Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
77
Favori
163.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    ETS 2 ayarlari youtube'da videolara bakarak yapmaya çaliş, Vitesi sırali takviyeli diye ayarlamişsindir o yüzdendir.. Geçen bende de öyle oldu biraz kurcalayayim dedim 5'de 12'ler 2'de 9'lar falan baya karişmişti. O ayarlar gerçek Takviyeli Vites topuzu kullananlar için eklenmiş özellikler.

    Piyasa ortada, içine ettiler piyasanin artik ucuz hiç bişiy yok.. Bence Logitechlerin hiç biri 800 lira bile etmez ama 2000 2500'ler falan konuşuluyo şuan piyasada.. Ben 2017 Eylülünde G29 + Shifter'i 1340 TL'e almişim.. Aradan geçen zamanda ne fark işte... Hayirli olsun diyelim bu saatten sonra keyifli oyunlar.. 1.500 çokta kötü değil Garantisi resmi olarak sürüyosa şu piyasa halinde..

    Geleyim WSP konusunaaaaa.. Bu konu hakkında daha öncede yorum yazmiştim ama itin köpeğin dolandiriciliği bilinmesin diye yorumumu sildirmişti, WSP almayi düşünen herkes iyi okusun..

    Wheel Stand Prolarin Türkiyedekilerin ALAYI TILLAHI HEPSİ TÜMÜ EKSİKSİZ HEPSİ (artik daha ne yazayim) çakma sahte demircide kaynakçida toplanip orjinal diye satilan standlar, satanlarda bu forumdaki gerçek isimleri Fatih Ahmet Hüseyin Özcan denen çakallar.. Hepside bağcilarda oturan insanlar.. Farkli farkli isimlerle sahte fake DH hesaplari ve Sahibinden.com hesaplari ile böyle stand arayanlara açtiklari ilanlari gönderip "buyur gardaş bu ilandakiler orijinal hemde polonyadan getirrtttim" diye sallayarak satmaya çalişiyolar.. Fatura yolla fatura göster diyince arazi olup yok oluyolar.. Şuan forumun ikinci el ilanlari bölümünde bile ilanlari vardir mutlaka bakmadim hiç.. Biraz ince eleyip sık dokuyunca hepsinin adreslerini bile buldum en sonunda.. Bunlar bi ara bilmem ne stand pro diye bi site açip Stand yorumlarinida sahte sahte isimlerle yorumlarla kendi sahte ürünlerini övdüler, Sonra öğrendim ki bu çakallar Sim Racing Türkiye içerisinde dolaşan kişilerdenmiş.. Şuan o kadronun içindeler mi bilemem ama o dönem bunu öğrenince Hiiiç şaşirmadim.. Her neyse bunlar baktı millete Orjinal diye kakaladiklari standlarin çakma ve dandik olduğunu insanlar anlayinca, Polonyadaki üreticinin adını da Yalan dolan işlere kariştirinca Başlari yanacak er geç, Bide baktılar bunun üzerine oraya buraya şikayet ediliyolar "Seve Seve" sitelerine bu sefer Hayvan gibi boyutlarda "YERLİ ÜRETİM" diye logo koymak zorunda kaldilar.. O siteye o logoyu koymasalardi er geç o logoyu Bunlara ko....... Ehm..

    Her neyse diyeceğim WSP'nin Orjinalleri Amazonda 190 Dolar+KDV, WSP'nin kendi sitesinde ise 120 Euro+KDV fiyatla satiliyo.. Hesaba KDV'leri almasan bile şu an ki döviz kurunda en az 1000-1100 TL eder Sirf baz fiyati bak KDV yok.. Alacaksaniz bir çakma ürün sahte ürün dandik bi ürün alacağinizi bilerek alin.. Ben zamaninda Direksiyona stand aramaktan yorulup yaptiracak bi yerde bulamayinca SAHTE olduğunu bildiğim halde sahte WSP aldim ve kullaniyorum şuan.. Peki Nasil, işimi görüyo mu, Memnun muyum, sorunu var mi, rahatmi v.b.v.b.v.b gibisinden şeyleri yazayim..

