Şimdi Ara

Logitech g930 bağlanma sorunu yaşıyoruz:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba askerliğim dolayısı ile kulaklıgı kuzene vermiştim o da hengame bitince geri verdi ama kulaklığın alıcısının üstüne oturmuş nasıl bi yanlışlık olduysa artık gel gelelim probleme ki kulaklık ve alıcı bağlanmıyor birbirine. Ikısınınde ışığı yeşil yanıp sönüyor kulaklıktaki sabit aralıklarla yanarken alıcıdakinhızlı hızlı yanıp sönüyor. Ve resetleme tuşuna bastım yine olmadı acaba çözüm ne olabilir, bu arada alıcının içini açtım usb girişi de çekince içinde bulunan 4 tırnaktan ayrılıyor :)) ama itekleyince geri yerne oturuyor. Usb min içindeki 4 tırnak lehimlerinde falan sıkıntı yok. Evde bitane daha g930 var onun alıcısını denedim ona da bağlanmadı yeni alıcı alsak ona da bağlanmaz mı ozaman sorun nerede olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çözüm bulunamadı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://support.logitech.com/tr_tr/home gir buraya kaydını yap sorununu güzelce anlat yardımcı olurlar (bataryası biten g930 kulaklığım için kendilerinden ücreti karşılığında batarya talep ettim adamlar direk g933 ile değiştirdiler) biraz geç dönüyorlar ancak kesinlikle dönüş yapıyorlar.
  • halletiler bunu sağolsunlar. :) tek cevap nokta atış :)
  • Hocam nasıl çöztünüz yazabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellsgate -- 25 Ağustos 2019; 0:58:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurr34

    http://support.logitech.com/tr_tr/home gir buraya kaydını yap sorununu güzelce anlat yardımcı olurlar (bataryası biten g930 kulaklığım için kendilerinden ücreti karşılığında batarya talep ettim adamlar direk g933 ile değiştirdiler) biraz geç dönüyorlar ancak kesinlikle dönüş yapıyorlar.
    bu adımları tek tek yap kardeşim başkaca bir çözümü bulamadık :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.