Şimdi Ara

Logitech G710+ (Detay İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu bir detay inceleme olucak o yüzden klavyeyi hiç bilmeyenler altaki konuya veya google'a baksınlar. Burda switch türü, bağlantı çeşitleri vs gibi her yerde anlatılan şeyleri anlatmayacağım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69146349/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71385757

    Klavyeyi almak isteyenlere yardımcı olmak amaçlı , genel olarak sorunlarına ve söz verdiği özellikleri ne kadar uyguluyabildiğini keşfettiğim kadar anlatıcam.

    Extra USB: Kendim kullanmadım ama klavyenin üstündeki USB bağlantısını kullanıcaksanız takıcağınız alet usbden çok güç cekiyorsa hem klavyeyi hem de taktığınız aletin güç kaybına uğramasına neden oluyormuş. Örneğin monitörünüzden parlak bir fareniz varsa ve saçma bir sebebten ötürü klavye üzerinden bağlamayı düşünüyorsanız tekrar düşünün.
    Resimleri upload ederken fotoğraf makinesini klavyeden bağladım ve sorunsuz çalıştı.

    Işıklandırma: Işıklandırma ile ilgili 3 büyük ve 1 küçük sorun var.
    1-Özellikle satışa çıkan ilk versiyonlarda(US layout) bir çok kişinin arka ışıklandırması 1 hafta içinde bozuldu. Şu ana kadar bende böyle bir sorun olmadı zaten olursa hemen burayı güncellerim.
    2- Caps-lock,scroll-lock,num-lock ve windows-lock tuşlarının açık veye kapalı olduğunu gösteren ledler ile M tuşlarının ışıklandırması ayarlanamıyor. Eğer klavyeyi bütün ışıklar %100 çalışır şekilde kullanıyorsanız bu bir sorun değil ama benim gibi arka plan ışıklandırmayı %25 gücünde kullanıyorsanız özellikle sağ taraftaki bilgilendirme ledleri çok göz alıyor.
    Altaki 2 resim 100% ile %25 ışıklandırma arasındaki farkı gösteriyor.
     Logitech G710+ (Detay İnceleme) Logitech G710+ (Detay İnceleme)
    3-Sağ taraftaki mute tuşunun ışığı üsteki windows-lock bilgilendirme ledine sızıyor. Aynı şekilde o ledlerden biri yanarsa sağ ve sol tarafına ışık sızması oluyor.
    %100 ışıklandırma ile sırasıyla:Windows-lock Kapalı---Windows-Lock Açık---Windows-Lock Kapalı,Caps-Lock açık
     Logitech G710+ (Detay İnceleme) Logitech G710+ (Detay İnceleme) Logitech G710+ (Detay İnceleme)
    4-Ufak bir sorun olarak tuşlar sadece yukarıdan aydınlatmalı. 2 satır baskısı olan tuşların alt tarafları daha sönük duruyor. Bu sorun çoğu arkadan aydınlatmalı klavye için geçerlidir.
    %25 ışıklandırma ile consol tuşu:
     Logitech G710+ (Detay İnceleme)

    26kro ve Anti-ghosting
    1-BURDA yaptığım teste göre g710 gerçekten 26 tus basımını algılıyor. Fakat 6 tuşa bastıktan sonra yedinci tuşa basarsak hem 6. tuşu hem 7. tuşu sırasıyla basıyor.
    6 tuş Örn:
    asdfghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    qwertttttttttttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    zxcvbbbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    7 tuş Örn:
    asdfghhhhhhhhhhhhhhhhhhhjhhhhhhhhhhhhhhhhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
    qwertyuyyyyyyyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyuyu
    zxcvbnmnnnnnnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmnmn

    2-Anti-Ghostingi sol ve sağ shifte aynı anda basarken cümle yazarak denedim.

    Örn1 "The quick brown fox jumps over the lazy dog":
    THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG

    Örn2 "Şilide dağdan çıkan öküz ":
    ŞİLEDE DAĞDAN ÇIKAN ÖKÜZ

    Daha iyi bir anti-ghosting testiniz varsa isteyin o testlerden de geçireyim.

    Ayaklar: Bence gayet kaliteli ayakları var. Klavyeyi yükseltip kullanıyorum ne yazik ki kaldıran parcaların altı sert plastik ama buna rağmen klavye 2 ayakla bile kolay kolay kaymıyor.

