Şimdi Ara

Logitech Jaybird Freedom 2 ve X3 sporcu kulaklıkları Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech Jaybird Freedom 2 ve X3 sporcu kulaklıkları Türkiye’de

    Logitech’in sporcu kulaklığı ürünleriyle öne çıkan alt markası Jarbird’ün iki yeni modeli Türkiye pazarına girdi. Yeni ürünlerden Freedom 2, Turkcellde; Jaybird X3 ise D&R ve Wepublic mağazalarında satışa sunulacak.
     

    Jaybird kulaklıklar, spor aktiviteleri için özel tasarıma ve teknolojilere sahip. Örneğin Freeedom 2’nin kulaklık askılarındaki ayarlanabilir klipsler, kullanım kolaylığı ve konfor sunuyor.

     
    Daha güçlü ses, su geçirmezlik, tere karşı dayanıklılık ve uzun şarj süresi özellikleri ile normal kulaklıklardan ayrılıyor.
     
    Logitech Jaybird Freedom 2 ve X3 sporcu kulaklıkları Türkiye’de


    Jaybird’ün mobil uygulaması MySound ile ses ayarını kişiselleştirebilir ve diğer sporcuların kaydettiği ses ayarlarını uygulayabilirsiniz.

     

    Logitech Jaybird Freedom 2 ve Jaybird X3, 599 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

     







  • kablosuz kulaklıklardan almayı düşündüğümde ilk seçenek olarak değerlendirdim jaybird ü. youtube vlogger lar çok methediyorlar harika diye. sonra bose mi alsam acaba derken QCY QY12 aldım. biliyorum baya radikal bir dönüş oldu :) ama o kadar para vereceğim, kulağımda duracak mı belli değil, tr de satılmıyordu ikisi de varsa bile böyle acayip paralar istiyorlar. bunun pili yeterli 5 saat gidiyor, çok terliyorum ama ter veya su geçirip bozulmadı. suya dayanıklı. mikrofonu falan da var telefon görüşmesi de yapabiliyorum. ayrıca kulağıma da 10 numara oturuyor. manyetik olarak tutunduklarında kapanıyor falan. 10da1 fiyatına aynı işiniz görülsün. bence değerlendirin.. saygılar :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERDARbdrm

    kablosuz kulaklıklardan almayı düşündüğümde ilk seçenek olarak değerlendirdim jaybird ü. youtube vlogger lar çok methediyorlar harika diye. sonra bose mi alsam acaba derken QCY QY12 aldım. biliyorum baya radikal bir dönüş oldu :) ama o kadar para vereceğim, kulağımda duracak mı belli değil, tr de satılmıyordu ikisi de varsa bile böyle acayip paralar istiyorlar. bunun pili yeterli 5 saat gidiyor, çok terliyorum ama ter veya su geçirip bozulmadı. suya dayanıklı. mikrofonu falan da var telefon görüşmesi de yapabiliyorum. ayrıca kulağıma da 10 numara oturuyor. manyetik olarak tutunduklarında kapanıyor falan. 10da1 fiyatına aynı işiniz görülsün. bence değerlendirin.. saygılar :)


    Ben de KZ ZS6 aldım Bluetooth modülüyle birlikte Note 8'in yanına baktım çok methediyorlar 11 Kasım'da yok parasına aldık :D




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.