Şimdi Ara

Logitech M590 inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Katalikitci kullanıcısına yanıt
    Hocam dördüncü maddeye yorumum; ışığı yanmasın zaten, hem rahatsız eder hem de pili çabuk bitirir :) Sadece eşleşme esnasında yanması mantıklı. Bu arada Logitech'in eski kalitesi yok diyen arkadaşlara katılıyorum, bende son zamanlarda beğenmiyorum.

  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    evet logitech eskiden teknoloji geliştiren sorunsuz firmalardandı, sorun çıksa da birebir değişim yapan müşteri odaklı bir firmaydı. Artık teknoloji anlamında yenilikler getirmediği gibi müşteri odaklılık özelliğini de kaybediyor, marka değeri geri gidiyor bu yüzden. Monster denen firma kaliteli firmalarla anlaşıp üzerine kendi markasını bastırıyor, örneğin mouse'ları reddragondan alıyor ki red dragon kaliteli işler yapan bir firmadır. Ben bugün bloody R80 ghost aldım, yorumlar gayet olumluydu, geliştirdiği teknolojiler de gayet başarılı gözüküyor.

  • Arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama masa üzerinden kaldırıp sert bir şekilde koyunca bağlantı kopuyor tekrar otomatik bağlanıyor. 2-3 saniye sürüyor bu durum. Ben mouse u hassasiyeti çok düşük ve geniş alanda kullanmayı severim. Bundan dolayı bazen iş yaparken (daha nadir) kaldırıp koyduğumda kopuyor gıcık bir durum. Arada da oyun oynarken kaptırmışsınız tabi bakıyorsunuz bağlantı kopmuş bekliyorsunuz. Biliyorum oyuncu mouse u değil ama eğer bu bir özellikse nereden kapatabiliriz. Değilse de donanımsal sorun mudur? Nasıl çözebilirim?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.