    Multi-Medya Tuşları Bu tuşları pek kullanmıyorum(ok tuşları ve space zaten onların yaptığı işi yapıyor) ama mute tuşu ve ses ayarlama yeri gerçekten kullanışlı burda ki tek eksik ses ayarlama tuşu için bir "senstivity" ayarı yok. %100 sesten %0 a geçmek için 5-8 kez çevirmeniz gerekiyor. Ayrıca sesi burdan ayarlarken sesin kaçta olduğunu göremiyorsunuz. Benim için bu iki ufak detayda sorun olmadı. Tam tersine sesi her ayarladığımda ekranda çıkan bir overlay olmadığı için memnunum. Sesi klavyeden ayarlamam gerekirse zaten ince ayar yapıyorum dolayısı ile o tekerleği 1 tur bile döndürmeme gerek kalmıyor.
    Not: Multimedia tuşları ses ayarlarıda dahil olmak üzere yazılım kaynaklı olarak bazı yerlerde çalışmıyor.

    Logitech Gaming Software(LGS):
    Logitech SetPoint(SP) programından LGS'ye geçiş yaptı. Burda çok önemli bir sorun var. Eğer G9 gibi bir logitech oyun faresi kullanıyorsanız LGS 8.40, SP'yi iptal edip bütün fare ayarlarını kendi üstüne geçiriyor. LGS'yi SP ile karşılaştırırsanız berbat ötesi bir program özelliklede kullandığım g9 için. Ben bu sorunu LGS 8.35 kurarak aştım. Fakat LGS'nin yeni sürümlerinde bu sorunu gidermezlerse faremi değiştirine kadar LGS 8.35 kullanmak zorunda kalıcağım.

    Eğer buna benzer bir çakışma probleminiz yoksa bile LGS macro tuşlarını çalıştırmak haricinde bir işe yaramıyor.

    Macro Tuşları
    İlk defa macro tuşları olan bir klavye kullanıyorum , alışmakta problem yaşadım. Çoğu kez esc yerine G1, ctrl yerine G6 ya, A tuşu yerine Caps_Lock'a bastım. Macro tuşlarının uzak olması bence güzel fakat elinizi wasd bloğundan kaldırmadan macro tuşlarına basmanız gerekiyorsa en fazla 2-3 macro tuşunu kullabilrisiniz. Örnek olarak araba yarışı oynuyorsunuz gaza basıp sağa dönerken G1 macrosuna basmanız gerekirse sıkıntı yaşarsınız. G3 ve G4 e basmakta pek sıkıntı yok.
    NOT:Macro kısmı tamamen benim kişisel görüşlerimi ve ufacık ellerimi içerir

    Ses ve Tuşlar Klavyede kullanılan O-ringler sesi azaltsada basma hissini biraz değiştiriyor. O-ringi çıkarıp kullandığımda ses seviyesinde bariz artış oluyor ama bence basma hisside bir o kadar güzel. Fakat burda bizi gene bir sorun karşılıyor. Nedendir bilinmez Logitech minacık plastik parçalarını bizden esirgemiş ve hiçbir Stabilzerda o-ring yok dolayısı ile Space,BackSpace,Enter ve Shift gibi tuşların sesi diğer tuşlardan farklı ve yüksek çıkıyor.


    Boyutlar
    MAX:52-53 santim genişlik,22 santim uzunluk(Bileklikle), 5 cm yükseklik(Yükseltici ayaklarla, tuş dahil)
    Hem sağda hem solda mousepadinizi 2 cm kadar klavyenin altına itebiliyorsunuz.

    Kirlenme
    Resimleri çekerken farkettim klavyenin dış yüzeyi genel olarak kiri saklıyor. Fakat tuşların altı aydınlatmadan ötürü tam tersine kiri ve tozu yüzünüze çarpıyor.


    Bunların haricinde her türlü sorunuzu cevaplamaya çalışırım yeter ki cevabı her yerde anlatılan sorulardan olmasın.

    Extra linkler:
    The Mechanical Keyboard Guide
    Macroların ordaki turuncu parçayı siyah yapma ve klavyenin içi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 12 Haziran 2013; 0:48:27 >



  • Öncelikle yaptığın testler ve incelemen güzel.Bir kaç resim eklemeni tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    Öncelikle yaptığın testler ve incelemen güzel.Bir kaç resim eklemeni tavsiye ederim.


    Işıklandırma ile ilgili resimler gerçekten gerekiyordu bende ekledim ama onun haricinde klavyenin sağını solunu göstermeyeceğim. Fotoğraf kalitesi nasıldır bilmiyorum ancak bu kadar iyi çekebildim.