    Bi kere bu standi alacaksaniz işim bitti bukup kaldirayim demeyi unutun çünkü vidalari 1 2 sıkma açmada ayvayi yediği için Bi kere ayarlayip bi kere açip düzgün bi açiyla iyice tüm vidalari sıkıp bi kenara öyle bırakmak, oynanacak zamanda da usb ve fişleri takip oyunu oynamak lazim.. Öyle açayim kurayim işim bitince kapatip kenara kaldirayim yok öyle bişiy unutun onu.. 2 3 kere aç kapa vidalar yalama oluyo ve Superman değilsen o açma kapatma vanalarini kapatamiyosun. Açma kapatma vanalarinda o kadar çakma ve sahte bir ürün ki Sıkmak için el avucun acımasin diye 0.10 kuruşluk plastik parçayi bile koymayi çok görmüşler.. Ha keza olduda kapadin kaldirdin Avuç içlerin kaniyo sıkana kadar çoğu zaman o bile yetersiz.. İş görür ama bi kere montajlayip bi daha hiç ellemeyeceksen..

    Memnun değilim ama el mahkum kullaniyorum, keko gibi masaya montajlayip ha bire sök tak yapmaktan iyidir yinede, kendi standinda duruyo en azindan artik.. BEN ETS oynarim genelde ve tek yaptiğim Standi önüme koyuyorum, USB ve fişi takiyorum bitti bu kadar oyuna hazirim..

    Rahat değil, çünkü bacaklarinin arasindan geçen o boru çok rahatsiz ve o borunun sıkma kolu TAM ya dizinin yanına denk geliyo zamanla artik kriz geçiriyosun yada Pedalın konumuna göre Fren basmada sıkıntı yaşiyosun çünkü dediğim gibi tam ortandan bi direk geçiyo.. Hızlı anlarda gaz fren fren gaz tepkilerini tam yapamiyosun bazen..

    İlla bi stand alacaksan biraz daha bütçe biriktirip "Next Level Racing Wheel Stand Lite" almayi dene.. Google'da aratirsan görürsün, Aynı WSP mantiğinda ama daha düzgün daha kaliteli ve Aç kapa topla kaldir'a daha müsait.

    Dahada cevaplamami istediğiniz bişiy varsa müsaitsem görürsem yazarim.. Bu yorumumu büyük ihtimal Bu sahtekar çakma sahte WSPciler yine sildirmeye çalişacak ama yapacak bişiy yok okuyan bilsin bilgiyi başka yerlere taşisin o bana yeter.. Bu Sahtekarlara pabuç birakmasin kimse.. Orjinal WSP 350 400 TL O-L-A-M-A-Z.. Yukarida Orjinal fiyatlarini yazdim.. Orjinallerinin TR'e gelişi KDV Hariç 1000 TL zaten.. Geçmişte yaptıklari alişverişleri ona buna Orjinal ürün diye Sahte ürünü bilinçli şekilde sattıklarını mahkemeye sunsam, işin içinede Polonyodaki firma yetkililerinin TR'de görevlendirecekleri avukati dahil etsem bu Sahtekarlarin 2 yakası bir araya gelmez.

    Alıntıları Göster
    Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim. O zaman iyi bir fiyata almışım. Arkadaş 28.05.2018de turkcell bayınden almış , çok oynamamış. Sahibinden bulup aldım. kutusu vs. herşeyi eksiksiz aldım. 20-25 dakıka ETS 2 de denedim. Çalışıyor ama benim merak ettiğim cihazın bozuk olup olmadığı, sonuçta 2. el, cihazı zorlamışmı, dişlilerinden bir sorun varmı, titreşimde vs merak ediyorum. mesala ETS2 de Tırı sürerken direksiyon döndürürüken ses çıkarıyor yani dişli hafif kasıyor bu normali yani dişliler çok baskın değil. bunda bir problem yok değilmi. yani hissiyat ayarınımı yapmak lazım. bozuk olacagını gösteren işaretler varmıdır bu cihazın ve vitesin. Biraz kıllandım acaba bozukmudur diye. (Sanmam ama yinede ilk defa kullandıgım için 2. el olunca cihazın sağlammı değilmi onu merak ediyorum.

    Buraya mesaj attıtkan sonra wheel pronun resmi sitesine emaila tım sordum. Senin dediğin gibi Türkiye resmi bir satıcıları yok. İstersem DHL ile kargo yapabileceklerini söylediler. Verdikleri fiyat.

    Email gönderdiğima dres: wheelstandpro@wheelstandpro.com>

    Aşağıdaki 2 adet linkteki ürünün fiyatını sordum.


