Merhaba arkadaşlar ben logitech g230 marka gaming headset 'e sahibim skype ta gayet net ve ses seviyesi çok iyi bir biçimde mikrofon kullanabiliyoru mancak normal biçimde video,stream ses kaydı yaparken çok az geliyor. Bunun için edit programından %300 arttırmam gerekiyor nedeni ne olabilir format bile attım driver sorunu oldugunuda düşünmüyorum. Buyrun resimler başka isterseniz atabilirim..
güncel :(
skype açıkkenmi normel kullanımda bu sorunlar oluşuyor peki yani skype üzerinden görüntülü görüşme yaparken yoksa skype aktif değilkenmi
quote:
Orijinalden alıntı: hanifemre
skype açıkkenmi normel kullanımda bu sorunlar oluşuyor peki yani skype üzerinden görüntülü görüşme yaparken yoksa skype aktif değilkenmi
skype ile ilgili bir sorun yok skype açıkken skype üzerinden konusurken hiçbir sorun yok ancak skype aktif ya da inaktif durumda da normal ses kaydı çok düşük
windowsun ses kaydedicisi bildiğim kadarıyla waw uzantılı olarak kaydediyor sesleri buda düşük kalite demektir. Birde internetten mp3 formatında bir program bularak kyıt yapmayı dene istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: hanifemre
windowsun ses kaydedicisi bildiğim kadarıyla waw uzantılı olarak kaydediyor sesleri buda düşük kalite demektir. Birde internetten mp3 formatında bir program bularak kyıt yapmayı dene istersen.
keşke sadece o olsa ama herhangi bir video çekme programı ya da stream sırasında da düşük oluyor örneğin "fraps ve twitch"
Arkadaşım, o tip kulaklık alacağına sana tavsiyem mısır çarşısından 10-15 TL'ye bir kulaklık al.Eğer bir bilgisayarcı tanıdığın varsa götür o lehimlerin üzerine 2 lehim atsın benim kardeşim gibi sakar biri yoksa evinde hiç bozulmaz %100 ses kalitesi de mükemmel.O tip kulaklıklarda izolasyon , bass vs ayarları sanırım pc'ye göre değişiyor.Başka pc takarsan güzel olabilir ses.
Arkadaşım, o tip kulaklık alacağına sana tavsiyem mısır çarşısından 10-15 TL'ye bir kulaklık al.Eğer bir bilgisayarcı tanıdığın varsa götür o lehimlerin üzerine 2 lehim atsın benim kardeşim gibi sakar biri yoksa evinde hiç bozulmaz %100 ses kalitesi de mükemmel.O tip kulaklıklarda izolasyon , bass vs ayarları sanırım pc'ye göre değişiyor.Başka pc takarsan güzel olabilir ses.
iyi de fiyatının yüksek olması sadece geç bozulacağı için değil ki. Ben de kullandım o kulaklıklardan tabiki ama arada çok fark var
Ben de G230 u yeni aldım. Aynı sorun bende de var. Ağzımın dibine getiriyorum anca ses düzeliyor. Microfondan mıdır ayarlardan mıdır anlayamadım.
Open broadcaster software veya fraps olsun oyun videosu çekerken sadece oyun videosu çekerken ses gitmiyor illa mikrafonu ağzına sokman lazım yoksa oyun içi video çekerken ses çıkmıyor problemi çözersem videolu paylaşım ile anlatıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme