Şimdi Ara

Logitech G332 Gaming Kulaklik 299Tl GG Mediamarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Zamanında amazondan 150 tlye g930 almaya çalışırdık. 40 liraya f710lar alırdık. Hatta kargo parasını müşteri temsilcisi ile konuşup beleşe getirirdik. Piyasa evlere şenlik oldu kur yüzünden. İnşallah düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derbeder.53

    Zamanında amazondan 150 tlye g930 almaya çalışırdık. 40 liraya f710lar alırdık. Hatta kargo parasını müşteri temsilcisi ile konuşup beleşe getirirdik. Piyasa evlere şenlik oldu kur yüzünden. İnşallah düzelir.
    Düzeleceğini falan sanmıyorum. İthal ürün bunlar, Türkiye'de üretilmiyor. Dolar kuru, gümrük vergisi, KDV vesaire fiyatlar gayet normal bu piyasada.
  • Haklısın usta, ama ben bu piyasaya alışamadım bir türlü. 10 k ya pc mi toplanır, alışmak istemiyorum bu piyasaya Kurun düşmesi tek temennim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb ve 7.1 olsaymış tadından yenmezmiş
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Eski versiyonu turuncu renkli olani kardeşimde var. Bu fiyata çok iyi. Logitech 7.1 olan modeli 500 civsrini buluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu kulaklıkların kablulusu mu iyi olur blutut olanı mı hiç bir bilgim yok bu konularda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5mm jack var bu üründe.


    Şimdi bu 3.5mm jack ile usb olması arasındaki fark nedir tam olarak? Hangisi daha iyi ses deneyimi sunar benzer ürünler arasında ya da bir fark var mıdır?

    Ekleme: Anakart üzerinde harici ses kartı varsa 3.5mm olanı almak daha mantıklıymış galiba. Diğer türlü usb olanda dahili ses kartı mevcut ve onboard ses kartından daha iyi olabilir fiyat segmentine göre diye bir şey okudum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 21 Haziran 2020; 14:58:32 >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Sonradan da usb ses karti alabilirsiniz. İçinden cikanlar genellikle 7.1 için oluyor. 3.5mm sesi begenmezseniz usb ses kartı alin ben öyle yaptim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler.
  • Usb ile 3.5mm arasında fark olacağını düşünmüyorum. Usb çıkışlı kulaklıkların genelinde ses kartı oluyor ve bu ses kartları sesi güzelleştirmesi için koyulmuyor. Büyük ihtimal 3.5mm çıkışın gücü yetmediğinden ses kartı koyuyolardır ve usb ile çıkış veriyolardır. Güç olayına gelirsek, gücü fazla tüketen her kulaklık iyi diye bir şey yoktur. Müzik tasarımı için kullanılan profesyonel kulaklıklar hep 3.5mm uca sahiptir, yanında 6.3mm ye dönüştürücü koyarlar. Ses kartlarına gelecek olursak, ses kartları sesi güzelleştirmez, ses kartlarının kullanım amacı tamamen farklıdır. Bu kulaklığı tasarlayan mühendisler 3.5mm ucu yeterli görmüşlerdir. Bana sorarsan 3.5mm çıkışa sahip olan bir kulaklık, usb ye göre daha avantajlıdır çünkü 3.5mm çıkışı olan tüm cihazlarda kullanabilirsin.
  • derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    20-30 tane alan vardı eskiler hatırlar üst üste dizmişti arkadaş.
    zamanında razer kraken chroma 7.1 150tl g930 150tl bir de g303 almıştım o da 150-200 falandı ah ulan eski türkiye
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Hatırlanmaz mı 2 yıl boyunca sahibinden de kulaklık yazınca ilk yüzlerce g930 çıkardı karşımıza. 450 grlık tobleronları 5 tlden alıp kule yapardık. Artık sıcak fırsatlarda bile stres atıp güzel fırsatlar bulamıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    Usb ile 3.5mm arasında fark olacağını düşünmüyorum. Usb çıkışlı kulaklıkların genelinde ses kartı oluyor ve bu ses kartları sesi güzelleştirmesi için koyulmuyor. Büyük ihtimal 3.5mm çıkışın gücü yetmediğinden ses kartı koyuyolardır ve usb ile çıkış veriyolardır. Güç olayına gelirsek, gücü fazla tüketen her kulaklık iyi diye bir şey yoktur. Müzik tasarımı için kullanılan profesyonel kulaklıklar hep 3.5mm uca sahiptir, yanında 6.3mm ye dönüştürücü koyarlar. Ses kartlarına gelecek olursak, ses kartları sesi güzelleştirmez, ses kartlarının kullanım amacı tamamen farklıdır. Bu kulaklığı tasarlayan mühendisler 3.5mm ucu yeterli görmüşlerdir. Bana sorarsan 3.5mm çıkışa sahip olan bir kulaklık, usb ye göre daha avantajlıdır çünkü 3.5mm çıkışı olan tüm cihazlarda kullanabilirsin.
    Hocam neler diyosunuz? Tahminden öteye gitmemiş birçok cümleyle 3,5mm ile usb karşılaştırması yapmak olmamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burbarian

    Hocam neler diyosunuz? Tahminden öteye gitmemiş birçok cümleyle 3,5mm ile usb karşılaştırması yapmak olmamış.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben kulaklık üreticisi değilim. Oyuncu kulaklığı diye tabir edilen kulaklıklara driver için USB koyabilirler yukarda saydiklarimda olabilir. Evet bunlar tahmin ama bir kulaklikta USB çıkışı olması sesi daha kaliteli yapmaz. Asıl söylemek istediğim şey bu. Senin bilgin varsa söyle bilgilenelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok vaktim yok ama hızlıca birşeyler yazayım. Usb ses kartları sesi sanal surround yapmak için eklenir. Bas, tiz mid dengesini oyunlara göre ayarlarlar.
    Bir diğer konu giriş gücü yüksek kulaklıklar genelde iyidir. Amfiden gelen güçlü sesi bozulmadan verebilir(giriş gücü düşüklere kıyasla) ve genellde müzik için üretilen stüdyo kulaklıklarıdır.

    Usb ses kartları sesi doğallığından uzaklaştırırken kaliteli harici ses kartları sesi en doğal haliyle vermeye çalışır.

    İlk çıkan usb kartlı razer barracuda ve taklidi olan playvision usb den sadece elektrik alıyor ve 3,5 jaklarıyla bağlanıyordu. Şimdikiler gibi değildi. Telefon şarjı gibi adaptöre bağlayıp kullanılabiliyordu. İncelemesini 10 yıldan eski bir zamanda yapmıştım donanımhaberde.

    Aklınıza takılanları yazın, vaktim oldukça cevaplamaya çalışırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu kulaklıklarında ses kartı surround içinse bunda haklı olabilirsin çünkü o konuda bilgim yok. Giriş gücü yüksek her kulaklık iyi diye bir şeyde yok. 1970-80 lerde bu görüş doğruydu. Çünkü o zamanki teknoloji açısından iyi ses alabilmek için yüksek ohm ve bu ohm derecesini besleyebilmek için kalın kablolar kullanırlardı. Misal DT 770 in hala kalin kabloyla devam etmesi gibi. Artık teknoloji geliştiği için 250 ohm olan bir kulaklığı 40-50 ohm bir kulaklikla aynı seviyelerde ses kalitesi alınabiliyor. Tabi her kulakligin kendine özgü bir karakteri olduğu için tercihler değişebiliyor. Pahalı kulaklıklar misal hd-800 ohm derecesi yüksek seside denilen göre kaliteli ama fiyatida o ölçüde. Yukarıdaki dediklerim fiyat konusunda eş deger ürünler üzerinden. Yazılımlarla bile kulaklıkların karakteri değiştirilebiliyor örnek sonarworks. Ses kartlarına gelecek olursak ses kartları sesi güzelleştirmez müzik üretimi için tasarlananlardan bahsediyorum. 40 ohm bir kulaklığı telefonda ve ses kartında dinlersen fark tabiki olacaktir ama 32 ohm bir kulaklikla nerde dinlersen dinle aynı sesi alırsın. Çünkü ses kartlarının sesi güzelleştirme özelliği yoktur üretim amaçları farklıdır 40 ohm civarında ohm üretirler o nedenle fark yaşayabilirsin. Seste en önemli şey kulaklik ve monitördür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ohm üretme terimini ilk kez duyduktan sonra size bir şey anlatmama gerek kalmadı. Hangi kaynaktan bilgi ediniyorsanız başka kaynaklara yönelmenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burbarian

    Ohm üretme terimini ilk kez duyduktan sonra size bir şey anlatmama gerek kalmadı. Hangi kaynaktan bilgi ediniyorsanız başka kaynaklara yönelmenizi tavsiye ederim.
    O kadar yazıdan bir yazım hatasını alıp burdan vurmaya çalışmak ne kadar doğru. Bu yazıyı arabayla yoldayken yazdım. Bilgisayar başında olsam inan daha detaylı yazardım. Yanlış bulduğun şeyler varsa söyle cevaplayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0fx

    O kadar yazıdan bir yazım hatasını alıp burdan vurmaya çalışmak ne kadar doğru. Bu yazıyı arabayla yoldayken yazdım. Bilgisayar başında olsam inan daha detaylı yazardım. Yanlış bulduğun şeyler varsa söyle cevaplayım.

    Alıntıları Göster
    Yok hocam benim bilgim bana, sizinki size kalsın. Konunun yeri de burası değil zaten. Sıcak fırsatları boş yere meşgul etmeyelim. İyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.