Şimdi Ara

Logitech g103 klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 aydır kullanmakta olduğum klavye bugün itibariyle sapıtmış durumda. Daha 10 saat önce herhangi bir problemi yoktu. Üzerine herhangi birşey dökülmedi. Kısaca hatadan bahsedecek olursam;

I Tuşu caps lock açıp kapatıyor ve I harfini yazıyor, caps lock tuşu I harfini yazıyor ve kendi görevini de yapıyor.
    B tuşu b1 yazıyor; 1 tuşu b1 yazıyor
    O tuşu go yazıyor; G tuşu da go yazıyor
    0 tuşu 0 yazıp enter yapıyor. Sağ alt enter da sıfır koyup enter yapıyor.
    Esc tuşu t yazıyor.
    K tuşu , koyuyor.

Aynı tuşlar birbirlerinin görevlerini yapıyorlar

Bunları yazarken bir ara I tuşu kendine geldi, geri gitti Saç kurutma makinesi tuttum ama fayda etmedi. Direkt vatan bilgisayara göndermem gerekiyor sanırım?

En çok sinirimi bozan da şu o ları düzeltmek oldu. o da go yazıyor, g de go yazıyor

Logitech g103 klavye sorunu

• driverini kaldırıp tekrar kurmayı denedınız mı
  • Laptopta da denedim aynı sonuç. Büyük ihtimal klavye bozuldu. Bir süre bu şekilde kullanmaya devam edeceğim, sonra servise gönderirim
  • Beyler aynı sorun bende de devam ediyorum acaba bir kısayola falan mı tıkladık neden böyle oldu düzelmiyor da ?

Bir araştırma falan yapar mısınız başka başına gelen var mı ?

Aynı sorunlar tıpa tıp bende de var...
  • İlk önce Aygıt yöneticisinden Klavyeyi kaldır.Sonra burdan sistemine uygun driveri indirp kur.

Bilgisayarı yeniden başlat ve bir txt dosyası açıp yazı tipini arial seç ve Yazı biçiminde Unicode UTF8 varsa seç ok tıkla.Bir Taraycı açıp Kodlama Ayarını bulup UTF8 seç.Bu kadar Eğer yine düzelmez ise Font dosyaların arızalanmış oalbilir veya bir zararlıdan dolayı oluşmuş bir soru olabilir

• Hocam belirttiğim sorunu çözmek için defalarca saç kurutma makinesi tuttum, tuşları tek tek söktüm, elektrikli süpürge ile bile denedim ama çare olmadı. Birden bir iki gün sonra kendine geldi. Sanki o belirttiğim sorunlar hiç yaşanmamış gibi oldu. Servise falan göndermedim, şu an problem gözükmüyor.
  • aynısı banada olmuştu ben format ile çözmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Logitech G230 Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real woods

İlk önce Aygıt yöneticisinden Klavyeyi kaldır.Sonra burdan sistemine uygun driveri indirp kur.

Bilgisayarı yeniden başlat ve bir txt dosyası açıp yazı tipini arial seç ve Yazı biçiminde Unicode UTF8 varsa seç ok tıkla.Bir Taraycı açıp Kodlama Ayarını bulup UTF8 seç.Bu kadar Eğer yine düzelmez ise Font dosyaların arızalanmış oalbilir veya bir zararlıdan dolayı oluşmuş bir soru olabilir

Deneyeceğim hocam işten gelince sağolasın...

• Konuyu tekrar diriltiyorum ama uzun zamandır kullanmadığım g103 klavyemi kullanmak istedim 2 tane windows 10 kurulu laptopta çalışmadı. Windows ile alakalı olabilir mi? Win 10 da kullanan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.