Şimdi Ara

LOGITECH M185 MOUSE - 19.90 kargo ücretsiz - KLİKSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site güvenilir mi? Bide ürünü kullananlar memnun mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Düştüğümüzde başımıza üşüşen çakalları,ayağa kalktığımızda da görmek isteriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Site güvenilir mi? Bide ürünü kullananlar memnun mu acaba?

http://www.kliksa.com/HtmlIncludes/StaticPages/Yardim.aspx#Hakkimizda

kliksa.com Hakkında

kliksa.com, Sabancı Holding'in iştiraki olan Klik İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kuruldu. Tüketici elektroniği, ofis ürünleri, kitap ve kırtasiye ürünlerini en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla tüketicilerine sunmayı amaçlayan kliksa.com, yüzlerce markanın on binlerce ürününü tüketicileriyle buluşturuyor. Yakın zaman içinde, pek çok farklı kategoriyi de ürün gamına ekleyecek olan kliksa.com'da, her güne özel kampanyalara, 12 aya varan taksit seçenekleri ve en uygun fiyatlar ile ulaşabilirsin.

• bimden aldığımla aynı ürün galiba, çok iyi değil malasef çok performanslı diil ama işinizi görür yinede, logitech in diğer kablolu mouseuda var bende o çok daha iyi algılıyor yüzeyleri
    iyi tarafları piller oldukça iyi gidiyor, altında kırmızı ışık yok
  • kliksa guvenili mi:s her urune 130tl indirim uygulayip (hata yada reklam bilinmiyor) sonra da tum siparisleri catir catir gonderen SA grubunun sitesi. tum urunlerimi zamaninda ve eksiksiz gondermesi ile ben ve bi cok DH uyesinin gonlunde tath kurmus yegane site
  • oylarımız kliksaya
  • yarın alsak yüzde 10 world kart puanından yararlanırız ama kargo bedava olur mu ya da bu fiyata olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 31 Ağustos 2012; 18:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

oylarımız kliksaya

+ 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

yarın alsak yüzde 10 world kart puanından yararlanırız ama kargo bedava olur mu ya da bu fiyata olur mu

%10 world kart için minimum 500tl lik alışveriş gerekli sanırım

http://www.kliksa.com/HtmlIncludes/StaticPages/Kampanya.aspx#WorldKampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 31 Ağustos 2012; 18:23:17 >

yoksa siparişlerinizde aksama olmadıysa o benı bağlamaz ama hayatta bedava verseler yine güvenipte kredi kartımı bu sitede kullanmam....
    Laptop:ASUS K53TK:::TV:LG 42LW5500:::Speaker:Logitech X530:::Phone:Samsung Ch@t 527+Samsung Galaxy S III
    Console:PlayStation SCPH-7502 +PS2 SCPH-50004+PS3 320GB CECH-3004B+XBOX 360 ELİTE 120GB JASPER:::Receiver:GoldMaster HD-1090 PVR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Site güvenilir mi? Bide ürünü kullananlar memnun mu acaba?

kliksadan birkaç alışveriş yaptım.hiç sorun da yaşamadım ama elbet yaşayanlar olmuştur.hiçbir şekilde sorun yaşanmamış yer de yoktur zaten bence:)

PSN ID : relevantname
  • Bu mouse ı hepsiburada.com dan 15 tl kargo ücretsiz aldım içindeki yay çabuk gıcırdıyor ve her tıklamada gıç gıç ediyor eski mousemu kullanıyorum.
  • 130 TL indirimlerle toplam 5 TL'ye mal ettiğim tıraş makinesi ve micro sd hafıza kartını 2. gün göndermesine rağmen 800 TL'lik iPhone 3GS'yi hızlı gönderi 1-3 iş günü demesine rağmen şikayetvar'a ettiğim şikayetle 4. gün çıkış yaptırabildim. Normalde 6. güne sarkacağını söylemişlerdi ama şikayet ettikten sonra şikayet numarasını iletince etekleri tutuştu. Sonra facebook'dan karga diyor biz size şu gün çıkacağını söyledik, sistemsel bir cart curt yaşadık. Hızlı gönderi diyorsun 1-3 gün olmasına rağmen 3. gün bile gönderemiyorsun. 3 güne hızlı gönderi normal sanki. Sonuç olarak 4. gün zorla kargo çıkışı yapıldı.
  • Ben kullanıyorum güzel fare. Tıklarken klik sesi biraz yüksek çıkıyor. 3 ay önce almıştım. Pilini hala değiştirmedim. Çalışıyor.

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

konu yukarı çıkmış ama fiyatta çıkmış ne anladım bundan :)

o fiyata yakın var hızlıalda.
    http://www.hizlial.com/u30.025.1453.0127/logitech-m185-nano-kablosuz-mouse-910-002235
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.