Şimdi Ara

Logitech M705 setpoint sorunu ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugun logitech m705 wireless mouse aldım. Mouse bünyesindeki tüm özelliklerden yararlana bilmem için set point programını kurmaya çalışıorum ancak her seferinde karşıma şu görüntü çıkıyor:
    mouse un sağ alt köşesin bir kısmı pencerin sol üstünde hemen altında logitech amblemi, amblemin yanında alt alta 2 ve 3 sayıları pencerenin orta kısmında ise alt alta iki adet seçim kutusu
    yardımcı olursanız cok sevinirim resim koymaya calıştım fakat yeni üyeyim galiba o yuzden koyamıyorum saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: ofozkan91

İyi günler arkadaşlar;
    bugun logitech m705 wireless mouse aldım. Mouse bünyesindeki tüm özelliklerden yararlana bilmem için set point programını kurmaya çalışıorum ancak her seferinde karşıma şu görüntü çıkıyor:
    mouse un sağ alt köşesin bir kısmı pencerin sol üstünde hemen altında logitech amblemi, amblemin yanında alt alta 2 ve 3 sayıları pencerenin orta kısmında ise alt alta iki adet seçim kutusu
    yardımcı olursanız cok sevinirim resim koymaya calıştım fakat yeni üyeyim galiba o yuzden koyamıyorum saygılar....

http://www.hizliresim.com/ sitesine SS ekleyip link buraya paylaşım böyle anlamadım..

• Isletim sisteminiz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyco

Isletim sisteminiz nedir ?

Win 7 home premium 64 bit
  • Sanırım program bozuk..

Enter tuşu ile kuramıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Sanırım program bozuk..

Enter tuşu ile kuramıyor musunuz ?

şimdide böyle oldu resmen paramla rezil oldum yaa :D

Logitech M705 setpoint sorunu ACİL YARDIM !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım. Mouse delay sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Logitech g930 sorun acill !!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi driver bozuk olduğu için internetten indirerek kurulum yapmayı deneyin..
  • Şimdi driver bozuk olduğu için internetten indirerek kurulum yapmayı deneyin..
  • internetten indirdim zaten bu driver ı kaç kez indirdiğimi artık ben onunttum hepsinde aynı sorun cıkıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofozkan91

internetten indirdim zaten bu driver ı kaç kez indirdiğimi artık ben onunttum hepsinde aynı sorun cıkıo

Herhangi bir program kurarken aynı sorun varmı ?

Ayrıca driverin farklı sürümleri varsa indirin.
  • real player yüklerkende böyle bi sorunla karşılaşmıştım ?
  • Bilgisayarinizdaki tum Logitech driver ve yazilimlarini kaldirin: Baslat > Denetim Masasi > Program Kaldir

Daha sonra asagidaki yazilimi kurun:
    ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632_x64.exe (Win 64bit icindir)

Eger hala hata aliyorsaniz, bilgisayarinizdaki firewall ve internet security programlarini kontrol edin, Logitech Setpoint yazilimini bloke ediyor olabilirler.

Son olarak da, bilgisayarinizda bir admin hesabi olusturup oradan kurarak deneyin.
  • Aynı sorun bendede var çözemedim yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.