Şimdi Ara

Logitech M590 Izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fareyi macbook için aldım. G102 ile bana yaklaşık aynı tutuş hissini verdi. G403 gibi bir kavrama elbette yok çünkü çok büyük bir fare değil M590.

Artıları:

+ Çok sessiz bir fare. Orta butonun sağ sol hareketi hariç ses yok.
    + Tüm tuşlar programlanabiliyor. Tabii oyuncu faresi seviyesinde değil. Ama klavye kombinasyonu mümkün.
    + Sol tarafta 2 adet tuşun yeri bence ergonomik olmuş.
    + Malzeme kalitesi çok iyi.
    + Hem wireless hem bluetooth bağlantı imkanı var.
    + Flow denilen bir olay icat etmiş Logitech. Bu fare de destekliyor.
    + Yine makro ayarı gibi sensitivity ayarı var. Tabii dpi aslında sabit.
    + Wireless modunda yağ gibi akıyor fare.

Eksileri:

- 1000 dpi ile geliyor cihaz. Ben açıkçası fabrika çıkışı 2000 olmasını beklerdim en azından. Ama ofis faresi sonuçta.
    - Bluetooth modu wireless kadar akıcı değil. Ben o yüzden wifi alıcısını kullanıyorum.
    - Skatezleri bana biraz narin gibi geldi. Biraz daha kullanıp bakmak lazım.
    - Yüzey ayırt ediyor. Siyah oyuncu mouse padinde en iyi performansı yakaladım.

Benim görüşüm, ofiste kullanmak için en iyi sessiz fare olduğu yönünde. Tuşlara basma hissiyatı neredeyse normal fareler gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Emeğine sağlık kardesim.

"Hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip olmak, mağlup olmak."
  • slm urunu yeni aldım bluetooth sorun yok 2 cıhazada baglanıyoum

ama ıcınden cıkan usb bilgisayara taktgımda fare kullanamıyorum... herhangi bir ayarımı var acaba

Orijinalden alıntı: catik

slm urunu yeni aldım bluetooth sorun yok 2 cıhazada baglanıyoum

ama ıcınden cıkan usb bilgisayara taktgımda fare kullanamıyorum... herhangi bir ayarımı var acaba
    Cihazin üst butonundan wifi seçip (bt 1de ise 2 wifidir ya da tam tersi) deneyin. Olmazsa, logitech unifying indirin pcye, o size talimatları verir.

Orijinalden alıntı: chengineer

Cihazin üst butonundan wifi seçip (bt 1de ise 2 wifidir ya da tam tersi) deneyin. Olmazsa, logitech unifying indirin pcye, o size talimatları verir.

Alıntıları Göster
    HOCM bilg blue tooth kapatınca normalde fRENIN CLISMASI GEREK DEGILMI caısmıyor anlamdım

Orijinalden alıntı: chengineer

Alıntıları Göster
    teşekkur ederım cozdum hocm...dedgın prog ındırıp kurdum ustekı tuslardan 2 secılı ıke fareyı ac kapat yapınca tanıdı...

gerceken harıka bır fare cok sessız ve cok ıslevı var encokta 2 bılg arası dosya paylasımı ısıme yarıcak

Daha Fazla Göster
  • Bende gri olanı var. Genel olarak memnunum ama yumuşak dokulu plastik kısmı yapamamışlar. 1 yılın ardından elimin değdiği kısımların rengi değişti, kirli bir görünüme kavuştu. Alacak olanlar siyah olanını alırlarsa daha iyi olur, gözükmez.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.