    Amatörcede olsa detaylı incelemeye çalıştım , gelen istekler doğrultusunda diğer incelemeleride yaparım.
  • Işıklandırması iyi duruyor klavyenin.Sanırım sadece beyaz,resimden görünen o.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    Işıklandırması iyi duruyor klavyenin.Sanırım sadece beyaz,resimden görünen o.

    Yeşil,mavi,kırmızı,sarı,turuncu varken gidip beyaz kullanmışlar Şeytan git razer blackwidow al diyor o mavi ledleri yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mandira10

    quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle Claw

    Işıklandırması iyi duruyor klavyenin.Sanırım sadece beyaz,resimden görünen o.

    Yeşil,mavi,kırmızı,sarı,turuncu varken gidip beyaz kullanmışlar Şeytan git razer blackwidow al diyor o mavi ledleri yok mu

    Bence beyaz ışıklandırma çok daha güzel olmuş. İlk basta bende senin gibi düşünüyordum ama klavye çok doğal duruyor beyaz ışıkla.
  • Bende dün aldım bu klavyeyi kalite problemleri nedeniyle blackwidow dan vazgeçtim 2013 modelide birtürlü gelemedi gelsede g710 dan sonra almazdım zaten. Daha önceden g15v2 kullanıyordum. Öncelikle ekran kadar gereksiz birşeyde yok onu söyliyim. Herneyse klavye çok kaliteli geldi bana g15 gibi ozamanın en üst modeline göre kablolar ciddi (abartı derecede) kalınlaşmış, içeri çelik levha konmuş swichler direk levyaha bağlanmış klavye baya ağır ve kaliteli hissettiriyor. Ayrıca gayet sessiz. Elbette ses var ama normal bir klavyeden çokda farklı değil. Mekanik klavye hissi ise baya garip ve hoş. Swich olarak en ideal swichler g710 da kullanılan brown swichler. Blackwidow dakiler aşırı sesli , tam oyuncu tipi denen kırmızı ve siyahlarsa hissiz kalıyor.

    Klavyede en büyük eksik girmiyor'unda bahsettiği gibi numlock-capslock ışıklarının insanın gözünü oyması. Nasıl böyle birşeyi gözden kaçırmışlar anlamıyorum. Ayrıca klavye ayaklarının altının plastik olmaması çok ilginç. Sanırım g15 dede böyleydi hatırlayamadım. Kayma gibi bir sorun olmuyor.

    Klavyenin yanınada razer ourobors aldım. İlk razerim ve şunu söyleyebilirimki logitech daha kaliteli işler yapiyor. (malzemede sıkıntı yok ama synapse programının tonla bugu var ). Mausları bukadar iyiyken bile bu sorunlar varsa klavyesine okadar laf ediliyor artık gerisini siz düşünün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    Bende dün aldım bu klavyeyi kalite problemleri nedeniyle blackwidow dan vazgeçtim 2013 modelide birtürlü gelemedi gelsede g710 dan sonra almazdım zaten. Daha önceden g15v2 kullanıyordum. Öncelikle ekran kadar gereksiz birşeyde yok onu söyliyim. Herneyse klavye çok kaliteli geldi bana g15 gibi ozamanın en üst modeline göre kablolar ciddi (abartı derecede) kalınlaşmış, içeri çelik levha konmuş swichler direk levyaha bağlanmış klavye baya ağır ve kaliteli hissettiriyor. Ayrıca gayet sessiz. Elbette ses var ama normal bir klavyeden çokda farklı değil. Mekanik klavye hissi ise baya garip ve hoş. Swich olarak en ideal swichler g710 da kullanılan brown swichler. Blackwidow dakiler aşırı sesli , tam oyuncu tipi denen kırmızı ve siyahlarsa hissiz kalıyor.

    Klavyede en büyük eksik girmiyor'unda bahsettiği gibi numlock-capslock ışıklarının insanın gözünü oyması. Nasıl böyle birşeyi gözden kaçırmışlar anlamıyorum. Ayrıca klavye ayaklarının altının plastik olmaması çok ilginç. Sanırım g15 dede böyleydi hatırlayamadım. Kayma gibi bir sorun olmuyor.

    Klavyenin yanınada razer ourobors aldım. İlk razerim ve şunu söyleyebilirimki logitech daha kaliteli işler yapiyor. (malzemede sıkıntı yok ama synapse programının tonla bugu var ). Mausları bukadar iyiyken bile bu sorunlar varsa klavyesine okadar laf ediliyor artık gerisini siz düşünün.


    konuyla alakasiz oluyor da synapse ile ilgili nasil bir bug yasadiniz ki? ben epeydir razer urunleri kullanan birisi olarak pek bug yasamadim. ouboros ise kesinlikle verilen paraya degmeyecek bir mouse bence. -razerin bir cok pahalli urunu icin aynisi soylenebilir zaten.-
  • Alıcam bu klavyeyi muhtemelen,macroların orayı siyah yaparken ne boya kullanmış bu eleman?

    http://www.overclock.net/t/1316586/logitech-g710-disassembly-and-modification-56k-warning

    Ayrıca bildiğin vidalarından açıyor muyuz klavyeyi? Elimde dağılır diye korkarım ben valla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    Bende dün aldım bu klavyeyi kalite problemleri nedeniyle blackwidow dan vazgeçtim 2013 modelide birtürlü gelemedi gelsede g710 dan sonra almazdım zaten. Daha önceden g15v2 kullanıyordum. Öncelikle ekran kadar gereksiz birşeyde yok onu söyliyim. Herneyse klavye çok kaliteli geldi bana g15 gibi ozamanın en üst modeline göre kablolar ciddi (abartı derecede) kalınlaşmış, içeri çelik levha konmuş swichler direk levyaha bağlanmış klavye baya ağır ve kaliteli hissettiriyor. Ayrıca gayet sessiz. Elbette ses var ama normal bir klavyeden çokda farklı değil. Mekanik klavye hissi ise baya garip ve hoş. Swich olarak en ideal swichler g710 da kullanılan brown swichler. Blackwidow dakiler aşırı sesli , tam oyuncu tipi denen kırmızı ve siyahlarsa hissiz kalıyor.

    Klavyede en büyük eksik girmiyor'unda bahsettiği gibi numlock-capslock ışıklarının insanın gözünü oyması. Nasıl böyle birşeyi gözden kaçırmışlar anlamıyorum. Ayrıca klavye ayaklarının altının plastik olmaması çok ilginç. Sanırım g15 dede böyleydi hatırlayamadım. Kayma gibi bir sorun olmuyor.

    Klavyenin yanınada razer ourobors aldım. İlk razerim ve şunu söyleyebilirimki logitech daha kaliteli işler yapiyor. (malzemede sıkıntı yok ama synapse programının tonla bugu var ). Mausları bukadar iyiyken bile bu sorunlar varsa klavyesine okadar laf ediliyor artık gerisini siz düşünün.


    konuyla alakasiz oluyor da synapse ile ilgili nasil bir bug yasadiniz ki? ben epeydir razer urunleri kullanan birisi olarak pek bug yasamadim. ouboros ise kesinlikle verilen paraya degmeyecek bir mouse bence. -razerin bir cok pahalli urunu icin aynisi soylenebilir zaten.-

    surface calibration yapinca mausu hareket ettirirseniz ledler kısılıp çoğalıyor titreme gibi. ahşapta böyle sorun yok pad de yanıp sönüyor. Aynıca calibrationda kesilmeler atlamalar oluyor kapatınca sorun yok.

    Maus uyku moduna geçiyor kullanmayınca (mesela su almaya gittin) uyanınca aşagı yukarı normal gidiyor sağa sola yavaş gidiyor x-y ekseni dpi ayarı farklı gibi ama öyle seçili bile değil.synapse ı açmak gerekiyor arka planda açık ama nedense öne alınca düzeliyor yada düzelmezse ordan dpi i değiştirmek gerek maustan değiştirmek işe yaramıyor. Aynı şey mausu kapatıp açıncada oluyor

    surface calibration açıkken ışık seviyesini ayarlayamiyorsunuz ya kapalı ya açık. zaten açıkkende kafasına göre takılıyor.

    pil seviyesi yanlış gösteriyor bi bakıyorum %0 10 dakka sonra %17 olmuş 5 saat kullanıuyorum %2 ye düşmüş sonra yine %0 ama hala çalışmaya devam ediyor.

