Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
77
Favori
163.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Geçmiş olsun :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler G29 G920 kullananlar özellikle cevaplarsa sevinirim.. Assetto Corsada direksiyonun FFB oranlarını hangi programda hangi seviyede tutuyorsunuz.. Yani LGS'de yüzde kaçta, assetto Corsada oyun ayarlarında yüzde kaçta, oyundayken araç içinde yüzde kaçta gibi.. Oyun ayarlarinda fren seviyeniz hangi seviyede kullaniyosunuz..

    Ek olarak sürüş zevki güzel mod tavsiyeniz var mi.. Assetto Corsayi tekrar kuracağım ama zamanında kaliteli mod bulamadığım ve indiremedigim için baydın oyunuda sildim mecburen.. Güzel pist güzel araç tavsiyeniz varsa yazın lütfen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 13 Kasım 2019; 12:32:8 >
  • Merhaba Arkadaşlar

    G29 yeni aldım Pc de kullanıyorum. Merkezde 1-2 cm bosluk var. tam %100 de yuz degıl bosluk. Fişten cıkartınca olan gıbı degıl ama 1 cm sola gıdınce tam sertlesıyor sag ıcınde aynısı gecerlı. Daha once GT kullanıyordum ondada benzer durum vardı. Bu normal mı ?
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Normal. Zamanında araştırmıştım ben de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Maalesef kayışlı olmadığı için ffb etkisi dediğiniz boşluklardan sonra etki edebiliyor. Fakat oyun içine komut gönderiminde bir boşluk yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasapovski

    Normal. Zamanında araştırmıştım ben de.
    Tesekkur ederım cevap ıcın rahatladım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanerq

    Maalesef kayışlı olmadığı için ffb etkisi dediğiniz boşluklardan sonra etki edebiliyor. Fakat oyun içine komut gönderiminde bir boşluk yok.
    Tesekkur ederım
  • ilgilenen olursa çok az kullanılmış kutulu g29 ve shifter satıyorum pm atabilirsiniz
  • Arkadaşlar merhabalar.

    G29 direksiyon seti euro truck 2 başlayınca sertlik falan kalmıyor oyunu kapatınca eski haline dönüyor. Yada ps4 e takıyorum orada bir sorun yok normal kendi sertliğini de oynuyorum. Euro truck da 1 senedir oynuyorum sıkıntı yokken birden böyle birşey oldu sorunu bulamadım. Logitech ayarlarından, oyun ayarlarından deniyorum ama hiç düzelmiyor.

    Bilgisi olan veya yardımcı olacak biri varsa çok mutlu olurum.
    Şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba logitech g29 sahibiyim fakat dreksiyon aşırı sert hiçbir oyunda kullanamıyorum logitech kendi yazılımından %10 seçip tamamı tıklıyorum fakat değişen bir şeey olmuyor ilgi alaka gösteren herkese teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertug34

    Merhaba logitech g29 sahibiyim fakat dreksiyon aşırı sert hiçbir oyunda kullanamıyorum logitech kendi yazılımından %10 seçip tamamı tıklıyorum fakat değişen bir şeey olmuyor ilgi alaka gösteren herkese teşekkürler.
    Merhaba,

    %10 olarak değiştirdiğin değer sertlik ayarı değil, oyundan bağımsız merkezleme kuvveti. Ben her zaman onu kapalı tutuyorum.

    FFB ayarlarını oyun içinden yapman gerekiyor.

    Önemli olarak Logitech Game Software'de bir hata var, Pc'yi her açtığında yazılımdan farklı bir profile sağ tıklayıp kalıcı olarak ayarla daha sonra tekrar kullanacağın profile tıklayarak kalıcı olarak ayarla demen gerekiyor. Yoksa sürekli ilk profildeki ayarları seçiyor.
  • tanerq kullanıcısına yanıt
    yazılımı sildim en son versiyonu tekrar yükledim dedğiniz gibi başka profil de açtım yine olmadı spintires mudrunner da aynı ets 2 de aynı bir türlü olmuyor dreksiyon çok sert simülasyontürk te adam direkt tamam tıklayınca kullanmaya başlıyordu yinede cevabınız için teşekkürler.
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    regedit ten nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz dreksiyonum aşırı derecede sert bir türlü yumuşatamadım.
  • Merhaba, g29 aldım fakat forza horizon 4 için ayarları yapsamda direksiyon çok sert gaming software de ayarlar 900, 50, 10 şeklinde yardımcı olursanız sevinirim.
  • Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu


    Gt Sport oyuncuları için şöyle bir etkinlik oluşturduk.

    Link'ten etkinlik bildirimine ulaşabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141029344
  • Ne alacağız şimdi?
    F1 2018 var, arşivden Driveclub'ı çıkardım, Crew-2 var.
    Dakar 2018 aldım dün, bu akşam başlarım.
    Assetto Corsa, Gran Turismo, Project Cars vs vs vs..
    Ne önerirsiniz acep?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 3 Aralık 2019; 15:50:57 >
  • arkadaşlar selamhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g29-plus-vites-plus-stand-12-ay-garantili-konsol-vadisi-762251691/detay/ linkteki ürün nasıl sizce yani direksiyon vites ve stand 2.000 tl ye bana çok uygun geldi hatta o kadar uygun ki şüpheye düştüm. Sizden burayı duyan bilen alışveriş yapmış var mı acaba.
  • Merhabalar G29'un pedallarında (gaz pedalı çoğunlukla) tam bastığımda oyunlarda yüzde 80le 100 arasında dalgalanma oluyor ve tam güç alamıyorum bu nedenle.
    Viteste ise 1 ve 3 te temassızlık oluyor ve 1 N 1 N gibi vitese geçmeme oluyor oyunlarda bu yüzden de oynamak sinir bozucu oluyor. Logitech desteğe yazdım ancak cevap alamadım. Garantisi bittiği için de servise gönderemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.