    1-https://www.wheelstandpro.com/products/wheel-stand-pro/for-logitech-g29-g920-g27-g25-rgs-deluxe-v2

    2-https://www.wheelstandpro.com/products/wheel-stand-pro/for-logitech-g29-g920-g27-g25-deluxe-v2

    Cevap: Super G7 z wysylka DHL-em jest o 40 EUR drozej- czyli musi zaplacic 209 EUR

    G7 z wysylka DHL-em jest o 30 EUR drozej- czyli musi zaplacic 155 EUR

    Pahalıya geliyor. O yüzden hiç girmedim. Bende asıl cihazı PS4 Pro aldım ona takacam. PS performansı nasıl bu cihazın üstad. Ve şu oyunları alma düşüncem var ps4 pro için

    1-NFS Playbak

    2- Gran Turismo Sport

    3-PS4 PROJECT CARS 2

    4- Dirt 4




  • Arkadaşlar şuanda logitech driving force gt var.G29 almayı düşünüyorum.Manual vites birde motor sesinden başka ne artısı var.Sizce alayım mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Ben sırf GT Sports oynamak için aldım bu direksiyonu, direksiyonu almadan kısa süre önce de NFS Payback satın almıştım ve deli gibi oynuyordum.

    Sonrasında, Project Cars 2'yi de merak edip aldım. Şu an PC2 dışında hiçbir şey oynamıyorum diyebilirim.

    G29 ile PC2 inanılmaz keyifli bir olay. Yıllardır Gran Turismoya alışık biri olarak, unutturdu bana o oyunu.

    Sırf PC2 için bile alınır bu direksiyon. Ps4 için konuşuyorum bu arada.

    NFS Payback çok keyifli olmuyor, onu DS4 ile oynamak daha keyifli. Driftler falan imkansız çünkü G29 ile.

    Ben Drive Club, GT Sports, PC2 ve Payback'te kullanıyorum. Payback hariç hepsi denenmeli, çok keyifli.

    Ek olarak 19 ay garantili bir cihazı makul fiyata almışsınız. Bazı arkadaşlar yeni fiyatları kabullenmek istemese de 2700 lira şu an shifter dahil. En dökük garantisiz olanı bile 1200 civarı ediyor. Ben 4-5 gün önce 7-8 ay garantisi kalmış seti 1650 liraya 1 günde sattım öyle söyleyeyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

    Ben sırf GT Sports oynamak için aldım bu direksiyonu, direksiyonu almadan kısa süre önce de NFS Payback satın almıştım ve deli gibi oynuyordum.

    Sonrasında, Project Cars 2'yi de merak edip aldım. Şu an PC2 dışında hiçbir şey oynamıyorum diyebilirim.

    G29 ile PC2 inanılmaz keyifli bir olay. Yıllardır Gran Turismoya alışık biri olarak, unutturdu bana o oyunu.

    Sırf PC2 için bile alınır bu direksiyon. Ps4 için konuşuyorum bu arada.

    NFS Payback çok keyifli olmuyor, onu DS4 ile oynamak daha keyifli. Driftler falan imkansız çünkü G29 ile.

    Ben Drive Club, GT Sports, PC2 ve Payback'te kullanıyorum. Payback hariç hepsi denenmeli, çok keyifli.

    Ek olarak 19 ay garantili bir cihazı makul fiyata almışsınız. Bazı arkadaşlar yeni fiyatları kabullenmek istemese de 2700 lira şu an shifter dahil. En dökük garantisiz olanı bile 1200 civarı ediyor. Ben 4-5 gün önce 7-8 ay garantisi kalmış seti 1650 liraya 1 günde sattım öyle söyleyeyim.
    Teşekkür ederim. Bende ps4 pro aldım daha gelmedi. Ozaman direksiyonu onunla kullanmak istiyorum. Şuan sadece ETS2 ile kullandım. Özellikle sende dedikten sonra PC2yi almaya karar verdim. Peki Limited versiyonuda var. Onunla normali arasında ne fark vardır.




  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Project Cars'ı ilk kullanmaya başladığında bi hayal kırıklığı olabilir çünkü sürüşü cidden zor. Gerekli ayarlar yapıldıkça insan alışıp tadını almaya başlıyor.

    Limited Edition'da ikonik Japon araçları var sanırım ek olarak. Nissan ve Honda'nın konsept araçları olabilir. O tarz DLC'ler oluyor yani genelde.