    400 lirayı hiçbir maus haketmiyor ancak pinky ve thum rest denen baş parmak- serçe parmak yeri olmayan mausları kullanamıyorum. 4 yil ss world of warcraft mausu kullandım ordan kaptım o alışkanlığı. Cyborg rat 7 alıcaktım kablosuz gereksiz diye ancak çok dandikmiş alanların hep bozulmuş geriye bitek ourobos kalmıştı. (steelseries çok dandik malzemeyle kaplandığı için tekrar düşünmedim)

    program synapse 2. Yenimi çıktı 2 si bilmiyorum ama 2013 modellerde sorun yaşayan çok kişi var mamba vs aynı. Heralde çözerler zamanla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 13 Haziran 2013; 22:34:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    Bende dün aldım bu klavyeyi kalite problemleri nedeniyle blackwidow dan vazgeçtim 2013 modelide birtürlü gelemedi gelsede g710 dan sonra almazdım zaten. Daha önceden g15v2 kullanıyordum. Öncelikle ekran kadar gereksiz birşeyde yok onu söyliyim. Herneyse klavye çok kaliteli geldi bana g15 gibi ozamanın en üst modeline göre kablolar ciddi (abartı derecede) kalınlaşmış, içeri çelik levha konmuş swichler direk levyaha bağlanmış klavye baya ağır ve kaliteli hissettiriyor. Ayrıca gayet sessiz. Elbette ses var ama normal bir klavyeden çokda farklı değil. Mekanik klavye hissi ise baya garip ve hoş. Swich olarak en ideal swichler g710 da kullanılan brown swichler. Blackwidow dakiler aşırı sesli , tam oyuncu tipi denen kırmızı ve siyahlarsa hissiz kalıyor.

    Klavyede en büyük eksik girmiyor'unda bahsettiği gibi numlock-capslock ışıklarının insanın gözünü oyması. Nasıl böyle birşeyi gözden kaçırmışlar anlamıyorum. Ayrıca klavye ayaklarının altının plastik olmaması çok ilginç. Sanırım g15 dede böyleydi hatırlayamadım. Kayma gibi bir sorun olmuyor.

    Klavyenin yanınada razer ourobors aldım. İlk razerim ve şunu söyleyebilirimki logitech daha kaliteli işler yapiyor. (malzemede sıkıntı yok ama synapse programının tonla bugu var ). Mausları bukadar iyiyken bile bu sorunlar varsa klavyesine okadar laf ediliyor artık gerisini siz düşünün.


    konuyla alakasiz oluyor da synapse ile ilgili nasil bir bug yasadiniz ki? ben epeydir razer urunleri kullanan birisi olarak pek bug yasamadim. ouboros ise kesinlikle verilen paraya degmeyecek bir mouse bence. -razerin bir cok pahalli urunu icin aynisi soylenebilir zaten.-

    surface calibration yapinca mausu hareket ettirirseniz ledler kısılıp çoğalıyor titreme gibi. ahşapta böyle sorun yok pad de yanıp sönüyor. Aynıca calibrationda kesilmeler atlamalar oluyor kapatınca sorun yok.

    Maus uyku moduna geçiyor kullanmayınca (mesela su almaya gittin) uyanınca aşagı yukarı normal gidiyor sağa sola yavaş gidiyor x-y ekseni dpi ayarı farklı gibi ama öyle seçili bile değil.synapse ı açmak gerekiyor arka planda açık ama nedense öne alınca düzeliyor yada düzelmezse ordan dpi i değiştirmek gerek maustan değiştirmek işe yaramıyor. Aynı şey mausu kapatıp açıncada oluyor

    surface calibration açıkken ışık seviyesini ayarlayamiyorsunuz ya kapalı ya açık. zaten açıkkende kafasına göre takılıyor.

    pil seviyesi yanlış gösteriyor bi bakıyorum %0 10 dakka sonra %17 olmuş 5 saat kullanıuyorum %2 ye düşmüş sonra yine %0 ama hala çalışmaya devam ediyor.

    400 lirayı hiçbir maus haketmiyor ancak pinky ve thum rest denen baş parmak- serçe parmak yeri olmayan mausları kullanamıyorum. 4 yil ss world of warcraft mausu kullandım ordan kaptım o alışkanlığı. Cyborg rat 7 alıcaktım kablosuz gereksiz diye ancak çok dandikmiş alanların hep bozulmuş geriye bitek ourobos kalmıştı. (steelseries çok dandik malzemeyle kaplandığı için tekrar düşünmedim)

    program synapse 2. Yenimi çıktı 2 si bilmiyorum ama 2013 modellerde sorun yaşayan çok kişi var mamba vs aynı. Heralde çözerler zamanla.

