinde bir yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Yardımlarınız için tekrar teşekkürler...
  • 1. Sorun için amfi yada ses kartının desteklemesi lazım hoparlör ona ne gelirse onu seslendirir.

3. Sorun için bende de X-530 var eski den 7.1 onboard kullanıyordum sonra x-fi aldım fark tabiki inanılmaz oldu. Özellikle CMSS 3d Stereo Surround'a bayılıyorsun. Sesler netleşti ama malesef indirdiğim bazı mp3 lerin kalitesiz kayıtlar olduğunu farkettirdi

Ama forumda bir yerde Audigy2'nin yeterli geleceğini yazmışlar ve Affan'ın yaptığı testte de Audigy2'nin eksiği olmadığı ortaya çıkmış. Ki zaten orta-alt sınıf bir set olduğu için kart tam performansını gösteremiyordur eminim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Johnmason çok teşekkürler...

Bu sitede sizin gibiler sayesinde sorunuma bir cevap bulabileceğimi biliyordum...

10m2 lik bir odada Logitech X-530 + Creative Audigy2 ZS iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum...

Tüm cevap yazanlara ve yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.
  • Logitch x-530 yumusak baslar veriyor derinden geliyor gibi.sert bir bas yok yani.
    philips mms460 ise sert baslar veriyor ve tizleri ile büyük bir uyum icinde.ve inan bana philips mms460 almadıgına pisman olabilirsin.cunku ben pisman oldum ve logitech x-530 u satıp hemen mms460 aldım ve simdi cok mutluyum.sinema ortamı gibi 30 metrekarelik bir odada kullanıyorum ve inan bana sahane sesleri var bas tiz ve malzeme kalitesi olarak cok daha iyi.bence kararını bir kez daha gozden gecir.
    burdaki arkadasların cogu her iki seti de kullanmamıs oldugu icin kullanmadıkları ürün hakkında yorum yhapabiliyorlar.ben ikisini de kulalndıgım icin sana mms460 ı rahatlıkla tavsiye ederim.

Ayrıca audigy 2 zs ile cok daha iyi sesler elde edeceksin merak etme bu set ile beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safak Türküsü -- 17 Temmuz 2006; 15:42:27 >
  • Bu durumda EpCenter a gidip, iki sistemide denemem gerekiyor...

Böylece kesin bir karara varabilirim...
  • Bence de..
  • yaw yukardaki philips harbi harbi salon için bitirimlik bişe her şeyi var ama sen seti küçük bir odada kullanacam madem sana uygun olanı küçük multimedya sistemler en iyisi arkadaşlar yukarda önermişler x530 veya MMs 460 birde küçük MMS 260 var bunun biraz RMS i az ama buda işini görür
  • logitech tabi ki
  • EpCenter a hoparlörleri denemek için gittim. Fakat MMS460 ı deneyemedim, yoktu. Ancak Logitech X-530 çok sattığı için heryer X-530 kutularıyla dolu.

Safak Turkusu, dediğin gibi Logitech X-530 te, bas daha derinden geliyor. Ancak MMS460 ı deneyemediğim için basları konusunda birşey söyleyemem.

İkisinide deneyip kararımı öyle vermek istiyorum. Çünkü herkesin zevkli farklıdır. Belki de MMS460 ı daha çok seveceğim.

Acaba her iki sistemide deneyebileceğim bir tekno market vs. bileniniz var mı??

Peki X-530 u iyi bir ses kartı ile deneyeniniz var mı? Varsa izlenimleri neler??

Yardımlarınız için teşekkürler...
  • Dogrusu x-530 u 24 bitlik creative ses kartım ile kullanmıstım 2 hafta boyunca.dedigim gibi hosuma gitmed. basları tizleri de.tizleri zayıf kalıyor zaten baslar yumusaktı.daha once mms430 kullanıyordum ondan daha iyi bekliyordum x-530 u bu kadar övgüden sonra.aldıgımda ise pisman oldum dedigim gibi hemen geri sattım.mms460 sert baslar veriyor tizleri ile de cok uyumlu.sana tavsiyem mms460 ı dinlemeden karar verme pisman olursun.
    x-530 u dinledin simdi de mms460 ı dinleyebilecegin bir tekno market bulman lazım dinle daha sonra kararını ver . ama ben en basından beri soyluyorum mms460 daha cok hosuna gidecektir.
  • philips
  • arkadasım sen bence iyi bir sistemden önce iyi bir ses kartı almayı düşünsen iyi edersin sonuçta kaynak ses bil.den gelcek.ondan sonra bir sistem düşün derim
    HADİ KOLAY GELSİNN
  • arkadasım hızlı sistem magazasında 2 cihazıda deneme sansı bulabılırsın.sımdıden mms 460 ın hayırlı olsun cunku orada mms 460 ın x530 u nasıl darmadaın ettiini gorunce bnce hmn yapısacan mms e sahsn bn onun 2.1 olanına ayne oyle yapıstım ve hala kullanmaktayım
  • Yavaş darmadağın etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar_1990

arkadasım hızlı sistem magazasında 2 cihazıda deneme sansı bulabılırsın.sımdıden mms 460 ın hayırlı olsun cunku orada mms 460 ın x530 u nasıl darmadaın ettiini gorunce bnce hmn yapısacan mms e sahsn bn onun 2.1 olanına ayne oyle yapıstım ve hala kullanmaktayım

Katılıyorum.kesinlikle philips mms460 logitech x-530 dan cok daha iyi.elini vicdanına koyup tarafsız bir sekilde dinleyen ve kullanan her kişi bu karara varacaktır.

iki ürünü de kullandım ve kesinlikle logitech x-530 u almam bir daha.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.