    PC2 için G29'un detaylı ayarları var. Ben de forumdan bir arkadaştan alarak yapmıştım ilk etapta. Onları ulaştırırım sana da.
  • black friday'de amazon.uk'den g920+shifter'ı 900 tl gibi bir rakama mal ettim. benim için baya iyi bir fırsattı. şuan forza motorsports 7 oynuyorum. ucuz yollu DIY ve ya hazır stand tavsiyesi olan var mı?
  • horizon 4 ayarları için önerisi olan var mıdır?
  • 1907dom1907 kullanıcısına yanıt
    Eğer yaptırabileceksen basit bir mobilya çözümü ve planları var verdiğim linkte.

    https://www.gtplanet.net/forum/threads/build-a-pod-plans-inside.105033/
  • 13.12.2017 de hızlı al sat maksatlı olan siteden (Reklam yapmanın sakıncası var mı emin değilim) Logitech G29 u vitesi ile beraber 900 TL ye satın almıştım. Ürün çok temiz ve az kullanılmıştı. Ürünün kargo bilgilerine göre alan kişi 07.07.2017 de satın almış ürünü. Elimde garanti belgesi yok. Bu bahsettiğim, aldığı sitenin verdiği kargo bilgileri ve sipariş kodu yazılı olan kağıt garanti belgesi yerine geçer mi bilmiyorum. Fakat site üzerinden satış yapan firmayla mail aracılığı ile iletişim kurup faturasını PDF olarak aldım.

    Şimdi asıl sormak istediğim ilk soru şu. Direksiyon Forza Horizon 3 ve 4 te onun dışında Grid Autosport ta asfalt dışına çıkınca sallanması dışında çok fazla takır tukur ses çıkarıyor. Çıkan ses normal mi bilmiyorum ama sanki bir sıkıntı var ve zorlamamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bir de internette izlediğim videolarda millet drift yaparken tek eli ile direksiyonu çok rahat 900 derece çevirebilirken benim direksiyon her türlü ayarı denediğim halde dönme konusunda biraz fazla direniyormuş hissi veriyor. Bu da yine beni direksiyonu zorlamamam gerektiği hissine kaptırıyor. Diğer kullanıcıların bu konudaki tecrübelerini dinlemek isterim. Mevcut dolar kuru ile bir daha böyle pahalı bir ürünü tekrar alamama ihtimalinden ötürü bir korkum da olduğu için biraz fazla nazik ve hassas davranıyor olabilirim direksiyona.

    İkinci sorum ise önce ufaktan bi kendini hissettirmesi ve bugün tamamen bir sorun olduğundan emin olduğum gaz pedalı hakkında. Gaza full basıp bıraktığım zaman pedal eski yerine döndüğü yani hiç bir takılma olmadığı halde araçlar gaza basıyormuş gibi tepki veriyor. Araba boştayken devir yükseliyor, farklı oyunlarda tecrübe ettim. Forza serisini oynayanlar bilir, oyundaki "Telemetri" özelliği ile gazı, freni, debriyajı % kaç kullandığınızı ve daha bir çok detayı görebiliyorsunuz. Bugün oradan kontrol ettiğim zaman gazın pedalı bıraktığım halde bazen %5 bazen de %20-25 aralığında basılı kalmış gibi bir tepki verdiğini gördüm. Ayağımla pedalı ufak bi geri çektiğim zaman ise %0 olsa bile bazen yine kendine kendine ufaktan basılı gibi davranıyor. Bu ne derece yazılımsal bilmiyorum ama donanımsal olma ihtimali çok yüksek duruyor. Son 5-10 gün içinde dikkatimi çekti. Ama pedalın kendisi kesinlikle basılı kalmıyor bıraktığım zaman.

    Asıl en önemli sorularım şunlar;

    1) Ürünün hazır garanti süresinin bitmesine uzun bir zaman varken bu iki sebepten ötürü garantiye yollamak istiyorum. Şimdi benim satan şirket ile temas kurup bu ürünü ikinci el ürün satan bir uygulama aracılığıyla satın aldığımı söylemem bu ürünün garantisi açısından sorun çıkarır mı?

    2) Benim bu ürün için elimde garanti belgesi yazan bir belgem olmadığı halde sitenin ve satıcının adının yazılı olduğu kargo bilgilerinin ve sipariş kodunun yer aldığı kağıt ve PDF olarak aldığım fatura bu ürünü garantiye yollamam için yeterli mi?

    3) Satan Şirket ile iletişime geçerken "ürünü sizden satın alan kişi sonradan ürünü bana sattı" diye belirtmem sorun olur mu, bu konuda yalan söylemeli miyim?

    4) Garanti konusunda satın aldığımız şirket ile mi yoksa Logitech in kendisi ile mi irtibata geçmeliyiz?

    5) Ve son olarak, ürünü garantiye yollayan arkadaşlar varsa tecrübeleri ve ne gibi bir süreçten geçtikleri, sürenin ne kadar uzun sürdüğü ve logitech in nasıl bir geri dönüş yaptığı konusunda bilgilendirirse çok memnun olurum. Uzun yazı için de özür diler, okuyup cevaplayanlara da şimdiden teşekkür ederim.




  • Herkese merhaba dün g29 aldım bugün kurdum bir sıkıntı yok fakat direksiyonu sola çevirdiğimde çok tiz bir ses geliyor neden yapıyor anlamadım ama çok rahatsız edici bir ses bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queloon

    Herkese merhaba dün g29 aldım bugün kurdum bir sıkıntı yok fakat direksiyonu sola çevirdiğimde çok tiz bir ses geliyor neden yapıyor anlamadım ama çok rahatsız edici bir ses bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

    Sadece sola çevirdiğinde mi yapıyor o sesi.. Şöyle yazayım, bende ilk aldığım zamanlarda hafif minik sağa sola manevralarda sessiz bir ortamda farkedilecek bi ışıldama sesi gibi ciikk gibisinden çok tizz bir ses gelirdi.. Kısa bir süre sonra tamamen yok oldu.. Biraz araştırinca Ürün yeni olduğu için yapıyordu bende ve şuan sifir sorun.. Yeni seri ürünlerin bazılarında bu olay var ama bu bir sorun değil, ürün yeni diye yapıyor. Malesef DH forumda ve başka forumlarda Bu tür sorunlarda ilgili ürünleri kullanandan çok kullanmayan Aptallar yorum yaptığı için bilgi kirliliği oluşuyor. Keto almış 2 3 sene önce şansına bozuk çıkmış, geçmiş üstünden senelerce süre hala tüm ürünler bozuk gibi yorum kasıyo kamil.. Eğer bahsettiğin şey benim dediğim gibi birşeyse keyfine bak önemli değil o zamanla kullandıkça geçecek.. Yinede için rahat etmezse bi video çek yolla buraya bi bakayim.. Eğer bahsettigimiz şeyin tersi bir durum varsa zaten direk iade edersin veya servise yollarsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Aralık 2018; 21:05:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam sadece sola çevirirken çok tiz bir ses geliyor hissiyatta farklılık yok kulaklık takılıyken duymuyorum bile ama kafama takıldı acaba arıza mı dedim yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayanlar varmış. İlgilendiğin için çok teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queloon

    Hocam sadece sola çevirirken çok tiz bir ses geliyor hissiyatta farklılık yok kulaklık takılıyken duymuyorum bile ama kafama takıldı acaba arıza mı dedim yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayanlar varmış. İlgilendiğin için çok teşekkürler

    Valla dostum inan ürünü yeni kurup kullanmaya başladıktan sonra bendede öyleydi sonra kullana kullana sorun kalmadı.. Galiba direksiyon dişlileri birbirine alışıyor bilemiyorum ama dediğim gibiyse keyfine bak önemli değil. Yinede çok çok rahatsızsan içine sinmiyorsa iade et gitsin.. Para verip aldığın bi ürün İçine sinmedikten sonra Altın olsa pırlanta olsa boş..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queloon

    Herkese merhaba dün g29 aldım bugün kurdum bir sıkıntı yok fakat direksiyonu sola çevirdiğimde çok tiz bir ses geliyor neden yapıyor anlamadım ama çok rahatsız edici bir ses bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

    Direksiyon setini kullanmıyorken de sürekli prize takılı olarak mı duruyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Hayır zaten daha 2 gün oldu alalı dün test ettim. Direksiyonu sola çevirirken metal-metal sürtmesi gibi bir tizlikte ses geliyor. Yabancı forumlarda da araştırdım bir çok kişide varmış ama bir önceki cevap veren arkadaşınki gibi onların da zamanla yok olmuş bu ses.
  • Ankara alınık logitech xbox için direksiyon

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar bugün g29 aldim hepsiburadadan gran turismo sportta denedim zor dönüyor ve biraz sert cd almiştim oyunu güncellemedim diyemi bide paybackte dreksiyonu görmedi oda güncel devil mi diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Almanyadayım dönüşte G29 alıp gelsem sıkıntı çıkar mı bavulda vs..
    Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byozgatlı

    Selamlar Almanyadayım dönüşte G29 alıp gelsem sıkıntı çıkar mı bavulda vs..
    Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..
    Getirirsin sorun olmaz ama büyük. kapalı kutu getireceksen.
  • Bende 3 gün önce 22 ay garantisi olan vitessiz g29 u kutulu faturalı
    1250 tl ye aldım tertemiz hem ps3 de gt6 ps4 prodada gts driwe clup
    Proj.car2 asetto corsa oynuyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.