Şimdi Ara

Logitech G900 Chaos Spectrum Oyuncu Faresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Elimde kutusu hiç açılmamış Logitech G900 Chaos Spectrum kablolu ve kablosuz olarak kullanılabilen profesyonel seviye oyuncu faresi var ve kullanmayacagım için satmak istiyorum. Hepsiburada üzerinden 570 TL fiyat ile satılan bu fareyi 450 TL'den satmayı düşünüyorum. Takas düşünmüyorum.. Teşekkürler






    Profesyonel Sınıfı Kablosuz Fare

    Baskının yüksek olduğu anlarda, kazanmakla kaybetmek arasındaki farkı belirleyen tek şey gecikme süresi olabilir. Söz konusu milyonlar ya da arkadaşlarınız arasında itibar kazanmak olsa da, PC oyuncuları iyi bir oyun deneyimi için G900 Chaos Spectrum’a güvenebilir. 1 milisaniyelik bildirim hızı ve ileri düzeyde optimize edilmiş 2,4 GHz kablosuz bağlantıyla donatılan G900 Chaos Spectrum, rakiplerin kablolu çözümlerinden bile daha iyi performans sergiliyor.

    Gelişmiş Optik Oyun Sensörü

    G900 Chaos Spectrum, piyasanın en iyi oyun sensörü kabul edilen PMW3366 optik sensörden yararlanıyor. PMW3366 sensör, yüksek hassasiyette bile el hareketlerini ekrana büyük doğrulukla yansıtıyor. Her hızda üstün izleme doğruluğuyla tutarlı tepki verme özellikleri sunarken, Delta Zero teknolojisi sayesinde tüm DPI aralığı (200-12.000 DPI) boyunca sıfır hızlanma ve sıfır yumuşatmaya sahip bulunuyor.
    Sıfır Yumuşatma

    G900 Chaos Spectrum’da kullanılan sensör, yüksek hassasiyette bile maksimum yanıt verebilmek için tüm DPI aralığı boyunca sıfır yumuşatmaya veya filtrelemeye sahip bulunuyor. İmleç hareketlerini pürüzsüzleştirmek için sensör verilerinin pek çok döngüsünün kıyaslanması anlamına gelen yumuşatma, mouse işaretleme hareketinin gözle görülür biçimde el hareketlerinin gerisinden gelmesine neden olabilen ve ayarlanamayan veri işleme gecikmesi yaratıyor.


    Çözünürlük

    G900 Chaos Spectrum, 200 – 12.000 DPI’lık olağanüstü yüksek ve geniş çözünürlük aralığıyla, oyun sırasında 5’e kadar DPI ayarına imkân veriyor. Doğruluk ve isabet ölçüsü olduğu yanılgısı yaygın olsa da, DPI aslında hassasiyet veya imleç hızının ölçüsünü ifade ediyor. Yüksek DPI ayarları, Battlefield 4 gibi oyunlarda tank kulelerini daha hızlı çevirmek için yararlıyken, profesyonel FPS oyuncuları, mouse ile isabetli hedefleme ve daha geniş hareketler yapmak amacıyla, genellikle daha düşük DPI ayarlarında (400-800) oynuyor. DPI için ince ayarlar, Logitech Oyun Yazılımları’ndan yapılabiliyor.


    Sıfır Piksel Yuvarlama

    PMW3366 sensörlü G900 Chaos Spectrum, sıfır piksel yuvarlama özelliğine sahip olduğu için, yazılımda bildirilen DPI ile gerçek DPI arasındaki hassasiyet iyileştirilmiş bulunuyor. Oyun mouse’larının çoğunda DPI adımlarındaki yuvarlamaya bağlı olarak, gerçek DPI ile yazılımda bildirilen DPI farklılık gösterebiliyor.


    Delta Zero™ Teknolojisi

    Delta Zero, yüksek doğrulukta imleç kontrolü için optimize edilmiş özel bir sensör teknolojileri ailesi. Bu teknoloji, Logitech G oyun mouse’larının pek çoğunda ve yeni Logitech G900 Chaos Spectrum Oyun Mouse’unda bulunuyor. Özel mercek tasarımı, hassas aydınlatma geometrisi ve gelişmiş resim işleme algoritmaları, sahip olduğu özel teknolojiler arasında yer alıyor. Sonuçta, sıfır mouse ivmesiyle hassas optik izleme elde ediliyor. Logitech G900 Chaos Spectrum Oyuncu Faresi
     Logitech G900 Chaos Spectrum Oyuncu Faresi
     Logitech G900 Chaos Spectrum Oyuncu Faresi

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Piyasayı kırmayalım Kaan bey
  • Kırdım gitti
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Aldım gitti o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANDUIN1 kullanıcısına yanıt
    Hızlı ve güvenli bi alışveriş oldu. çok teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.