Şimdi Ara

Logitech G19 Klavye (PC + Mac)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #PC Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Logitech G19 LCD Klavye

Tüm Logitech G Serisi klavyeler gibi İngilizce klavyedir, üzerinde Türkçe karakterler yer almaz, üzerine etiketler yapıştırarak Türkçe olarak kullanabilirsiniz. LCD Ekranından Oyun Bilgilerinizi, YouTube, Ventrilo, Kameranız, Fotoğraflarınız, Videolarınız, RSS Akışı, vb. görüntüleyebilirsiniz.

Windows ve Mac OS işletim sistemleriyle uyumludur. Garantili, faturası, kutusu ve tüm aksesuarları eksiksiz, tertemiz ve sorunsuz. Vatan Bilgisayar - İstanbul Bostancı'dan satın alınılmıştır.

Fiyat: Sayın sugarcocuk1 'e satılmıştır, ilgilenen herkese ve Donanım Haber'e çok teşekkür ederim.

Link

Sanal Pazar
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=645737 (SanalPazar üzerinden kredi kartınızla taksitli olarak satın alabilirsiniz.)

Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-920-000970-g19-gaming-keyboard/productdetails.aspx?I_ID=39145

Yer: İstanbul\Anadolu Yakası - Ataşehir.

Not: İstanbul içi elden teslim yapılabilir (*Sadece Ataşehirden) ya da heryere Yurtiçi Kargoyla indirimli olarak gönderim yapılır.

Not 2: Takas düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz.

Not 3: Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz, ilanlarımı takip ederseniz belirli zamanlarda ve uygun görüldüğü takdirde indirimler yapıldığını görebilirsiniz. Yansıtılan indirimlerler ve güncellemeler ( İndirim ) etiketi eklenerek belirtilir.

Not 4: Konuyla alakasız ve gereksiz bulunan yorumlar forum yöneticilerine bildirilerek silinmesi rica edilecektir,sorularınız ve fiyat teklifleriniz için özel mesaj göndermeniz yeterlidir.

Not 5: İstediğiniz tüm ürünlerle ilgili detaylı bilgiler için bana mesaj atabilirsiniz.

Not 6: Sanal Pazar ya da Sahibinden.com üzerinden Kredi Kartına taksitli olarak satın almak özel mesaj atabilirsiniz.

Not 7: Donanım Haber kullanıcı ismim: Emirbt , Dark Hardware kullanıcı ismim: Reihenfolge , Gittigidiyor kullanıcı ismim: Emirbt , Sanal Pazar kullanıcı ismim: Emirbt 'dir.

Teşekkürler & Saygılarımla,

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirbt -- 12 Ocak 2011; 16:08:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ürünü satmanızdaki neden nedir
    herhangi bir eksiklik mi yoksa ihtiyac fazlası falan mı ?
    ürüne talibim bununla ilgili küçük bir problem var pm den mesaj atıyorum
    saygılar
  • Merhaba evet ihtiyaç fazlasıdır ve hiçbir problemi yoktur,sorunsuzdur. Teşekkürler.

• FUJİFİLM FİNEPİX S1500 ile takas olur mu?? üstüne para verebilirim.
  • Merhaba ilginize teşekkürler, takas düşünmüyorum teşekkürler.

• tarafımdan alınmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Piranha kablosuz klavye mouse
    2 gün önce açıldı
    Xbox x Kablosuz Klavye Mouse
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.