    Sorunlarınız gerçekten ilginçmiş, her şeyden çok driver/software sorunu gibi duruyor. Benim yaşadığım tek sorun, Synapse'ın ara ara seçtiğim mouse mat'i unutması oldu. Tabi bu bir bahane olamaz, umarım yakın zamanda düzeltirler.

    Eğer ki olur da satıp yeni mouse alma yoluna gitmeyi düşünürseniz ve kablolu olması sorun olmazsa Func bakın derim. Baya hoş duruyor yeni mouseları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaRKeRs

    Alıcam bu klavyeyi muhtemelen,macroların orayı siyah yaparken ne boya kullanmış bu eleman?

    http://www.overclock.net/t/1316586/logitech-g710-disassembly-and-modification-56k-warning

    Ayrıca bildiğin vidalarından açıyor muyuz klavyeyi? Elimde dağılır diye korkarım ben valla

    Klavyeyi acarsan garantisi gider biliyorsundur umarım. Daha önce en basit klavyeleri bile acmamış olanlar zaten uzak dursun bu işten.

    Bence hiç gerek yok orayı siyah yapmaya , gayet güzel duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: girmiyor

    quote:

    Orijinalden alıntı: MaRKeRs

    Alıcam bu klavyeyi muhtemelen,macroların orayı siyah yaparken ne boya kullanmış bu eleman?

    http://www.overclock.net/t/1316586/logitech-g710-disassembly-and-modification-56k-warning

    Ayrıca bildiğin vidalarından açıyor muyuz klavyeyi? Elimde dağılır diye korkarım ben valla

    Klavyeyi acarsan garantisi gider biliyorsundur umarım. Daha önce en basit klavyeleri bile acmamış olanlar zaten uzak dursun bu işten.

    Bence hiç gerek yok orayı siyah yapmaya , gayet güzel duruyor.

    Garantisinin gitmesi riskini alırım,ayrıca sağ üstteki caps lock ışıkları çok yanıyormuş oraya alttan bir parça kağıt yada bant tutturup ışığını kısmam lazım o yüzden açmak şart oldu

    Alternatifim blackwidow ultimate 2013 stealth idi oda stealth tr gelmiyormuş o yüzden g710+ olacak
  • Öncelikle çok güzel bir detay inceleme olmuş. Bende klavyeyi beğendim fakat bende macro tuşları çalışmıyor, ayrıca lgs'de klavyeyi algılamadı. Varmı başka sorun yaşayan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginmanap

    Öncelikle çok güzel bir detay inceleme olmuş. Bende klavyeyi beğendim fakat bende macro tuşları çalışmıyor, ayrıca lgs'de klavyeyi algılamadı. Varmı başka sorun yaşayan?

    Başka usb slotuna taktım çalıştı
  • Klavye dün elime ulaştı arkadaşlar.

    Brown switchler çok iyi, hafif clicky ve tactile, ne hissiz, ne de baş ağrıtacak derecede clicky.

    Işıklarını beğendim. 5 farklı ışık ayarı var.

    MR tuşu, program ile uğraşacak vaktiniz olmadığında iyi iş görüyor.

    Sadece oyun oynarken ara sıra, basacağım tuşun bir solundaki tuşa basıyorum, G tuşlarının yeri nedeni ile. Sanırım alışırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustiua

    http://www.hepsiburada.com/liste/logitech-g710-mechanical-gaming-tr-klavye-920-004540/productDetails.aspx?productId=bd302587&categoryId=51&SKU=BD302587&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd302587%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dg710%255cu0020%26fh_refview%3dsearch

    şu an en iyi fiyat burada galiba 50tl bonusum var onlarıda kullanarak 183'e alabilirim bonus kullanılıyordu galiba hb'de. Gameekstra'da 199 tl görmüştüm ama hemen 260 çıkmış bugün son günüydü belkide indirimin

    Valla 230 liraya düzgün kargolayıp gönderiyorlarsa kaçırılmayacak fırsat. Hemde dolar bu kadar yükselmişken
  • Bu klavye müthiş ya Vatan Bilgisayar'da deneme fırsatı buldum tuşlara basınca zevk alıyorsunuz resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barixbey

    Bu klavye müthiş ya Vatan Bilgisayar'da deneme fırsatı buldum tuşlara basınca zevk alıyorsunuz resmen

    Valla 200 tlye satıldığını bilsem arkadaşlara tavsiye ederdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.